BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#195   2021. 03. 24. szerda 10:33
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Évekig pornózott a tanárnő

Diákjai buktatták le azt a harminchat éves tanárnőt, aki Tiffany Six néven kőkemény pornófilmekben domborított éveken át, anélkül, hogy környezete erre rájött volna. A tanárnő nem hagyta annyiban a dolgot, beperelte egykori iskoláját – egy kaliforniai általános iskolát - holott már korábban tanított, miközben mellékállásban pornófilmeket forgatott.

Tanárnő

A Tiffany Six művésznéven pornózó, civilben pedig meglehetősen magyaros hangzású Stacie Halas névre hallgató tanárnőt diákjai fedezték fel évekkel korábban készült videóiban. Halas tanárnő mélységesen felháborodott, és nem hagyta annyiban a dolgot, hanem azonnal beperelte az iskolát, és ügyvédje szerint minden esélye megvan a győzelemre.

Tanárnő

Ügyvédje szerint a tanárnő nem követett el semmi törvénysértőt – noha pornós másodállását természetesen nem reklámozta önéletrajzában – egyébként pedig kiváló tanár volt, akit szerettek a diákok.

Tanárnő

Az iskola vezetői, ahol Halas hetedikeseket és nyolcadikosokat tanított, természetesen egészen más véleményen vannak. "Természetesen nem törvénytelen dolog pornózni, azonban az erkölcsi törvények ellen mindenképpen vétett egykori kolléganőnk.

Tanárnő

Ez pedig megengedhetetlen, ha valaki olyan pályára adja a fejét, mint amilyen a tanári" – nyilatkozta az intézmény képviseletében Jeff Chancer tanfelügyelő. A dolog pikantériája, hogy Halas 2009 óta dolgozott az említett iskolában, a pornófilmjeit pedig 2005 és 2007 közt forgatta, de ezekben az időkben is a tanítás volt a főfoglalkozása.

Tanárnő

Egy 2006-ban készült film extrái közt egy rövid interjú is található a nővel, akit többek közt arról is kérdeznek, hogy mennyire kockázatos dolog tanárként pornófilmeket forgatni. "Nagyon kockázatos, és akár az állásomba is kerülhet" – felelte a kérdésre Halas, vagyis Tiffany Six.

Tanárnő

Amikor pedig arról faggatták, hogy volt-e kalandja valamelyik diákjával, viccelődve csak annyit felelt, hogy ő tisztességes ember, és tanítvánnyal sose feküdne le.

Tanárnő

Természetesen van pár fotónk a pornós tanerőről… Az ugyebár első blikkre látszik, hogy a kedves szőke tanárnéni nem kicsit szereti a faszt!

Tanárnő

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#194   2020. 12. 02. szerda 11:23
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Pornózott az óvónéni

Egy brit katolikus óvoda kedélyeit alaposan felborzolta egy szexi óvónéni, akiről kiderült, hogy a szende arcú 22 éves lány nem is annyira szende, amelyennek látszik, ugyanis nem veti meg a szexuális élvezeteket.

Nina

Olyannyira, hogy szabadidejében előszeretetel szerepel pornófilmekben. A Nina Skye néven pornózó vörös hajú óvónénit azonnal kirúgták állásából.

Nina

Nina nem ért egyet ezzel a lépéssel, mert úgy érzi, munkáját maximálisan jól végezte, nagyon szeret tanítani, és egészen biztos benne, hogy vagány hobbija bármennyire is befolyásolt volna munkáját az osztályteremben.

Nina

Nina óvónői keresete töredéke volt a filmezéssel szerzett bevételeinek, ugyanis egy-egy filmmel kb 2500 fontot, azaz 800 ezer forintnak megfeleő zsetont is megkeresett.

Nina

Ki érti, vajon ilyen fizetés mellett miért akart reggelente korán kelni, és csekélyke összegért óvónősködni...?

Nina

Nina az újságíróknak elmondta, hogy nagyon szeret tanítani, és a szexet is nagyon szereti - ezért nem akart választani két kedvenc szenvedélye között.

Nina

A vörös hajú színésznő bár még csak tavaly vágott bele a felnőttfilmes szakmába, máris számtalan erotikus fotózáson és szexfilm forgatáson van túl. 12 nagy filmben szerepelt eddig, és igazán mindenevő, a faszt és a puncit egyaránt kedveli.

Nina

(Forrás: washingtontimes.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#193   2020. 08. 30. vasárnap 10:24
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Annyi szexre van szüksége, hogy pornósnak állt a tinilány

Van, aki csak a pénzért csinálja, és van, aki élvezetből! Alice March, ez a ártatlan pofijú tinilány nimfomániája miatt kezdett el filmezni, mert a hétköznapi életben sehogyan sem tudta csillapítani kielégíthetetlen szexuális étvágyát. Így abban a pillanatban, ahogy betöltötte a 18-at, máris kopogtatott egy pornófilmes cégnél, és hatalmas lendülettel vetette bele magát a munkába, vagyis a szexbe.

Alice

Az aprócska, törékeny lány most 22 éves, és mind a szakma, mind a nézők rajonganak érte. Ez a mindössze 154 centis és 43 kilós csajszi pontosan úgy néz ki, mint aki most jött az iskolapadból, na de ha faszközelbe kerül, nincs megállás, és Alice igazi szexdémonná változik!

Alice

Egy interjúban bevallotta, hogy 12 éves korában kezdett el pornófilmeket nézni, és egyik napról a másikra azon kapta magát, hogy teljesen odavan a szexért. Szinte minden izgatta, amiket a filmeken látott, és tényleg alig várta, hogy 18 legyen, és szép sorban mindent ki is próbálhasson.

Alice

Most pedig, hogy belekóstolt a filmezésbe, nem adja alább, és szeretne igazi híres pornósztárrá válni. Emellett persze vannak titkos fantáziái is, például, hogy szívesen ágyba bújna Leonardo DiCaprióval, de leszbis pillanataiban Scarlett Johanssonról is szokott fantáziálgatni.

Alice

Amikor viszont nem fantáziál, hanem kőkemény szexet tol megragadja a faszt rendesen, és meg a nagy méretektől sem menekül sikítva.

Alice

A leszbis felállást is imádja, vagy azokat a hármasozásokat, ahol barátnőjével közösen játszhatnak egy nagy kemény farokkal. A popószex viszont nem tartozik a kedvencei közé, ilyesmit nem is vállal, szerinte a fasznak a punciban a helye. Ott viszont nagyon is szuper helye van, főleg, ha Alice csodás nedves puncija nyeli befelé...

Alice

(Forrás: straight.fleshbot.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#192   2020. 03. 15. vasárnap 08:30
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Budai Vár + punci

A basznivaló orosz szőkeség, Sasha Rose egyik kedvenc városa Budapest, kezdő pornós korától imád itt lenni Magyarországon, ennek ékes bizonyítéka ez a pár szaftos puncis kép, a páratlan panorámával. finom buck

Sasha Rose

(Azért a városi látkép sem rossz, de aki először a Vár panorámáját nézi és nem a puncit, az sürgősen keresse fel háziorvosát...)

Sasha Rose

Sasha Rose

Sasha 1990-ben született Szentpétervárott, és 2008-ban kezdett pornózni. A mindössze 157 centiméteres kékszemű puncika gyakorlatilag mindenevő, imádja a leszbi jeleneteket, az anált, a szendvicset, a többes szexet, sőt még a fétis téma sem idegen tőle.

Sasha Rose

A rendezők imádnak vele dolgozni, több, mint 400 produkcióban szerepelt már. Soha nem volt szégyenlős, imádja a nőket, pasikat, a masztizást, a szexet, és imádja mindezeket nagyon sokszor csinálni... - ezért is kötött ki a pornóban - árulta el magáról egy interjúban.

Sasha Rose

Specialitása a popószex, mivel nagyon pici csaj, ezért első alkalommal megijedt a nagy fasztól, nem tudta vajon hogyan is fog elférni benne egy akkora bráner, de hamar kiderült, hogy nincs miért aggódni, szűk popsija igencsak jól tágul, és a hatalmas méreteket is remekül befogadja.

Sasha Rose

Hogy meddig fog pornózni? Erre a kérdésre annyit válaszolt, amíg élvezi... - és most még nagyon élvezi minden percét a forgatásoknak.

Sasha Rose

Jövőbeni terveiben szerepel, hogy rendezőként is kipróbálja magát, természetesen szigorúan a szex szakmában! A magánéletéről annyit árul el, hogy mivel a pasik nem nézik jó szemmel, hogy napi szinten másokkal dug, ezért jelenleg két csajjal él együtt...

Sasha Rose

(Forrás: skinmagz.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#191   2020. 03. 05. csütörtök 10:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ilyen a XXI-ik század bordélyháza

Barcelonában nyílt az első olyan európai bordélyház, ahol egyetlen hús-vér csaj sincs, csakis élethű szexbabák. Korábban már pedzegettük a témát itt az oldalon, hogy Japánban egyre inkább hódítanak az élethű szilikonból készült szexbabák, sőt, ott már speciális escort szolgálat is működik, ahol a guminő "házhoz megy". Most viszont úgy tűnik Európába is beszivárgott a szexbaba őrület.

Sexdoll

A barcelonai intézmény négyféle baba típust kínál a kedves kuncsaftoknak. Lili, egy aprócska, ferdeszemű baba ázsiai vonásokkal. Leiza a csokibőrű afrikai csajszi, aztán van egy kékhajú anime figurákra emlékeztető Aki becenévre hallgató plasztik punci, és természetesen a szőke nagymell sem hiányzohat a kínálatból, "ő" pedig a Katy névre hallgat. A szilikonbaba bordélyban óránként 80 euróért lehet szórakozni - ez nagyjából 24 ezer forintnak felel meg.

Sexdoll

A vendégnek előre ki kell választania a babát a kínálatból - ha vannak különleges igényei, azt is megírhatja a cég munkatársainak - így érkezéskor a kívánt ruhába öltöztetve, a megfelelő kellékekkel felszerelve fogadja őt a kiválasztott plasztik prosti. A barcelonai bordély tulajdonosa meg van róla győződve, hogy babái sokkal nagyobb élvezethez juttatják a kuncsaftokat, mint egy valódi nő, ezért nagy jövőt lát a különleges intézményben.

Sexdoll

A bordélyház létrehozása nem csekély anyagi befektetéssel járt, hiszen egy-egy élethű szexbaba több millió forintba kerül. Eközben az élethű szeretőket gyártó cégek folyamatosan azt vizsgálják, hogyan tehetnék még élvezetesebbé babáikat a férfiak számára. Egy közvélemény kutatásnak köszönhetően például az is kiderült, melyik híres nő képére formázott babára lenne a legnagyobb kereslet. Nos, valószínűleg soha nem találnátok ki: a férfiak nagy többsége egy Marilyn Monroe babával dugna legszívesebben. Addig azonban, amíg Monroe családja nem egyezik bele abba, hogy a hasonmás baba elkészülhessen, mindez csak vágyálom marad. Ám akinek van 80 eurója, az máris indulhat Barcelonába, hogy befizessen egy kiadós menetre a nagymellű szőke Katyval.

Sexdoll

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!