SZEXREKORDOK A NAGYVILÁGBÓL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Extrém rekorderek - bizarr rekordok a szex és a pornó világából
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#39   2019. 09. 01. vasárnap 11:26
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Nyugdíjba vonult a világ legidősebb pornószínésznője

Miközben Európában ritkaságnak számít, ha valaki 70 éves kora fölött még aktívan pornózik, Japánban egyre több a nyugdíjas felnőttfilmesek száma. Maori Tezuka egykori operaénekesnő igen későn, 71 éves korában szállt be a felnőttfilmes iparba.

Japan

Nem a pénz, sokkal inkább a korlátlan szex lehetősége motiválta. Jelenleg ő Japán legidősebb pornószínésznője, pontosabban csak volt, mert rajongói nagy bánatára most bejelentette visszavonulását. Az indok igencsak meglepő, a faszimádó nagyi azt állítja, nincs elegendő férfi, aki lépést tudna tartani temperamentumával.

Japan

És mivel a ferdeszemű hölgy meglehetősen maximalista, szereti a legjobb formáját hozni a kamera és a lámpák kereszttüzében. Azonban nem szívesen vállal el olyan filmes munkákat, ahol nem jön be neki partnere, mert - mint mondja - ő nem csak megjátssza a szexet és élvezetet, hanem valóban imádja, amit csinál. Egyetlen percig sem bánta meg a pornófilmezést, sőt, titokban azt tervezgeti, néhány év múlva szívesen visszatérne...

Japan

A japán társadalom egynegyede 65 év feletti, ez cirka 34 millió embert jelent. Nem meglepő tehát, ha ez a magas szám a pornóiparra is hatással van. A számok ugyanis azt mutatják, hogy a nyugdíjas korosztály sokkal inkább az idősebb szereplős - azaz az úgynevezett silver filmek iránt érdeklődik.

Japan

A silver kategória 65 év feletti szereplőket takar, a fiatalok itt tehát nem rúghatnak labdába. Olvasóink talán még emlékeznek rá, néhány éve már írtunk a legidősebb japán pornószínészről, Shigeo Tokudáról, aki 82 évesen több mint száz filmben szerepelt, és igen hetyke szerszámával vidáman állja a sarat így a 8-ik X-en túl is...

Japan

Maori nagyi fotóit elnézve is simán elmondhatjuk, 20 évet lazán letagadhatna!

Japan

(Forrás: metro.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#38   2018. 10. 14. vasárnap 00:31
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Rekord orgiára készültek Las Vegasban

Minden idők eddigi legnagyobb orgiája 2006-ban zajlott le Japánban, ahol ötszázan szexeltek ugyanazon a helyszínen egy időben! Ezzel be is kerültek a Guiness rekordok könyvébe. Idén Las Vegasban nagy erőkkel készültek a 2006-os japán rekord megdöntésére, a szervező Menage Life nevű cég ezer résztvevőt várt a helyszínre, és már hónapokkal előtte beharangozták, hogy ez lesz az emberiség történetének legnagyobb orgiája.

Orgia

Sajnos azonban a jelentkezők nagy része végül mégsem jelent meg a tivornyán, mindössze 375-en mentek el az eseményre, így a korábbi rekordot nem sikerült megdönteni. A cég szervező munkájában akkor adódott az első nehézség, amikor egy népszerű tv-műsorban közzétették az orgiának helyet adó hotel nevét. A szálloda vezetősége ugyanis ekkor úgy döntött, hogy visszalépnek, és mégsem adnak zöld utat az össznépi baszásnak.

Orgia

A hotelt ugyanis a Hilton szállodalánc üzemeltette, és úgy érezték, egy ilyen hírverés talán mégsem tenne jót a szálloda imidzsének. A szervezők ekkor az Erotic Heritage Szexmúzeumot kérték fel, hogy biztosítsanak helyszínt a készülő rekordkísérlethez. A múzeum igazgatósága benne is lett volna, ám pár órával az esemény kezdete előtt a helyi hatóságok megakadályozták a rendezvény lebonyolítását.

Orgia

Végül a Green Door Klub vezetősége volt annyira jó fej, hogy klubjukat átengedték az orgiára készülő csapatnak. A hercehurca miatt a jelentkezők nagy része sajnos lemorzsolódott, de akik ott voltak, nem bánták meg! A párok egymással és másokkal is szexelhettek, de csak akkor, ha ezt szóbeli beleegyezés előzte meg.

Orgia

Pároknak 25 ezer, egyedülálló nőknek 7 ezer forint volt a belépő, szóló pasikat pedig nem engedtek be, kivéve azokat, akik párokkal vagy baráti társaságokkal érkeztek. A jegy árában benne volt az óvszer, síkosító, kéztörlő, kézfertőtlenítő és egy maszk. A belépés előtt mindenkinek be kell mutatnia a személyijét és egy papírt is alá kell írni, amiben egyebek mellett az is szerepel, hogy az orgia alatt végig figyelik őket a biztonságiak.

Orgia

A tömeges szexelés hatalmas élmény volt mindenkinek, a szervezők pedig máris készülődnek a jövő évre, ugyanis terveik szerint ismét megkísérlik megrendezni a hatalmas orgiát, és természetesen arról sem mondtak le, hogy 2019-ben minden eddiginél komolyabban ráhajtsanak a rekord döntésre!

Orgia

(Forrás: lasvegasweekly.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#37   2017. 11. 25. szombat 09:23
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ez a fasz egymilliót ér!

Bizony van, akinek aranyárban mérik a faszát is! A 33 éves brit pornósztár, Keiran Lee egymillió dollárra, azaz körülbelül 260 millányi forintra biztosította legféltettebb kincsét- egyben munkaeszközét a londoni Lloyd biztosító társaságnál.

Keiran

Keiran Lee Angliában született, katolikus iskolába járt, és project managerként dolgozott egy vasutas cégnél. Karrierje úgy kezdődött, hogy haverjai feltöltötték egy swinger oldalra meztelen fotóját.

Keiran

Egy pár felfigyelt a méretes szerszámmal rendelkező jóképű srácra, és filmes munkát ajánlottak neki. Lee elfogadta a pornós ajánlatot, és innentől egy fél pillanat alatt berobbant a szakmába.

Keiran

Első felesége a szintén szakmabeli svéd szőkeség, Puma Swede, jelenleg pedig már Kirsten Price-al, a Playboy TV műsorvezetőjével él együtt. És hogy miért kellett a méregdrága biztosítás? Keiran a Brazzers pornócégnél dolgozik, és a vállalat sajnálatos módon nem fizet azért, ha munka közben megsérülne a farka.

Keiran

"Orvosi vizsgálatra kellett mennem, hogy bizonyítsam, fitt és egészséges vagyok" – nyilatkozta Lee a the Sun magazinnak, és gyorsan azt is hozzátette, nem tervezi, hogy a közeljövőben elveszítse dákóját. Keiran Lee pornós munkássága körülbelül 1500 filmre rúg, ebből 1140-et a Brazzersnél forgatott.

Keiran

Érthető is, ha nem kockáztat, és bebiztosította aranyat érő rúdját! 2016-ban Keiran dákója a legjobb férfi pornószínész díját hozta meg neki a rangos AVN Díjátadón.

Keiran

(Forrás: thesun.co.uk)
1 hozzászólás, utolsó: kurvaerzsike (2022. 10. 01. szombat 18:47)
 
#36   2017. 09. 17. vasárnap 08:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Hoppá! Lolót most lenyomják?

Úgy tűnik letaszíthatják a legnagyobb mellű nő trónjáról a 2000-ben máig tisztázatlan körülmények között elhunyt francia pornóst, Lolo Ferrarit, akiről korábban már mi is írtunk itt a TFP-n, sőt, azt is megmutattuk, milyen remekül bánik a gigamellű szőkeség három fasszal egy időben.

Charms

Lolo bődületes mellbősége a rengeteg műtét után 180 cm-es volt, ami nem piskóta! Most azonban itt egy Candy Charms művésznéven ismertté vált 27 éves brit csöcsmodell (aki igencsak friss husi a szakmában - mindössze 2012-ben kezdte a pucérkodást) és bár még kissé le van maradva Lolo Ferraritól, de mindent megtesz azért, hogy egyre brutálisabb méretű dudákat csináltasson magának.

Charms

A 173 cm magas plázamacska ugyanis nem veti meg a plasztikát - amint azt a fotókon láthatjátok - nem csak dudaméretén javíttatott, hanem arcát és száját is átszabatta, mivel meg van róla győződve, hogy minél nagyobb a szája és a csöcse, annál dögösebb.

Charms

Lehet hamarosan megtérül az átszabásokra költött pénz, ugyanis Candy-re máris felfigyelt a Playboy tv, így rajongói napi szinten megcsodálhatják a szőke csöcsingót, sőt, némi "adomány" fejében saját privát műsorát is élvezhetik a neten keresztül.

Charms

Candy egyébként nem tartja magát pornósnak, kizárólag toplessz modellnek és előadóművésznek, privát chat-műsoraiban azonban nem takargatja a punciját sem... Példaképe Pamela Anderson, és amikor éppen nem a kamera előtt tekereg, imád sportolni, pasizni és pezsgőt kortyolgatni.

Charms

A kamera előtt azonban a vad Dominától kezdve a doktornénin át a talpig olajba mártott cicababán át bármilyen szerepbe szívesen belebújik.

Charms

Jelenlegi legnagyobb álma, hogy 1300 cc méretű mellimplantátumait jövőre 2000 cc-s re cseréltesse... Hát, hajrá Candy! Ha kész lesznek a zsírúj didkók, mi szívesen megmutatjuk ám!

Charms

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#35   2017. 09. 02. szombat 10:10
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A legnagyobb valódi csöcsök Angliában!

Hát, nem semmi dudákat növesztett magának Rachel Aldana, a most 30 éves brit nőci! Rachel 17 évesen robbant be a köztudatba, amikor is Angliában csöcsversenyt hirdettek, és a legnagyobb természetes kannák tulajdonosát keresték. Rachel már akkor 32JJ méretű cicifixet viselt, dudái egyenként 4,2 kg-ot nyomtak.

Rachel

A címet Donna Jones-tól hódította el és a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült mint a legnagyobb természetes mellű brit nő és ezt a címet 2012-ig folyamatosan ő birtokolta. Az évek során Rachel mellei megállíthatatlanul egyre csak növekedtek. Egy német televíziós műsorban 2008 május 22-én a mérések szerint már 34L-es melltartó fért csak rá. 2011 októberében pedig cickói már M kosárméretre növekedtek. Az is bebizonyosodott, hogy Rachel méretére nincs befolyással a testsúlya, mert annak ellenére, hogy fogyott, a dudái vagy semmit nem vesztettek méretükből - vagy csak még nagyobbak lettek.

Rachel

2012 decemberében Rachel bejelentette, hogy terhes. Részben ennek köszönhetően mellei megint növekedésnek indultak és 2013 októberében már gigantikus 30N mellméretre nőttek. A fodrásznőből lett cicimodell egy interjúban elárulta a sajtónak, hogy édesanyjának is gigászi didkói voltak, de az ő mérete simán lekörözi a mamát.

Rachel

Azt sem titkolta, hogy az utcán mindenki megbámulja, aminek nem igazán örül. A fotózásokra saját melltartóit kell vinnie, mert a stúdiók egyszerűen nem rendelkeznek ekkora cicitartókkal. Rachel nem mer sebészkés alá feküdni annak ellenére, hogy rendszeresen hátfájás kínozza.

Rachel

És most következzen néhány döbbenetes adat: csak egy mellének a tömege 6,2-7,1 kg között mozog. Tehát Rachel két mellének súlya együtt több mint 14 kg! Ráadásul ez az adat még nagyobb is lehet, mert a konyhai mérleg, amin mérték túl kicsi volt, hogy egy melle teljesen ráférjen...

Rachel

Mellbősége 106 cm, testsúlya 66 kg - tehát óriás dudái nélkül egy teljesen átlagos 52 kilós nőci lenne... Rachel előkelő helyen szerepel a világ legnagyobb természetes mellű nőinek listáján. A fotózásokon sajnos sosem válik meg bugyijától, de azért így is van min legeltetnünk a szemünket...

Rachel

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 03. 29. kedd
Bejegyzések: 39db
Utolsó üzenet: 2019. 09. 01. vasárnap
 

Hírek

tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!