Szex-shopping
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Vásárolnál valami izgató, erotikus segédeszközt, szexi kütyüt, de tanácstalan vagy? Mi segítünk...
... 24 25 26 27
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6   2011. 07. 29. péntek 01:36
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Potencianövelők recept nélkül

Ha jártál már úgy, hogy nem akkor és nem úgy állt a zászló, ahogy szeretted volna, de úgy érzed még korai lenne orvoshoz fordulni, olvasd végig ezt a cikket, hátha megtalálod problémádra a megoldást.

e1

Az alábbiakban olyan recept nélkül is kapható gyógyhatású készítményeket válogattunk össze, amelyek jótékony hatással bírnak a szexuális vágyra, de csakis természetes hatóanyagokat tartalmaznak. A libidónövelő készítmények némelyike hölgyek számára is ajánlott, ezt külön feltüntetjük majd a termék mellett. Ezen kívül olyan termékekről is szó lesz, amelyek fokozzák a gyönyörérzést, ezáltal intenzívebb szexben lehet részetek.
Kinek, mikor ajánlott a potencianövelő étrendkiegészítők szedése?
- Potenciazavarok, merevedési zavarok esetén
- Csökkent libidó, elégtelen szexuális vágy esetén
- Ha stabil erekcióra, keményebb, vastagabb péniszre vágysz
- Több, egymás utáni orgazmus eléréséhez
- Fizikai vagy szellemi túlterhelés esetén
- Ha idegenkedsz a gyógyszerektől
- Ha 100 % növényi összetételű terméket szeretnél választani
- Vagy csak egyszerűen különleges élményben akarsz részesülni partnereddel együtt.

e2

A VIAPRO FORTE+ a jól bevált VIAPRO termékcsalád legújabb tagja, gyógynövények szabadalmazott összetevőit tartalmazza. Mindenféle marketing maszlagot mellőzve csak annyit tudunk róla mondani, hogy ma ez a legálisan kapható legjobb potencianövelő kapszula. Felszívódási ideje picit hosszabb, mint a betiltott Satiboo/ Dragon kapszuláknál, ellenben nincs fejfás utána és sokáig hat.

A VIAPRO FORTE+ egy szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

viapro_forte

A ViaPro Forte+ azonnal hatni kezd anélkül, hogy várnod kellene! Az összetevők afrodiziákum hatása növeli a libidót és a szexuális vágyat. Nagyon gyenge szexuális gondolat és stimuláció is elegendő ahhoz, hogy azonnal készen állj az együttlétre! Képes leszel kontrollálni az állóképességedet, akár órákig, újra és újra, akár egész éjjel! A hatás várható időtartama egyéntől függően akár 72-96 óráig is eltarthat.

A ViaPro Forte+ -t igazán gyorsan ható formulaként tervezték, kellemetlen és egészségtelen mellékhatások nélkül. Nincs gyomorégés, fejfájás vagy veszélyes és émelyítő mellékhatások, melyek lerombolnák a romantikus estét.

Adagolás: együttlét előtt körülbelül egy órával 1 kapszula bevétele javasolt.
Ára: 3600 Ft/ doboz (3 kapszula)

***

A V.I.P. GOLD potencianövelő szintén a jól bevált Viapro termékcsalád tagja. (3 kapszula/ doboz)

A V.I.P. Gold étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak, 100-ban gyógynövény-összetevőkből. A Viapro Forte testvére, melyben picit kevesebb a hatóanyag, de gyorsabban szívódik fel.

vip

Szintén szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

Mikor javasoljuk a V.I.P. Gold kapszulát?
- Ha a teljesítés kényszere miatti stresszt szeretnéd mérsékelni,
- Ha erekciód nem kielégítő vagy nem kellő ideig tartó,
- Ha szeretnéd elkerülni a korai magömlést,
- Ha 24 órán belül többször is jó teljesítményt akarsz nyújtani.

Figyelmeztetés: Ne vegyél be két kapszulát 24 órán belül!
Ára: 3600 Ft/ doboz (3 kapszula)

***

Blupill

blupill

A Blupill kapszula különböző növényi összetevők olyan kombinációja, mely maximális mértékben javítják a szexuális teljesítményt. Összetevői nemcsak a szexuális aktivitást segítik, hanem javítják a szexuális vágy kibontakozását is, ezáltal a fizikai és lelki libidót is erősíti.
A legjobb hatásfok elérése érdekében kúraszerűen szedendő. Szedése nem igényel semmiféle előkészületet. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a Vigrával szembeni túlérzékenységet mutatnak. Mivel a termék 100 %-ban növényi összetevőket tartalmaz, ezért minimálisra csökkenthetők az esetleges túlérzékenységi tünetek.

Ára: 4990 Ft/ doboz (6 kapszula)

***

SPX

spx

Az ősi, titkos, kínai császári formula és a legújabb gyártási technológia hatékony kombinációja. Javítja a szexuális teljesítőképességet, fokozza a nemi vágyat NŐKNÉL IS. Elnyújtja az aktus időtartamát, több, egymás utáni ejakuláció lehetséges. Vastagabb, hosszabb, keményebb és tartós pénisznövekedését eredményezhet. (Javasolt kúra: 1 kapszula 3-4 naponként 10-12 héten át)
Stabil erekció, a bevételt követő 20-30 percen belül, ami az orgazmus után is fennmaradhat, ha még rástartolnál egy második menetre…

Az erekcióhoz kapcsolható hatás csak szexuális inger esetén érezhető, a kapszula 72 órán keresztül fejti ki hatását.
Az SPX kapszulának mellékhatása nem ismert. Hatása egyéntől függően, akár 72 órán át tarthat.

Adagolás: 1 kapszula sok vízzel, 30- 40 perccel az első aktus előtt. Hatásosabb, ha legalább 2 órával étkezés után veszed be. Ne lépd túl az előírt mennyiséget. Sok folyadék fogyasztása ajánlott, bevételhez legalább 2 pohár vizet igyál. Az alkohol megengedett, de lehetőség szerint kerülendő.
Használata hölgyek számára is javasolt!

Ára: 2490 Ft/ doboz (2 kapszula)

***

FIGYELMEZTETÉS: Amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz vagy magas a vérnyomásod, feltétlenül konzultálj orvosoddal a potencianövelő termékek szedése előtt. Ne szedd, ha a termék bármely összetevőjével szemben túlérzékeny vagy! Nem javasolt a bevétele 18 éves kor alatt. Ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy krónikus betegségben szenvedsz, használat előtt feltétlenül konzultálj orvosoddal. A javasolt mennyiséget soha ne lépd túl!

A fenti termékek megrendelhetők online szexshopunkból. A rendeléshez klikk IDE!

Vagy megvásárolhatók a Tutti Frutti szexshopokban:

* EROTIKA CENTRUM

Budapest, VII. Dob utca 11
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig: 10- 22 óráig ,vasárnap: 12-18 óráig
Tel: 06-1-351-1000, 06-30-444-7900

* TUTTI FRUTTI SZEXSHOP

Budapest, Nyugati pu aluljáró a West End felé
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
Tel: 06-20-941-1968
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#5   2011. 07. 23. szombat 01:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Nagyobb és keményebb kellene?

Ki ne szeretne csak egy kicsivel nagyobb péniszt, amivel elkápráztathatja párját vagy barátnőjét? Mi most egy kíméletes, de egyszerű megoldást ajánlunk azoknak, akik nagyobb szerszámot szeretnének...

A Penis XL izgató krém a péniszbe masszírozva kitágítja a vérereket, ezzel fokozott vérbőséget okozva. Mindennapos használatával pedig tartós pénisz növekedés érhető el.

penis xl1

A terméket most akciós áron rendelheted meg szexhopunkból.

penisxl2

A termék megtekintéséhez és rendeléshez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#4   2011. 07. 20. szerda 13:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Te se maradj szárazon! A Nagy Síkosítóteszt!

Tombol a nyár, ilyenkor mindenki csak a szexre gondol, ezért mi hasznos segítséget szeretnénk nyújtani nagy nyári szex-csatáitokhoz! Körülnéztünk egy kicsit a síkosítók háza táján, és tapasztalatainkat most veletek is megosztjuk. Ha eddig nem tudtad, milyet is válassz, remélhetőleg ezután könnyebb lesz a dolgod!

shop1

Kezdjük egy kis elmélettel: a síkosítóknak két nagy csoportja van: a vizes és a szilikonos alapú síkosítók.

Nagyon fontos, hogy ha latex- és bőrimádó vagy a szexben, soha ne válassz szilikonosat, mert az tönkreteszi méregdrága cuccaidat!

Ugyanez igaz a szilikonos vibrikre is – ha azt akarod, hogy kéjrudacskád még sokáig eredeti formájában rezegjen, felejtsd el a szilikonos síkosítót! Természetesen minden terméket klinikailag is teszteltek, tehát nem kell attól félni, hogy tönkrevágja a hüvely normál nedvesedését, vagy piros pöttyöket okoz a pasik farkán. Bár ritka esetekben, ha valamelyik összetevőre allergiás az illető, jelentkezhet efféle kellemetlen tünet. Ezért nem árt először csak kis bőrfelületen tesztelni, még mielőtt az egész testeteket átitatnátok vele! Vibrátorokhoz tehát a vizes alapút ajánljuk, análszexhez azonban legtutibb a szilikonos, hogy még jobban csússzon!

Aki orális játszadozásokhoz is használ ilyesmit, nos azoknak találták ki az ízesített változatokat: lehet trópusi gyümölcsöset, epreset, tejeskávésat is nyalni… vagy szopni…

És ha a Nagy Akcióban az egész lakást összepancsoljátok is, semmi gáz, mert a síkosító sehol nem hagy nyomot. A padlóról szépen fel lehet törölni, az ágyneműből meg kimossa a mosógép. Éppúgy, mint a spricc-nyomokat!

Még egy fontos tanács: a szilikonos síkosítót senkinek ne jusson eszébe benyelni, mert nem tesz túl jót a gyomornak…És azt sem árt tudni, hogy egyik készítmény sem tartalmaz spermaölő szert, éppen ezért nem is fogamzásgátló-hatású! Tehát nedves szex közben is gondoskodni kell ám a védekezésről!

És most nézzük a mi igazi kedvenceinket: A LIFE STYLES síkosítókat kifejezetten óvszer-használat mellé fejlesztették ki. A HOOT HOOTERS termékcsalád igazán izgis dolgokra képes: felforrósítja a bőrt, megbizserget, mintha tűzben égne a tested – olyan fantasztikus vérbőséget okoz azokon a helyeken, ahová cseppentettél belőle.

shop2

Speciálisan anál-mániásoknak találták ki a RUTSCHER szilikonos változatát, de aki az ízlelőbimbóira is gondol, az választhatja mondjuk a szilvás ízesítést.

Ha nem tudsz dönteni, hogy kávé vagy szex-szünetet tarts-e, nyomulj rá a “CAFÉ LATTE”-ra! Fincsi kávéízű ugyanis, és még némi koffeint is tartalmaz.

A WET legerősebb változata a fekete csomagolású – ez szilikonos, de olyan profi, hogy még két nap múlva is hasra vágódik tőle a fasz a puncinkon. A barna dobozos olaj bázisú – akár masszázsolajnak is bevetheted. Aztán a vizes alapúaknál nyalogathatsz mangósat, epreset, vagy vegyes gyümölcsöset.

A FRENCH KISS is kifejezetten orál-ínyenceknek készült: epres és lime-os változatban.

A Pjur készítményeknél létezik kifejezetten nőknek kifejlesztett változat is (Pjur Woman), illetve egy extra aprócska kiszerelés (30 ml), arra az esetre, ha például repülőgép fedélzetén szeretnétek sürgősen nedvesíteni valakit – vagy valamit…

A Man’s best síkosítót kifejezetten férfiaknak fejlesztették ki, ez szintén vizes alapú készítmény.

Az Astarte Happy Lady termékcsalád hazai termékekből áll, gyártanak ízesített (epres, őszibarackos, banános) illetve íz és illatmenetes natúr változatot is. Érdemes még elmondani, hogy a síkosító teljes felszívódása után enyhe nedvesítés (víz vagy nyál) hatására a bőrfelület újra síkossá válik.

shop3

Az Astarte Long Love zselé késlelteti a korai magömlést, így a kéjes perceket még tovább nyújthatjátok. (Csak férfiaknak!) Emellett hámosító, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő anyagokat is tartalmaz.

És a végére egy kis extra: ha feromonos síkosítót választasz, ez még jobban megdobhatja a szexet, tekintve, hogy a feromon-hormon kifejezetten vágykeltő hatású. (Parfümöket is gyártanak feromon-tuninggal, állítólag egy fújás a mellkasodra, és ragadnak rád a nők…)

Szex-shopokban, patikákban, a nagyobb szupermarketekben is beszerezheted kiválasztottadat, de ha szégyenlős vagy, vagy egyszerűen csak kényelmesen szeretnél vásárolni, klikk IDE! Rendeld meg csomagküldőnktől.

Nagy és nedves szexcsatákat MINDENKINEK! wink
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2011. 07. 19. kedd 01:58
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Krisztina Ventura vásárol...

A varázslatos Krisztina Ventura, aki álomszép természetes cicijéről és védjegyévé vált szőrös puncijáról híres, beugrott csomagküldő shopunk raktárába, hogy új játékszereket válasszon magának illetve puncijának.

ventura1

ventura2

Mi persze kaptunk az alkalmon, és megkértük, hadd készítsünk róla egy klassz kis sorozatot. Krisztina boldogan igent mondott, sőt még a futár bringájára is felpattant.

A futárt hideg zuhany alá kellett tolnunk, hogy folytatni tudja a munkáját vigyor2

ventura3

Extra szolgáltatásunk: házhozszállítás Budapest területére biciklis futárral.Így akár egy órán belül hozzá juthatsz a megrendelt termékhez. A szállítási díj min. 1800.- Ft bruttó összeg, amely kerületenként változik.

ventura4

És egy jó hír mindenkinek, aki szereti a szexjátékokat, a kényelmet és a pénztárcabarát árakat: rendelj tőlünk kényelmesen a neten.

Házhozszállítás 1-2 napon belül, akár már 450 Ft-ról!

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Aktuális akciónk: most minden DVD-re 50 % kedvezmény!

ventura5

Klikk a TUTTI SZEXSHOP oldalára, és tekintsd meg részletes kínálatunkat!

Házhozszállítási lehetőségeinkről, árainkról ITT tájékozódhatsz.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2   2011. 07. 17. vasárnap 00:41
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A száj, amely segít ellazulni…

Kánikulában a maszturbálás is legyen kényelmes, lazulós - hiszen kinek van kedve izzadni élvezés közben?! Most itt a tuti megoldás, egy varázslatos száj, azaz egy dupla gyöngysoros, zselés anyagból készült maszturbátor. A gyöngysorok le-föl mozgása hatékonyan izgatja a péniszt, a száj alakú belső anyag pedig kiválóan vezeti a rezgést.

mtx

A maszturbátorhoz sikosító használata ajánlott!


A Robotic Mouth MTX1 maszturbátor most akciós áron a tiéd lehet.

A termék megtekintéséhez és a rendeléshez klikk IDE!

Szexshopunk teljes kínálatát ITT tekintheted meg!

A megrendelt terméket akár személyesen is átveheted szexshopunkban, mely a Nyugati aluljáró hosszú folyosóján, félúton a West-End felé található.

Látogasd meg üzletünket, ahol DVD-k, újságok, szexuális segédeszközök, erotikus kütyük, kiegészítők és egyedi erotikus fehérneműk folyamatosan megújuló széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!

Magyarországon csak nálunk válogathatsz az alkukosárból, ahol az általad kiválasztott márkás, exkluzív termékekre akár 50 %-os árengedményt is adunk!

Törzsvásárlói kártyával minden egyes vásárlás árából 10 % kedvezmény jár! A Törzsvásárlói kártya az Erotika Centrumban, és minden Tutti Frutti szexshopban felhasználható!

Folyamatos akcióinkról érdeklődj eladóinknál!

Hétfőtől szombatig 10-20 óráig várjuk kedves vásárlóinkat.

Telefon: 06-20941-1968
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 24 25 26 27
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 16. szombat
Bejegyzések: 131db
Utolsó üzenet: 2014. 12. 23. kedd
 

Hírek

ma 06:04
Kemény casting Mariannt, a perverz kis amatőr ribit a pasija hozta el hozzánk, és az volt a kívánság, hogy valami extrém filmben szeretnének szerepelni, mert nagyon unják a maszatolós kis szexjeleneteket. Ezen felbuzdulva ráeresztettük a csajra a legbrutálabb... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!