SZEXREKORDOK A NAGYVILÁGBÓL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Extrém rekorderek - bizarr rekordok a szex és a pornó világából
... 4 5 6 7 8
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14   2011. 05. 30. hétfő 01:56
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ilyen volt az első magyar Maszti nap!

Ma már tényleg mindennek van világnapja, hát miért pont a masztinak ne lenne?! Nos, 1995 óta a május hónap szerte a világon a masztizásról szól, ezen belül is május utolsó hétvégéje a maszti-ünnep igazi csúcspontja.

villa1

Idén először Magyarország is csatlakozott az erotikusan ünneplők népes táborához. Múlt vasárnap Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally a TFP háziasszonya egy felhívást tett közzé, amely mindenkit arra buzdított, nyomjon egy laza masztit, és utána nyomjon egy gombot a Masztivilágnap honlapján.

A kezdeményezés nem várt lelkesedést váltott ki sokatokból vigyor2

Ezúton is köszönjük minden lelkes masztizónak, hogy szorgalmasan pörgettétek masztiméterünket!!!! worship

Az összesített eredmény: 28 472 maszti, amiből 15 888 a fiúk lelkén szárad gun
12 584 pedig a lányok számlájára írható buck

villa2

Voltak, akik párban ünnepelték a Maszti napot, ők sajnos sérelmezték, hogy a honlapon nem lehetett egymás után kétszer szavazni. Nos, a masztimétert direkt állítottuk be így, hogy a tréfás kedvű trollok ne tudjanak ráfeküdni a gombra, és ezáltal eszement módon felpörgetni a masztimétert.

Az egyik legnagyobb közösségi portálon is lehetett lájkolni az eseményt, sőt, szép számmal érkeztek hozzánk az üzenetek, ki milyen lelkesedéssel nyomja a masztikat. Abszolút rekorderünk egy nagykállói srác, aki május 28-át teljes egészében a masztizásnak szentelte, saját bevallása szerint május 28-án nyolcszor sikerült a csúcsra juttatnia magát. violent

A maszti világnap hazai megünneplésével természetesen nem az volt a célunk, hogy mindenkit szakadatlan masztizásra buzdítsunk, sokkal inkább egy erotikus játéknak szántuk, amellyel talán sikerül eloszlatnunk az évszázados prűd beidegződéseket, miszerint a masztizás bűn, sőt, káros az egészségre, mert vakságot, krónikus elmebajt, gerincsorvadást és más hasonló nyavalyákat okoz vigyor5

villa3

A Maszti nap méltó lezárása - mondhatni a hab a tortán a VILLA 69-ben
megrendezett masztinapi erotikus party volt.

Az egymás előtt masztizás izgis élményétől felpörögve az éjszaka egy fergeteges összegabalyodásban ért véget, amelyről hamarosan egy kis képes összefoglalót is láthattok majd.

villa4

villa5

Még egyszer köszönet minden lelkes masztizónak az aktív közreműködésért! Nélkületek nem lett volna első Magyar maszti nap!!! wave Továbbá külön köszönet a VILLA 69-nek a party megszervezéséért!

És amit máris megígérhetünk: jövőre is lesz nemzetközi Maszti nap! Addig pedig a SZEX legyen velünk és veletek!!!! alien2
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#13   2011. 05. 26. csütörtök 02:10
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Bréking! Már 18 000 masztit mutat a masztiméter! Pörgesd meg Te is!

Vasárnap este indítottuk útjára a magyar maszti nappal kapcsolatos felhívásunkat, és büszkén jelenthetjük, hogy maszti-lázban ég Magyarország! Máris több mint 18 000 honfitársunk vette kézbe a dolgokat és csatlakozott hozzánk!

Mint azt korábbi cikkünkben olvashattátok, a maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a magyar Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen!

masztinap

Célunk: masztiméterünk minél több maszturbációt mutasson, ezáltal sikerüljön megdöntenünk a korábbi téves rögeszméket, miszerint a masztizás káros az egészségre, sőt akár bele is lehet halni lookaround

Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet) - ünnepelj velünk, nyomj egy diszkrét masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!

A Masztivilágnap magyar honlapjához klikk IDE!

Ne maradj ki Te sem! Légy aktív résztvevője egy új magyar rekordnak wink Különösen most, hogy szerda este a csajok nagyon belehúztak, és pillanatnyilag vezetnek a pasikkal szemben!

Lájkold az első Magyar Maszti napot a Facebook-on is!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#12   2011. 05. 25. szerda 01:51
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Maszturbáció világnap: a cél egy új magyar rekord felállítása!

1995 óta a maszturbálásnak is van világnapja. Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, ezen belül is általában május utolsó vasárnapja az ünneplés igazi csúcspontja. Idén mi magyarok is csatlakozunk a maszti-ünneplők népes táborához!

A maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen. wow1

Mi is az a Maszturbáció- világnap?

A maszturbációs világnap célja, hogy fölhívja a figyelmet az önkielégítés természetességére, fontosságára, mert a maszturbálás egészséges, biztonságos, örömteli, és segít közelebb kerülni saját testünkhöz, segít jobban megismerni, hogy reagálunk a különböző szexuális ingerekre.

A kezdeményezés az Egyesült Államokból indult, kiváltó oka pedig Dr Joycelyn Elders elbocsájtása volt, aki csupán azt szerette volna elérni, hogy a maszturbáció része legyen a fiatalok szexuális oktatásának. Dr Joycelyn-t maga Clinton elnök szólította fel a lemondásra.

A mozgalmat ma már olyan hírességek is támogatják, mint például Kevin Spacey, Madonna, Howard Stern és Ally McBeal .

Magyarország idén csatlakozik első ízben a Maszturbáció világnap ünnepléséhez.
Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet, amitől akár meg is lehet vakulni) - ünnepelj velünk, nyomj egy masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

maszti nap

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus. Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat az egészséges, önfeledt és biztonságos orgazmusra vigyor5

Mi a célunk a Maszturbációs világnap hazai megszervezésével?

Sokakban még ma is szorongás és szégyenérzet él a témával kapcsolatban. Úgy éreztük, itt az ideje eloszlatni a tévhiteket, és felhívni a figyelmet arra, hogy létezik a felgyülemlett szexuális energiának egy olyan biztonságos és meghitt levezetési módja is, ahol nem kell félni a betegségektől, illetve a nem kívánatos következményektől.

Egy másik ijesztő adat: Magyarországon a felmérések szerint a nők 15 %-a még soha életében, egyetlen egyszer sem élt át orgazmust, másik 15 %-uk pedig csak nehezen jut el a csúcsra! A szexualitás teljesebb élvezetéhez nagyban hozzájárul testünk és erogén zónáink felfedezése, orgazmusunk kiismerése, ennek pedig legegyszerűbb és legkellemesebb módja a maszturbáció.

És legnagyobb előnye, hogy csak két dolog kell hozzá: a fantáziánk és a kezünk! Ez a két dolog pedig mindig kéznél van wink
A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#11   2011. 05. 04. szerda 01:35
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Blonde Cora, az európai orál-rekorder

A német pornóipar egyik kezdő üdvöskéje Blonde Cora (született Carolin Berger) 2009 májusában hatalmas rekordkísérletre készült: egy hamburgi pornómoziban orálisan szeretett volna kielégíteni 200 férfit, hogy ezzel rekordot döntsön. Ám a lelkes oboaművésznő 75 pippantás után ájultan esett össze, a kimerült pornósztárt pedig rohammentő szállította el a helyszínről.

cora1

A német Blick magazin információi szerint a pornós ájulását a kimerültség okozta, Cora egyszerűen nem bírta tovább szusszal a sok cumizást. A lány állapota gyorsan javult, és pár nappal később ki is engedték a kórházból.
Ám sajnos nem volt lehetősége újra megpróbálkozni a rekorddal, mert 2011 januárjában belehalt sokadik mellműtétjébe.

cora2

A 23 éves plasztiktündér egészen pontosan a hatodik mellműtétjét követően esett kómába, majd 9 nap múlva meghalt.

Cora a német Big Brother 2010-es valóságshow-jában tett szert országos ismertségre. Ám az igazi népszerűséget talán mégis orális rekordkísérlete hozta meg számára.

A lány korábbi öt műtétjét egy lengyel magánklinikán végezték, ahol azonban már azonban nem voltak hajlandók újabb szilikont gyömöszölni az így is igencsak feltuningolt csajsziba. A hamburgi Alster magánklinika azonban vállalta a műtétet.

A pornószínésznő producere azt nyilatkozta a sajtónak, hogy gondatlan emberölés miatt eljárást indítottak a beavatkozást végző orvos és az altatóorvos ellen.

cora3

(Forrás: cnn.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#10   2011. 04. 29. péntek 01:22
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Volt egyszer egy szopóverseny...

2009 július 27-én debütált a pornópiacon a JM Productions emlékezetes szopó-sorozata, a Suck Off Races, amelyben a „veterán” pornósztár, Chelsie Rea és egy friss pipihusi, Tara Lynn Foxx szopóversenyét élvezhették a nézők.
A JM publicistája szerint a sok stratégiai érzéket igénylő játék lényege abban állt, hogy a csajoknak ki kellett találniuk, hogy a 15 fős férfi csapatból melyik élvez el leghamarabb.


t1

„Ez igazán trükkös. Lehet, hogy nem szívesen vállalod be a rondább fickókat, de talán őket könnyebb leszopni. Vagy kiválasztod azt a személyt, akiről tudod, hogy nagy rajongód és készen áll arra, hogy azonnal felrobbanjon” – magyarázta Tony Malice és hozzátette, hogy a nagyobb izgalom és az esélyegyenlőség jegyében profik nem vehettek részt a mindössze félórás forgatáson, kizárólag amatőrök álltak sorba a lányok előtt.

t2

t3

A verseny végeredményéről nem számolt be az oldal, így csak a film megvásárlása, illetve a letöltés után derül ki, hogy melyik pornósztár bizonyult jobbnak. Úgy tartják viszont, hogy kellő tapasztalat híján a pornóiparban még kezdőnek számító Foxx kisasszony indult kisebb eséllyel, bár ő nagyon bizakodóan nyilatkozott a nagy szopás előtt: „Bízz bennem, rövid életem során borzasztó mennyiségű degeneráltat szoptam már le. Készen állok arra, hogy bebizonyítsam, mindenem megvan, ami a verseny megnyeréséhez kell.”

t4

t5

(Forrás: jadedvideo.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 4 5 6 7 8
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 03. 29. kedd
Bejegyzések: 39db
Utolsó üzenet: 2019. 09. 01. vasárnap
 

Hírek

ma 07:45
Kamerásunk szuvenírt kap :D Réka, akit már több jelenetben is láthattatok oldalunkon nagyon beindult, és a barátját is rádumálta egy közös szereplésre. De persze megint beütött a szokásos gixer, a kezdő srác gyakorlatilag becsődölt a kamera láttán - persze az is lehet,... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!