BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#180   2019. 01. 14. hétfő 09:10
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A pornós, aki berágott az elnökre

Jessica Drake, a dögös szőke MILF pornós igazi bombát robbantott, amikor ő is azok mellé a nők mellé állt, akik szexuális zaklatással vádolták Donald Trump amerikai elnököt. Trump soha nem tagadta, hogy imádja a jó nőket, sőt, néhány éve olyan kijelentést tett, amitől mindenki durván felhördült, mégpedig, hogy a nőkkel keményen kell bánni azaz jól puncin kell ragadni őket.

Jessica

Jessica

Az elnök korábban előszeretettel mutatkozott alulöltözött Playboy csajok társaságában, és a hírek szerint Jessica Drake pornószínésznőre is szemet vetett. Egy partin vadul lesmárolta Jessicát, majd a szakmájáról faggatta, végül 10 ezer dolcsit ajánlott fel neki, ha szobára mennek.

Jessica

Sőt, Jessica még Trump különgépét is használhatta volna, hogy dugás után időben visszaérhessen Los Angelesbe. Mondják - aki pornósnak áll ne sírjon ha basszák, de Jessicának nem jött be Trump, olyannyira, hogy közölte vele, nincs az a pénz, amiért Trump farkát magába engedné.

Jessica

Na puff, az azóta elnökként tevékenykedő pasas ilyen visszautasítást nyilván nem sokat kapott. Úgyhogy sajtósai ki is adtak gyorsan egy közleményt, amelyben tudatták, hogy maga Trump ejtett a pornóst, mert túl alacsony volt neki.

Jessica

Haha, ez aztán a mondva csinált indok, hiszen jól tudjuk, hogy fekvő pozitúrában nincs jelentősége a magasságnak, igaz?! Jessica amúgy 173 centi magas, egyszóval nem egy törpilla.

Jessica

No, de nézzük csak miről maradt le Trump! Jessica 44 éves, igazi bomba formában lévő anyuci, és mint ilyen, a fiatal fiúkat imádja igazán. 9-szer díjazták pornós munkásságáért, ebből 6 AVN díjjal büszkélkedhet, amely a legrangosabb szakmai elismerés.

Jessica

Imádja a gruppen és szendvics jeleneteket, ezekért egyébként díjat is kapott. Volt Playboy modell, műsorvezető, emellett jótékonykodik is, sőt, egy szexsuli is a nevéhez fűződik.

Jessica

Jessica ugyanis szemináriumokon tart előadásokat a szexuális életről, a chicagói egyetemen például szex-heteket tartottak, ahol az érdeklődők élőben hallgathatták a szőke pornós előadásait.

Jessica

Később a Wicked Picure filmes cég dvd sorozatot is kiadott a témában, aki tehát nem lehetett ott az előadásokon, akár otthon is elsajátíthatja Jessica szex-tanításait.

Jessica

(Forrás: thedailybest.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#179   2018. 12. 02. vasárnap 08:40
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kávé mellé kérhetsz szopást is

Nemrég számoltunk be itt a Tutti oldalán arról, hogy egy svájci kávézóban hamarosan már orálszexet is lehet rendelni a kávé mellé. Nos, kiderült, hogy a svájci hatóságok sem annyira jó fejek, mint azt elsőre hittük, ugyanis - bár a prostitúció legális Svájcban - a franciázós kávézó mégsem kapott működési engedélyt, ugyanis az étel- és italárusításra vonatkozó jogszabályok megtiltják a pénzért vásárolt szexuális szolgáltatás nyújtását nyilvános vendéglátóhelyeken.

Szexrobot

A tulajdonos, Bradley Charvet azonban nem adja fel, megtalálta a kiskaput, hogy kávé és szopás is lehessen a genfi kávézó étlapján. Charvet ugyanis élő escortlányok helyett intelligens szex robotokat fog "alkalmazni" kávézójában, sőt, már tárgyal is a valósághű szexrobotokat gyártó amerikai céggel több élethű szexbaba megvásárlásáról.

Szexrobot

A valódi hús-vér nőkhöz megszólalásig hasonló szexbabák ára 1800 és 3000 dollár (félmillió és 800 ezer forint) között mozog, cserébe viszont a megrendelő határozhat meg minden fontos paramétert: a baba magasságát, mellméretét, bőre árnyalatát, haj- és szemszínét, sőt, még arcvonásokból is hatalmas választék szolgálja a vevő igényeit, némi plusz összegért pedig akár egy híresség arcvonásait is meg lehet rendelni.

Szexrobot

A babák hangja és személyisége is igazodik a megrendelő igényeihez, rendelhetünk pl Vad Wendyt, Ficánkoló Fannyt, de akár Szende Szandit is. A full extrás babák ára átszámítva akár a 4 millió forintot is elérheti.

Szexrobot

A szintetikus bőr alá beágyazott érzékelőknek köszönhetően a babák reagálnak a simogatásokra, érintésekre, vibrálnak és mozognak is az ágyban, de akár a kádba vagy a zuhany alá is bevihetők egy gyors menetre.

Szexrobot

A kávézó kínálatában valószínűleg csak az olcsóbb kivitelű szexrobotok kényeztetik majd a kedves vendégeket, de egy hátsó különszobában talán egy exkluzív robotcsaj is rácuppan a vendég szerszámára.

Szexrobot

(Forrás: jezebel.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#178   2018. 11. 21. szerda 08:55
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megérkezett a punci illatú parfüm

Az első perctől sejthettük, hogy a feromonokat tartalmazó vágyat serkentő parfümök után eljön majd egy szép napon az igazi durranás, és erre mostanáig kellett csak várni, mert megérkezett végre a punci illatú parfüm! A Vivaeros Special Productsnak évekig tartó kemény kutatómunkával sikerült kikísérletezniük a női combok közti háromszögben megbújó illat szintetikus változatát.

Punci

A punci illatú parfümöt azonban nem locsolhatja magára mindenki, mert a terméket kizárólag 18 éven felüliek használhatják. A Vulva Original névre hallgató illatkülönlegesség csomagolása nagyon diszkrét, talán túlzottan is.

punci

Így azért már hamarabb felfigyelnénk rá...

Punci

Mi legalábbis egy punci formájú üvegcsére számítottunk, de nem. Egy teljesen egyszerű, mondhatni mezei henger formájú üveg rejti a különleges punci illatot. A parfüm előállítása érdekében a gyártó cég több tucat nőtől gyűjtött természetes biológiai mintákat.

Punci

Punci

A végeredmény egy a vizelet, izzadtság és a vagina illatának keverékéből származó parfüm lett. A használati utasítás azt is tartalmazza, hogy a parfümöt csakis a kézfejre szabad fújni, az intim területekre eszünkbe ne jusson tenni belőle!

Punci

Punci

És nem szabad túlzásokba sem esni, elkerülendő, hogy vastag pina illat lengje körül a viselőjét. Csak egyszer szabad és nagyon nagyon kevés mennyiséget permetezni az illatból, a kívánt vágykeltő hatás már ezzel is elérhető.

Punci

Érdekes módon nincs külön meghatározva, hogy agyártó milyen nemű embereknek szánta a terméket, így akár pasik is illatosíthatják magukat egy leheletnyi nuniszaggal, ha egy vad éjszaka előtt épp ilyesmire vágynak. Arra sajnos még nem sikerült rájönnünk, hogy minek a punciszagú parfüm, ha van igazi punci is.

Punci

De van időnk gondolkodni, mert a különleges illat kis hazánkban egyenlőre nem kapható, Németországig kell utaznia annak, aki ezzel szeretné befújni magát az átszámítva körülbelül 18 ezer forintba kerülő parfümmel.

(Forrás: jezebel.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#177   2018. 08. 22. szerda 09:19
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Doktorné lesz a híres pornószínésznő

Mary Ellen Cook, vagy ahogy a pornórajongók és a szakma ismeri: Mary Carey mostantól doktorné! Ez azonban nem egyik legújabb szerepe, hanem a gyönyörű valóság, a pornós és egy doki ugyanis halálosan egymásba szerettek, olyannyira, hogy már a lagzit is megtartották, méghozzá Beverly Hillsben.

Mary

A boldog férj Dr. Joseph Brownfield egy kórház sürgősségi osztályán dolgozik, mint orvos. A lagzi második felvonását Kubában tartották, ahol Mary Carey megfogadta férjének, hogy szakít pornós múltjával, és ettől a naptól kezdve csakis hűséges feleség lesz.

Mary

Bizonyára benneteket is furdal a kíváncsiság kedves Olvasóink, kire is hasonlít annyira ez a szőke pornós?! Nos, művészneve eléggé beszédes, egy világhírű énekesnőre utal a hasonlóság.

Mary

Ha még nem találtátok volna ki, Mariyah Carey amerikai popénekesnőről volna szó... Na de vissza a pornós Maryhez, hiszen ez a cikk most nagyon is róla szól! Mary 38 éves, egyszer már volt férjnél, egy villanyszerelő volt hites társa, de a frigy sajnos nem volt hosszú életű, néhány év együttélés után a pár elvált.

Mary

Mary pornós karrierje 2002-ben kezdődött, akkoriban mint színésznő virgonckodott a felnőttfilmes iparban, két évvel később azonban már pornórendezőként is aktívan odatette magát.

Mary

Mary 175 centis, és 61 kilós, és ahogy azt látjátok is, cickói némi tuningon mentek át.

Mary

A szex témákat illetően a szőkeség a leszbi jelenetektől a szóló masztizáson át egészen a kemény dugásig mindent kedvelt, több, mint 500 filmben szerepelt.

Mary

Mindez azonban már a múlt zenéje, hiszen mostantól a szőke ciklon hűséges feleség...

Mary

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#176   2018. 08. 19. vasárnap 09:27
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Mindössze 21 éves a legfelkapottabb pornós csillag!

Napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb pornószínésznője egy amcsi puncika, Lana Rhoades. A mindössze 21 éves pornószínésznőt több, mint kétmillióan követik közösségi oldalán.

Lana

A pornózásba 2016-ban, tehát 19 évesen vágott be, még abban az évben augusztusban a Penthouse magazin Miss Augusztussá választotta. Egy évvel később újabb öt díjat zsebelt be, köztük a legrangosabb pornós elismerés, az AVN díját is, mint az év felfedezettje. Idén pedig az AVN legjobb anál jelenetéért kapott trófeát, ami azért nem semmi, de ahogy látjátok a fotókon, Lana tényleg imádja és élvezi ha fixálják a csokis karikáját.

Lana

A mindössze 160 centis csöcsös csajszi egyébként meglehetősen mindenevő a szexben, a lányos nyalakodásokat is nagyon kedveli, nem beszélve a különféle szerepjátékokról és játékszerekről. Bár még csak két éve huncutkodik a szakmában, máris több, mint 300 filmet tudhat maga mögött.

Lana

Fő erőssége az anál, a nagy méretek sem okoznak gondot a popójának, egyik fő csemegéje pedig a friss geci - ahogy ezt egy pornószínésznőtől el is várja az ember! Lana Illinoisban nőtt fel, mint farmerlány, sportolt, és kiemelkedően jó tanuló volt, olyannyira, hogy már 17 évesen leérettségizett.

Lana

Szüzességét is 17 évesen veszítette el, ez azonban a puncijára vonatkozik, mert a popóját már 16 éves korában birtokba vette egy fasz. És hogy miért előbb a popóját kefélték meg? Nos, Lana akkoriban ugyanis szégyellte punciját, túl tágnak találta, ezért első alkalommal inkább a popóját dobta oda a fasznak. Lana egyébként nagyon hűséges típus, mindössze egy pasival szexelt pornós munkája előtt.

Lana

Csajokkal azonban több kalandja is volt, az első ilyen nyalakodós leszbizés még a gimi utolsó osztályában. 18 éves kora előtt el is döntötte, hogy pornószínésznő szeretne lenni, elküldte jelentkezését egy ügynökségnek, de pechére szigorúan vallásos anyja megtalálta a levelet, és óriási botrányt csapott. Így Lana kivárta sorát, és amint lehetősége adódott, elment egy szereplőválogatásra.

Lana

Az ügynökségek azonnal kapkodni kezdtek érte. A szülők egyébként úgy tudják, hogy Lana sztriptíztáncosként dolgozik, és sejthetitek, hogy ennek nagyon nem örülnek. De Lana fütyül rá, ő imádja és élvezi a szexet, és büszke rá, hogy a munkája egyben a hobbija is! Egyik fő fétise a popó, imádja a szép kerek seggeket, legyen az női vagy férfi segg.

Lana

Nincs kedvenc póza, mert mindent szeret, masztizni naponta többször szokott, nagy vágya pedig hogy egyszer végre szerepelhessen egy gang-bang videóban ahol fehér és feka srácok egyszerre kefélnék minden nedves lukát.

Lana

(Forrás: interviews.adultdvdtalk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

ma 04:06
Ezt a segget toszni kell! Úgy jó a nő, ha van rajta markolnivaló! Ha toszás közben rengenek a csöcsök és a szemed előtt hintázik a kerek buborék segg, amibe jól bele lehet kapaszkodni ha hátulról támad a fasz. Mai videónkat tehát elsősorban a nőies formák kedvelőinek... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!