BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#175   2018. 08. 11. szombat 10:55
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Szakít a pornózással a nyolcasikrek anyja

Nadya Suleman nevéről akkor hallott először a világ, amikor a nő 2009-ben nyolcas ikreknek adott életet. Nadyának korábbról már van egy pereputty gyereke, így az újabb nyolc poronttyal együtt már 14 gyereket nevel. Az anya rendkívül büszke rá, hogy az összes gyereke spermadonorok által fogant, és nem rendes kufircolás útján.

Nadya

Nadya nem sokkal a szülés után elfogadta egy magazin felkérését, és megmutatta a világnak szülés után helyreállt testét, amire nagyon büszke volt. Nem meglepő, hogy a fotók láttán sorra kapta a felkéréseket pornós cégektől. Így aztán a családanya úgy döntött, szorgos házimunka helyett hírnevét inkább pornózással szeretné fenntartani.

Nadya

Először egy fétisvideóban vállalt szerepet, ahol jól megkorbácsolt egy bepelenkázott férfit. A sokgyerekes anyát korábban a Vivid Entertainment is megkörnyékezte, és kerek egymillió dollárt ajánlottak fel egy pornófilmért cserébe.

Nadya

Végül az egyedülálló anya igent mondott a Wicked Pictures ajánlatára, így elkészült első maszturbálós pornója, amelyben gyerekruhák mosásától-vasalásától megfáradtan kéjeleg egy vibrátorral habos fürdőkádjában.

Nadya

A film címe stílusosan: ”Oktoanyu – otthon egyedül” lett. Videója a 2013-ban elnyerte a legrangosabb felnőttfilmes szakmai elismerést, a kéjenc anyukát AVN díjjal jutalmazták, mint az év legütősebb celeb pornójának főszereplőjet.

Nadya

Mivel hiába folyamodott segélyért az anyagi gondokoddal küszködő nő, ezért elszerződött egy floridai bárba, ahol estéről estére sztriptíz műsorral szórakoztatja a nagyérdeműt. De mivel elég szemérmes (állítólag), ezért csak cicit villantott, puncit nem. Floridában, a West Palm Beach-i T's Lounge bárban bárki láthatta rúdon pörögni a pornós családanyát.

Nadya

A 42 éves Nadya mára azonban nagyon megbánta pornós múltját. A váltásban egy ismeretlen férfi volt segítségére, aki egy éjjel odalépett hozzá a sztriptíz bárban, mélyen a szemébe nézett, és azt mondta neki, soha többé nem kell ezt csinálnia! A pornós mami most azon igyekszik, hogy a jövőben mint példás családanya nevelje fel raklapnyi gyerekét.

Nadya

(Forrás: nydailynews.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#174   2018. 04. 22. vasárnap 08:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Na de mire masztiznak a pornószínésznők?

A pornószínésznőkről mindenki azt gondolja, hogy éjt nappallá téve szexelnek, és ha nincs kéznél fasz vagy másik pina, akkor azonnal magukhoz nyúlnak, mert nem bírják ki öt percig sem élvezés nélkül. Nos, ez szinte pontosan így van a pornósoknál, de most nézzük meg, milyen fantáziákra gerjednek be a pornós csajok, hogy muszáj azonnal a bugyijukba nyúlniuk - már ha egyáltalán éppen van rajtuk...

maszti

A neves pornószínésznők közül meglehetősen sokan a leszbi jelenetektől gerjednek be, de van olyan csaj, aki azt szereti nézni, ahogy egy dom férfi használja a szub nőt. April O'Neil szereti visszaidézni múltbeli dugásait, de a leszbi hentai is felizgatja. (De mi is az a hentai? Animációs pornófilm, főleg Japánban elterjedt, ehhez mérten a figurák is a jellegzetes japán stílusjegyeket viselik magukon.)

hentai

Van néhány spirituális pornószínésznő is, akinek a masztizás egyfajta meditálás. Anikka Albrite azt szereti nézni, ha nagyon sok leszbi csaj gabalyodik egymással, de középsuliban őt is felizgatta a hentai pornó. Aubrey Snow és pasija saját szexiveóit nézi vissza és arra izgatja magát.

maszti

Allie Haze imádja, a pasis masztivideókat, de az sincs ellenére, ha kát srác kényezteti egymást a jelenetben. Vyxen Steel a durva dolgoktól gerjed be, a dupla análtól például, de a szub csajok kínzását is szívesen nézi masztizás közben. Rain DeCrey a mélytorkos orál jelenetekre esküszik, és főleg azokra a jelenetekre hajt, ahol kivételes szépségű csajok arcára élveznek.

maszti

De általánosságban elmondható, hogy a válaszadó pornószínésznők igen magas százaléka a leszbi jeleneteket említette, mint fő kedvencet.

maszti

Egyszóval a pornószínésznők sem mások, mint az átlagos csajok, nagyon is felpörgeti őket ha más puncikra gondolhatnak...

maszti

(Forrás: uprox.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#173   2018. 03. 17. szombat 09:35
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Zenész lett a pornós apuka lánya

Őrület, hogy csak most fedeztünk fel egy énekesnőt, aki még Lady Gagát is lazán kenterbe veri, már ami a polgárpukkasztóan, mi több botrányosan kurvás külsőt és dalszövegeket illeti.

Candy_0

De: az alma nem esett messze a fájáról, ugyanis az énekesnő apukája a Hustler pornómagazin szerkesztője, tehát volt honnan örökölni a kurvás style-t.

Candy_1

Brooke Candy ugyanis kábé minden egyesít magában, amit a pornóról tudunk, klipjeiben pedig még erre is rádob egy lapáttal.

candy_6

De hát mégis mit várnánk egy olyan csajtól, aki egy pornómagazin szerkesztőségében nőtt fel, ahol alapkellékek voltak a pucér pinák és kilószámra hevertek a szexuális segédeszközök?!

Candy_2

Brook zenei stílusa is igen egyedi, leginkább trash-trap-rap-nek szokás nevezni - akinek fogalma sincs, hogy ez mi, az elégedjen meg annyival, hogy Brooke bődületesen irritálóan rappel - és ezzel kb mindent el is mondtunk.

Candy_3

Klipjeiben több csöcs van, mint egy pornófilmben, felturbózva ezerféle giccses látványelemmel, és a meztelenség is alapkellék nála.

Candy

A most 28 éves csajszi dalcímei is beszédesek: "Das me" című első nagy slágere után a "Most rögtön baszni akarok" és a "Punci törvényei" című nótái is nagy népszerűségnek örvendenek. Mielőtt énekesnő lett volna, Candy 8 hónapig egy sztriptíz klubban dolgozott, persze nem mint ruhatáros, hanem mint táncos puncimókus.

Candy

Zenei karrierjét 2012-ben kezdte, és a szakértők szerint mióta hanyagolja a rappelést, egyre jobb lesz a csaj - de tényleg.

Candy_9

És még hangja is van - ami szintén nem hátrány. vigyor

Candy_10

Legújabb klipjében persze megint sokat pucérkodik, és egy lóval is flörtölget. De csak úgy finoman...

Candy_4

Úgyhogy mutatjuk is, ki ez a csaj, aki ennyire imádja a meztelenséget és a pukkasztást...

Candy_5

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#172   2018. 02. 24. szombat 10:01
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kávé mellé már szopást is rendelhetsz

Megnyílt az első olyan kávézó, ahol a betérő kedves vendég a feketéje mellé egy jól szopó szőkét is rendelhet. Azaz, az itallapon nem csak kávékülönlegességekből lehet választani, hanem a kortyolnivaló mellé egy szimpatikus hölgy is a vendég asztalához libben, aki orális gyönyörökben részesíti a kedves kuncsaftot.

Café

Aki már szaladna is erre a remek helyre, annak időben szólunk, hogy ez a kávézó sajna Genfben nyílt, és nem kis hazánkban... Szóval annyira azért nincs messze hehe

Café

Köztudott, hogy Svájcban legális a prostitúció, így ott nem okoz gondot egy ilyen ilyen izgalmas menüvel rendelkező műintézmény üzemeltetése. Az ötlet egyébként Thaiföldről származik, ahol a szexipar fellegvára található, de aki tenne egy próbát, annak szerencsére többé már nem kell repülőre szállnia, kicsit közelebb is átélheti az élményt.

Café

A kávézó neve stílszerűen Fellatio Café. A kedves vendég egy iPad segítségével fotók alapján választhatja ki a neki szimpatikus hölgyet, aki kávézás közben a dákójára cuppan.

Café

Egy ilyen kiadós kávézás nemzeti valutánkra átszámítva nagyjából 17 ezer forintba kerül, úgyhogy karcsúbb bukszájú Olvasóink se keseregjenek, itthon ennyi pénzből két szopás és még jó pár kávé is belefér a keretbe - igaz, nem lesz hozzá flancos kávézó, viszont a magyar csajok biztosan legalább olyan jól cumkáznak, mint a svájciak!
Ha nem jobban...

Café

(Forrás: independent.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#171   2018. 01. 28. vasárnap 09:27
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Pornózott a Trónok harca színésznője

A Trónok harca című népszerű fantasy sorozat szexi vörös színésznőjéről talán sokan nem tudják, hogy egyenesen a pornóiparból érkezett. A 27 éves Josephine Gillan ugyanis korábban Sophie O'Brien művésznéven pornóprodukciókban domborított.

Sophie

2012-től 4 éven át tolta az ipart, pályafutását tini kategóriában kezdte, és nem vetette meg a leszbi illetve a hármas felállásokat sem. Gyermekkora sem mondható éppen fényesnek, szexuális zaklatás áldozata volt, később pedig az alkohol és a drogok rabja lett. Sokáig anyja nevelte, aki szintén nem volt a helyzet magaslatán, szinte folyamatosan költözködtek, ezért Josephine 24 különböző általános iskolába járt, majd 12 évesen nevelőanyához került.

Sophie

Aki sajnos szintén nem lehetett erős kezű, mert Josephine - ahogy betöltötte a 18-at - prostinak állt, majd hamarosan a szex-szakmában kötött ki.

Sophie

Az élete akkor változott meg, amikor jelentkezett a Trónok harca című sorozat castingjára, ahová éppen természetes mellű, nem túl szégyenlős lányokat kerestek, akiknek nincsenek tetoválásaik.

Sophie

Josephine gondolt egy nagyot, és elment a szereplőválogatásra, ahol szerencséje volt, mert éppen őt választották.

Sophie

Gillan kisasszony a fantasy sorozat hat részében volt látható, felbukkant a legutóbbi epizódban is, sőt, nem titok, hogy a hetedik évadra is leszerződtették. A sorozat egyik leghíresebb jelenetében neki jutott megtiszteltetés, hogy Kisujj bordélyházában Oberyn Martell-lel orgiázzon.

Sophie

Nem meglepő, hogy teljesen élethűen formálta meg a szerepét, hiszen hasonló kalandokban volt része jó néhányszor...

Sophie_8

A sorozatnak köszönhetően varázsütésre beindult a színészi karrierje. Szerepet kapott két filmben is, továbbá egy misztikus horrorban, amit Mexikóban forgattak. Úgyhogy szexelni már csak otthon a hálószobában fog, a szexmunka már a múlté! Azért mi megmutatjuk, milyen volt, amikor a faszok végén pörgött serényen...

Sophie

(Forrás: foxnews.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

ma 05:20
Gecifakasztó óriás dudák Ahh, egy igazi ínyenc ez a csaj! Imádja szexi játékokba dobni méretes didkóit, ezzel persze annyira felhúzza aktuális baszópajtását, hogy a kemény dugás garantált! Mellbimbótól a nedves puncin át minden játszik, egy a lényeg, a turbó tempó,... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!