BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#200   2022. 03. 06. vasárnap 07:29
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Lenyomatot vettek a sztár pináról

A tapasztalt MILF korosztályra igazán szép idők járnak a pornóban mostanában. Francesca Lee pornószínésznő 1970-ben született és 1992 óta folyamatosan szerepel felnőttfilmekben, tehát 30 éve töretlen lelkesedéssel munkálkodik a faszokon és puncikon!

Francesca

Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a népszerű szexjátékszer márka a Doc Johnson cég mintát vett a puncijáról.

Francesca

Ez ám az elismerés – az 51 éves Francesca becses alfelét műpunciba öntik, így ezentúl bárki megdughatja a piercinges lyukacskát! A mindössze 157 centis, 52 kilós pornószínésznő nagyjából ötszáz pornófilmben szerepelt eddig, és több mint százat ő maga rendezett.

Francesca

Kedvenc felállásai a leszbi, a popószex, az arcraélvezés és a hármas szex. Francesca férje szintén pornós, Mark Wood rendező és színész, akivel 2002-ben házasodtak össze.

Francesca

Francesca annyira jól nyomja az ipart, hogy többször díjjal is jutalmazták munkásságát. Legelső díját egy Rocco Siffredivel lezavart remek csoportszex jelenetért kapta. De kapott már AVN díjat is, legutóbb pedig MILF kategóriában aratott babérokat.

Francesca

Mostantól tehát minden rajongója hazaviheti majd a híres pornós pina mű-változatát, hogy estéről estére forró gecivel töltse tele a képzeletbeli Francescát!

Francesca

(Forrás: xxxbios.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#199   2022. 02. 13. vasárnap 07:03
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A Mátrixos Morfeusz lánya pornószínésznőnek állt!

Laurence Fishburne – akit a Mátrix című filmben Morfeusz szerepében láthattunk – kis híján infarktust kapott, amikor megtudta, hogy lánya pornószínésznőnek állt.

Montana

Laurence

A papájához hasonlóan csokibőrű Montana Fishburne is a sztárságot célozta meg, csakhogy nem a hagyományos módon!

Mivel elirigyelte a popójáról híres celeb, Kim Karadshian szexvideóját, ezért úgy érezte, itt az ideje, hogy a dögös Kim nyomdokaiba lépjen.

Laurence

Ezért piacra dobott egy szopós-baszós házimozit, amivel meg is alapozta pornós karrierjét. Mivel a papa elég népszerű színész a tengerentúlon, ezért az amerikai felnőttfilmeket forgalmazó Vivid cég azonnal rá is harapott Montana szexvideójára.

Montana

A lány mindig is a saját útját akarta járni, így már 18 éves korában lelécelt otthonról, és a mai napig nem tűr beleszólást az életébe. „Szeretem a testem és ki vagyok békülve a szexualitásommal.” – nyilatkozta a pornószínésznő

Montana

– „Amúgy pedig én kizárólag a pornó és nem az új szerepek kedvéért szexelek a vásznon. Azért vagyok pornós, mert pornós akartam lenni!”

Montana

Ennek pedig tanúbizonyságát is adja, első filmjében meggyőzően oboázik egy kemény faszon, majd rózsaszín fúgájú pináját alaposan szét is kúratja.

Montana

(Forrás: huffpost.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#198   2022. 02. 06. vasárnap 06:36
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Légiutaskísérőből pornósztár

Laura Birbeck két évig a British Airways légitársaság stewardesseként repkedett Angliában és szerte a nagyvilágban, de egy szép napon ráunt a mozgalmas életre, és váltott. A mellben igencsak erős hajdani légiutaskísérő úgy határozott, hogy bedobja bájait, és szexi fotókat kezd el töltögetni magáról a világhálóra.

Laura

Az ötlet olyannyira bejött, hogy ma több ezres rajongótáborral büszkélkedhet, akik naponta nyálcsorgatva várják a szexi angol lány legújabb villantós fotóit és élő műsorait. Laura most 27 éves, és a stresszes utaskísérői munkát otthagyva végre megtalálta az élete értelmét, webkamerák előtt vetkőzik, hogy Laura Laine művésznéven szaftos műsoraival a nézőket szórakoztassa.

Laura

"– Légutaskísérőként dolgozni őszintén nagyon csodálatos, rengeteg kedves emberrel találkozhatsz. De néhány embernek egyszerűen nem való ez az életforma, és belefáradtam a folytonos utazásba és állandóan beteg voltam. Most azonban boldog vagyok és imádom amit csinálok" – írja közösségi oldalán a pornósztár.

Laura

Laura nem titkolja családja előtt sem, mivel keresi a kenyérre valót, és nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért családja maximálisan támogatja őt, és elfogadják, hogy ilyen erotikus munkát választott magának. Az újságírók természetesen Laura korábbi munkáltatóját, a brit légitársaságot is szerették volna kifaggatni, de ők nem nyilatkoztak. Laura jelenleg Londonban él, imádja a szexi piercingeket és tetkókat, és a dögös fehérneműket. A nézők kérhetnek tőle sima vetkőzős, maszturbálós élő műsorokat, de az extrémebb kívánságokat is szívesen teljesíti. Van például vörös parókája és fekete bőr cuccai, amelyekben pillanatok alatt Dominává alakul, és korbácsát suhogtatva szigorú Úrnőként utasítja alattvalóit...

laura

(Forrás: dalymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#197   2022. 01. 30. vasárnap 06:10
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Zsaruk vadásznak a pucér takarítónőkre

Texasban a takarítónőknek is nehéz dolguk van, ugyanis lépten-nyomon zsaruk figyelik őket… Mióta ugyanis elterjedt a meztelen takarítás, azóta rendszeresen razziáznak a házaknál, és azt ellenőrzik, a pucér takarítónők nem nyújtanak-e véletlenül szexuális szolgáltatást is.

Takarítónő

Szexre ugyanis nem váltott ki engedélyt a meztelenül szorgoskodó takarítólányok közvetítésével foglalkozó vállalkozás, amelyet egyébként egy 26 éves hölgy működtet Lubbock városában. Amennyiben szex is szerepel a cég szolgáltatásaiban, akkor évente 650 dollár pluszadót kell fizetnie, és ötezer dollárt biztonsági letétbe helyeznie az amerikai állam jogszabályai szerint.

Takarítónő

Ha viszont nincs engedély, és mégis történik ilyen cselekmény, akkor a rendőrség kétezer dollárral bírságolhatja a céget. A cégtulajdonos váltig fogadkozik, hogy lányai csakis takarítanak, még csak megérinteni sem szabad őket. Egy lány 100 dollárba kerül óránként, kettő pedig 150-be.

Takarítónő

A vállalkozás jelenleg három lánnyal működik, de tulajdonosa már tárgyal újabbakkal, mert bővítené hálózatát. A megrendelő egyébként kérheti, hogy a lányok ruhában dolgozzanak, de az is ugyanannyiba kerül, mint amikor teljesen nekivetkőznek a munkának.

Takarítónő

Hogy miként tartja szemmel a rendőrség a takarításokat, arra nem tért ki Jonathan Stewart lubbocki rendőrőrmester…

takarítónő

(Forrás: kcbd.com)


Takarítónő
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#196   2021. 04. 07. szerda 11:34
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Gatyákat felkötni fiúk, jönnek a férfi szexrobotok!

Mi szóltunk előre Srácok, mostantól nagyon oda kell tennünk magunkat, ugyanis piacra dobták az első bionikus pénisszel felszerelt férfi szexrobotokat, ami a hírek szerint még a vibrátoroknál is eget rengetőbb orgazmust tud majd okozni a csajoknál! Arról már írtunk több alkalommal is, milyen nagy népszerűségnek örvendenek a női robotok, amelyek nem csak élethűek, de az összes rémes női tulajdonságot nélkülözik...

szexrobot

Így ideje volt, hogy a gyártók a hölgyeket is meglepjék egy hasonló innovációval. A robotokat úgynevezett bionikus pénisszel szerelik majd fel, ez magyarra lefordítva annyit tesz, hogy a robot fasz kinézetre és tapintásra pontosan olyan lesz, mint egy igazi. Valójában elektronikai felszerelések működtetik majd, emiatt különféle trükkökre is képes lesz. Arról már ne is beszéljünk, hogy a tervező úgy konstruálta meg ezeket a robot pasikat, hogy még mesterséges intelligenciával is el lesznek látva.

szexrobot

Kifejlesztettek ugyanis egy applikációt, melynek segítségével személyiséget is adhatunk robotunknak. Ennek az alkalmazásnak a segítségével a robotok beszélni is tudnak, ha kell vicceket is mesélnek majd úrnőjüknek. Ezen kívül a szexbabáknak jól működő mimikájuk is lesz. Mosolyognak, kacsintanak, és a gazdájuk felé néznek.

szexrobot

A jelenleg piacon lévő női szexrobotok ára 11 ezer angol Font körül mozog - ez magyar zsére átszámítva olyan 3,5 milla körül van. És mivel borsos áruk ellenére óriási a kereslet a női robotokra, a tervezők úgy gondolták, a robot srácok is hasonló népszerűségre számíthatnak majd. A tervezők tényleg mindenre gondoltak, a robotokat normál konnektorból is tölteni lehet majd, sőt, a farok méretét és alakját is variálhatja a kedves vásárló, így garantáltan a lehető legjobban passzol majd a gazdasszony puncijába.

szexrobot

A kutatók szerint még a vibrátorokat is lenyomhatja az új férfi robot, hiszen kommunikációra is képes lesz, ezért tökéletesebb élményt nyújt majd mint egy zümmögő rudacska. Úgyhogy Srácok, nagyon oda kell tennünk magunkat, hogy bebizonyítsuk, egy robot pasi sosem lehet annyira elsöprően jó, mint a dugás egy hús-vér faszival!

szexrobot

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!