SZEXREKORDOK A NAGYVILÁGBÓL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Extrém rekorderek - bizarr rekordok a szex és a pornó világából
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19   2011. 09. 15. csütörtök 01:40
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A világ legöregebb pornószínésze

Jelenleg egy japán férfi a világ legidősebb pornószínésze. Shigeo Tokuda 77 éves, és azért kóstolt bele a pornó világába, mert szerette volna kiegészíteni nyugdíját, ezen kívül kicsit unatkozott is. Gondolta, kipróbálja magát, és az oldtimer japán tata olyan jól bevált a szakmában, hogy azóta már több mint 350 filmben kapott szerepet. Egészségi állapota kiváló, bár három éve elszenvedett egy kisebb szívrohamot, de ennek ellenére sem szeretné abbahagyni a filmezést.

japan

Fél, hogy akkor ismét unatkozna. A CNN hírtelevízió interjújában azt nyilatkozta, legalább 80 éves koráig folytatni szeretné a filmezést! A világon Japánban él a legtöbb 65 év feletti ember, tehát Tokuda úrnak minden esélye megvan rá, hogy csodálatos karrierje tovább íveljen felfelé!

Tokuda1

(Forrás: jezebel.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#18   2011. 06. 23. csütörtök 00:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Guiness rekord lett a meztelen hullámvasutazásból

102 pucér angol ismét Guiness rekordot csinált! Ezúttal a Zöld Sikoly nevű hullámvasútra pattantak fel teljesen meztelenül, de nem puszta exhibicionizmusból, hanem egy nemes cél érdekében.

hullámvasút1

Az első meztelen hullámvasutazás 2004-ben zajlott, ám ekkor még csak 34-en merészkedtek el a pucér akcióra. Ezúttal azonban a A Zöld sikoly nevű hullámvasútnak háromszor is kellett fordulnia, mire az összes lelkes pucérkodót a magasba repítette.

hullámvasút2

A szokatlan jótékonysági akció ezúttal 22 ezer fontot hozott a konyhára, amelyet a rákos gyerekek gyógyítására fordítanak a szervezők.

hullámvasút3

A rekordkísérletben nem voltak különös kritériumok, bárki felülhetett a hullámvasútra, legyen idős vagy fiatal, duci vagy éppen sovány. Csak egyetlen feltétel volt: meztelennek kellett lennie.

hullámvasút4

hullámvasút5

hullámvasút6

(Forrás: huffingtonpost.com, Fotók: reuters)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#17   2011. 06. 20. hétfő 02:52
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

1500 férfival szexelt a szexterapeuta!

Az elmúlt 23 év során körülbelül 1500 férfival feküdt le Mare Simone, a tantrikus szexben jártas terapeuta-asszony. Az 54 éves Simone azokon próbál segíteni, akik elégedetlenek szexuális életükkel. Saját bevallása szerint körülbelül 1500 férfival feküdt már le eddigi munkája során, de nőknek is szívesen segít, bárkinek boldogan megmutatja, hogyan kényeztessék magukat a jobb szexuális öröm eléréséért.

Simone

Simone nem tartja magát prostituáltnak, mert nem a szexért fizetnek neki a páciensek, hanem a jó tanácsokért és a tippekért.

Mare Simonét saját tapasztalatai is segítik munkájában, ugyanis ő sem élvezte mindig ilyen felhőtlenül a szexet. 19 éves volt, amikor egy ismerőse megerőszakolta, ezért aztán hosszú évekig hallani sem akart a szexről. Végül részt vett egy tantrikus szex-kurzuson, és ez alapjaiban megváltoztatta szexhez fűződő viszonyát.

Simone most bárkivel szívesen megosztja tapasztalatait, és számára az sem jelent problémát, ha alapos gyakorlati oktatásban is kell részesítenie a hozzá forduló „betegeket”.

„Az a munkám, hogy lefekszem más nők férjeivel és barátaival. De ez nem jelenti azt, hogy prostituált lennék, hiszen terápiás, gyógyító célzattal teszem ezt. Több ezer férfinak segítettem már jobbá tenni a szexuális életét, ami azt jelenti, hogy a feleségeiknek és barátnőiknek is jobbá tettem a szexuális életét.”

A Sun-nak adott interjújában az asszony azt is elmondta, hogy nagyon elégedett a munkájával, és nagyon élvezi, amit csinál.
Mare Simone az Egyesült Államokban „rendel”, de gyakran utazik, hogy a világ más részein is segítsen azokon, akik elégedetlenek a szexuális életükkel. Naponta átlag 4-5 pácienst fogad, sokan már hónapokkal korábban előjegyeztetik magukat, hogy bejussanak a népszerű szexterapeutához. Az Egyesült Államokban egyre népszerűbbek a szexterápiák, de csak kevesen adják saját testüket is a gyógyításhoz.

(Forrás: accessinterviews.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#16   2011. 06. 18. szombat 01:29
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A nő, akit számítógépen terveztek: Lolo Ferrari

Sokáig a szőke francia ciklon Lolo Ferrari birtokolhatta a Guiness rekordok legnagyobb mellű nőjének kijáró pálmáját. Lolo (vagy Lollo) született Éve Valois kislány korában állítólag elég csúnyácska volt, anyja gyakran csúfolta őt külseje miatt. Valószínűleg ez volt az egyik fő oka annak, hogy miután Éve férjhez ment egy szórakoztatóipari menedzserhez Eric Vigne-hez, aki cirka 20 évvel volt idősebb nála – eszébe sem jutott nemet mondani férje egyre őrültebb ötleteire, aminek a vége egy totál átszabott nő lett.

lolo1

Saját hivatalos életrajza szerint Lolo 1970-ben született, más források szerint azonban 1963-ban.
A pénzsóvár férj először csak arra beszélte rá, hogy aktfotókhoz álljon modellt, aztán mivel így egy rakat pénzre tettek szert, Éve-nek két év múlva már pornófilmben kellett szerepelnie. (Akkor még szilikonmentes cicikkel).

lolo2

Amikor a konkurencia túl nagy lett, akkor találta ki a férj, hogy Éve-et átszabatja Lolóvá.
Vigne a számítógépén tervezte meg felesége új alakját. Éve-nek 25 plasztikai műtéten kellett átesnie. Arcát felvarrták, szemeit újraformázták, orrát átszabták, száját felfújták. A leglátványosabb beavatkozásokat viszont a keblein végezték: mellbősége a műtétek után 180 cm lett. Mellének bőrét a maximumig feszítették. A Guiness Rekordok Könyve szerint mellei egyenként 2,8 kg-ot nyomtak, és 3 liternyi töltőfolyadékot tartalmaztak.

lolo3

Olyan volt, mintha egy képregényből lépett volna elő! Filmszínésznőként az 1995-ös Cannes-i filmfesztiválon tűnt fel, akkor már Lolo Ferrari néven. A média persze azonnal felfigyelt nem mindennapi méreteire, ez újabb szereplési lehetőségekhez segítette hozzá. Fellépett táncos mulatókban, énekelt, sztriptízt táncolt. Próbálkozott erotikus filmekben is, de hamarosan a kemény pornónál kötött ki. Belekóstolt a modellkedésbe, és szeretett volna piacra dobni egy saját fehérneműmárkát, de a Ferrari autógyár kicsit keményebb figyelmeztetésére letett erről a tervéről. Végül úgy érezte, semmi más nem vált belőle, mint cirkuszi látványosság, obszcén bekiabálások célpontja, egy kultusztárgy.

lolo4

2000. március 5-én reggel holtan találták Grasse-i otthonában. Férje szerint Lolo erősen depressziós volt, gyógyszereket szedett, és gyakran foglalkozott saját halálával. Azt szerette volna, ha fehér koporsóba temetik, kedvenc plüssmacijával.

lolo5

A család azonban a férj bűnösségét gyanította. 2002-ben a férjet le is tartóztatták, ám egy évvel később szabadlábra helyezték, megfelelő terhelő bizonyítékok hiányában. Állítólag Lolo testén fojtogatás nyomai voltak láthatók.

A halál pontos okát máig nem sikerült kideríteni, az egyik verzió szerint a túlsúlyos mellek okozta testi fájdalom és izületi deformációk miatt Lolo éveken át folyamatosan szedett nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót, a súlyos mellek és többször műtött orr akadályozta a légzésben – mindezek kiválthatták a légzés és keringés leállását. Tavaly Eric Vigne keresetet nyújtott be az Igazságügyi Minisztérium ellen, és jogtalan fogvatartás címén 230 000 Eurót követel.

lolo6

lolo7

(Forrás: arlindo-correira.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#15   2011. 06. 11. szombat 01:51
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Tízezer dolláros szeméremajkak

Talán kicsit extrémnek tűnik elárvereztetni egy szeméremajkat, de a híres-hírhedt amerikai pornószínésznő, Houston megtette, és kemény 10 ezer dollár ütötte érte a markát.

Houston1

Houston azzal írta be magát a pornó nagykönyvébe, hogy 1999-ben a világ feltehetően legnagyobb gang-bangjének aktív főszereplője volt. Houston a hírek szerint 620 férfival szexelt, méghozzá szünet nélkül. Az eseményről film is készült, tehát akinek van hozzá idegrendszere, az megszámolhatja, hogy tényleg 620 hím dugta-e rommá a nőt.

Houston2

Az agyonplasztikázott pornós még a punciját is átszabatta, azzal az indokkal, hogy közelképeknél a puncija így sokkal jobban mutat… na és rúdtáncolásnál is zavarták lifegő szeméremajkai. Tehát sokkal jobb így neki, megnyesett puncival, főleg, hogy a lenyisszantott bőrdarabkák azzal a bizonyos tízezer dolcsival növelték a már nem éppen húsz éves pornós bankszámláját.

Houston3

(Forrás: wikipedia.org)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 03. 29. kedd
Bejegyzések: 39db
Utolsó üzenet: 2019. 09. 01. vasárnap
 

Hírek

tegnap 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!