Szex-shopping
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Vásárolnál valami izgató, erotikus segédeszközt, szexi kütyüt, de tanácstalan vagy? Mi segítünk...
... 23 24 25 26 27
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11   2011. 12. 10. szombat 02:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Tuti erotikus ajándékötletek az ünnepekre!

Unod már, hogy minden Karácsonykor zokni, sapka, vagy turmixgép lapul a fa alatt? Idén válassz valami merészen szexi ajándékot, amelyet mindketten élvezhettek!

Szexshopjainkban biztosan megtalálod az ünnepi téli estékhez illő kellemesen erotikus meglepetést.
Legyen az egy szexi plüss bilincs, erotikus társasjáték, pénisz-formájú gyertya, különleges fehérnemű, elegáns vibrátor, vagy egy rezgő péniszgyűrű...

Xmas

Shopjainkban nagy választékkal, folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezménnyel várjuk erotikakedvelő vásárlóinkat!

Törzsvásárlói kedvezmény még az akciós termékekre is!

Nincs időd vásárolni? Nézd meg a Tutti Online Shopunk választékát, és rendeld meg a kiválasztott ajándékot csomagküldő szolgálatunkon keresztül.

2011 december 31-ig ingyenes házhoz szállítás Budapest területén!

Karácsonyi ajándéktippjeinkhez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#10   2011. 11. 25. péntek 02:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Szexi jelmezek - vadiúj kollekció! Most ingyenes házhozszállítással Budapesten :)

Szexshopjainkba megérkezett a szexi jelmezek vadiúj kollekciója! Milyen bőrbe bújnál szívesebben: lakk vadmacska, szexi pincérlány, dögös rendőrnő, kapitány, huncut titkárnő, ártatlan diáklány?! Most bármelyik lehetsz, vagy akár az összes egymás után!

Matrózlány

Bármelyiket is választod, nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen az áruk is nagyon szexi: mindössze 6990 Ft/darab

Ráadásul, amennyiben Budapesten rendelsz, a házhoz szállítás nem kerül semmibe, hiszen 2011 december 31-ig még tart ingyenes házhoz szállítási akciónk vigyor2

Pincérnő

Diáklány

Rendőrnő

katona

kapitány

Exkluzív ajánlatunk decemberre: szexi Krampusz-jelmez, és természetesen ez is csak 6990 Ft!

Krampusz

Nincs időd shoppingolni, de szeretnéd meglepni kedvesed valami szexivel a hétvégére? Rendelj csomagküldőnkből, hiszen Budapest területén most még a házhoz szállításért sem kell fizetned!

Rucik megtekintéséhez és rendeléshez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#9   2011. 11. 08. kedd 01:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Egy potencianövelő, mely férfiakank és hölgyeknek egyaránt ideális...

Ez a SPANISH Love Drops - egy tuti tipp a potencia és a libidó fokozására.

Nőt és férfit egyaránt forrongásba hoz! Alkalmazása: 8-10 csepp a szexuális aktus előtt 20-30 perccel a nyelv alá, vagy 45-60 perccel bármilyen italba. Naponta csak 1x alkalmazható ez az adag!

A hatóanyagok alkoholban vannak feloldva, alkoholos italból így egyáltalán nem érződik ki. 1990 Ft-ot simán megér egy buja,vad éjszaka!

Spanish Love Drops

Részletek, termék megrendelése ITT!

Novemberben és decemberben 5000 -azaz ötezer - forint értékű rendelésnél 24órán belül ingyen házhoz szállítjuk a csomagot Budapest területén!

A csomag tartalmazni fog egy kártyát,amivel a következő vásárlásnál már 10% engedményt ad mindenre - kivétel dvd-filmek - mert arra 50% engedményt biztosítunk!!!
Az ezt következő évben a törzsvásárlói kártya bármikor felhasználható személyesen az üzletünkben, vagy netes rendelésnél is! Ne gondolkodj sokat, nézd ki már most a karácsonyi ajándékokat!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#8   2011. 09. 19. hétfő 02:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Itt a beszélő vibrátor!

A high-tech szexjátékok legújabb állomásához érkeztünk! Magányos lányok- asszonyok, vége a kongóan üres hálószobáknak, mert megérkezett a beszélő vibrátor! Sajnos aki ilyen játékszerre vágyik, annak egyenlőre mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert bizony nem olcsó mulatság. De lássuk csak, hogyan is működik ez az izgalmas szerkezet! A hölgyek többféle hangkarakterből válogathatnak.

vibrator

Itt van például a vonzó hangú Bergen a „német hegyi ember”, aztán Vad Will és Tony a garantáltan puncinedvesítő orgánumával. A műfütyihez egy USB csatlakozó is jár, hogy a hölgyek egy laza mozdulattal számítógépükhöz is csatlakoztathassák az „okos” kis szerkezetet, arra az esetre, ha a választható hangokon kívül más szerelmes dünnyögést is hallgatni szeretnének masztizás közben. A csomagban egy mikrofon is van – a saját fantáziák kiéléséhez, és egy fejhallgató – ha valaki diszkréten szeretne játszadozni.
Mindezt 170 Dollárért bárki átélheti… De az igazi élvezethez elengedhetetlen egy kis nyelvtudás, ugyanis Magyarországon a beszélő vibri sajnos még nem kapható...

(Forrás: nexus404.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2011. 08. 05. péntek 00:41
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Análjátékok nem csak haladóknak!

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a termékeket, amelyeket kifejezetten az análszex rajongóinak ajánljuk. Ahhoz, hogy az análszex az első pillanattól élvezet legyen, és ne kínszenvedés, fontos bizonyos alapszabályok betartása.

Ha túl erőteljesen, túl gyorsan és durván vagy „szárazon” akarunk a popsiba behatolni, fájdalmas és nehezen gyógyuló mikrorepedések keletkezhetnek a végbélben és annak környékén, amelyek lassan gyógyulnak és könnyen elfertőződhetnek.

plug1

Ezért legfontosabb a rengeteg síkosító használata, és a fokozatos behatolás! Ha tágításkor elsőre az ujjunkat illetve második lépcsőfokként análplugot használunk, megóvhatjuk a popsi épségét.
Az análplugok általában kúpos formájú eszközök, végükön a kézben tartáshoz kialakított fogó résszel. Többféle méretben, többféle anyagból készül. Anyaga lehet lágy vagy kemény szilikon, gumi, műanyag vagy üveg. Készülnek vibrátorral felszerelt változatok is. Az anális segédeszközöket nők és férfiak egyaránt használhatják.
Mi most azt nézzük meg, a hazai piacon milyen anál-játékokból lehet válogatni.

füzér

Kezdjük az análfüzérekkel:
1. A TOY JOY márka mindig egy magas, jó minőséget képvisel. Sweet Sensation márkanevű golyós análfüzére kemény gumiból készül. A golyós análfüzért orgazmus előtt a popóba helyezve és az élvezés pillanatiban szemenként kihúzva fokozhatjuk a gyönyörérzést. Rózsaszín és fekete színben kapható.
2. A New Jelly zöld golyós análjáték szintén kemény gumiból készült, kis méretű füzér
3. Ha valami puhább golyós análfüzért szeretnénk kipróbálni, a Doc Johnson terméke, a Spectra Gels Anal Tool lehet a megfelelő választás.

plug2

És most jöhetnek az análplugok. Kezdőknek érdemes előbb a kisebb mérettel kísérletezni, a síkosítóról soha ne feledkezzünk meg!
1. A Doc Johnson Butt Plug slim medium - azaz közepes méretben készül. Anyaga piros, puha gumi. Puha, rugalmas anyaga miatt kezdőknek ideális választás lehet.

plug4

2. Az Iridescent Plug szintén medium méretben készül, anyaga irizáló, puha gumi

3. Akik még a közepes mérettől is megijednek, azoknak a Sex Inside Plug & Play terméket ajánljuk. Ez a kis méretű fekete gumiplug biztosan nem okoz fájdalmat az első próbálkozásoknál sem.

4. A COLT Anal Trainer Kit egy anál-plug készlet. Rendkívül jó minőségű, és a készlet három különböző méretű análplugot tartalmaz (kicsi közepes és nagy)


colt

5. A COLT expandable Butt Plug-ja szintén jó minőségű, a teljesebb élvezet kedvéért pumpával felszerelt, így mindenki akkorára pumpálja, amekkora méret neki kényelmes és izgalmas

6. Az Infalatable Latex Probe egy távírányítós, pumpás, vibrátoros változat. Bár sokféle funkciója alapján csábító lehet, minőségét mi nem találtuk kiemelkedően jónak. Persze, aki az análjátékokban szeretne valamilyen különlegességet kipróbálni, annak talán érdemes próbálkozni vele.
7. A VANILLA DIP Butt Plugs három különböző méretet tartalmazó készlet. Kellemesen puha, ráadásul anyaga nem tartalmaz egészségre káros műanyagot. Az alábbi három méretet tartalmazza a készlet: a legkisebb plug 4”-os 10,2 cm, az 5”-os 12,7 cm, a legnagyobb 6”-os 15,2 cm

8. A BUTT BANDITS távirányítós, tappancsos, vibrátorral felszerelt puha zselés análjáték

És most néhány exkluzív termék azoknak, akiknek fontos a jó minőség és a különleges dizájn, és ezért hajlandóak egy picit többet is áldozni.

9. A TOY JOY Plugzzz nevű terméke egy többsebességes, vibrátorral felszerelt segédeszköz. A Toy Joy márka mindig jó minőséget takar, tehát érdemes beruházni rá. Elegáns fehérben illetve fekete színben gyártják.

10. A Doc Johnson Harmony Divine játékszere egy szintén többsebességes, vibrátoros, vízálló, formatervezett hófehér műanyag modell. Drága, de nagyon elegáns!
11. Végül egy prosztatamasszírozóval egybekötött terméket szeretnénk bemutatni. Az összes többi termékkel ellentétben ezt kizárólag férfiaknak fejlesztették ki. A PROCK Prostate Massager egy szilikonos, vízálló termék. Dögös fekete színben kapható. Egyedi formájának köszönhetően ha egyik végét a popóba helyezzük, a másik vége éppen a prosztatát masszírozza.

plug5

És még két fontos tudnivaló:

Milyen síkosítót használjunk anális játékszereinkhez?

- Lehetőség szerint kifejezetten anál-síkosítót vásároljunk, de ha ilyet éppen nem kapunk egy sima vizes alapú síkosító is megfelel.

Hogyan tisztítsuk az análplugokat?

-Az análszexnél nagyon fontos a megfelelő higiénia, ezért használat előtt és után langyos, szappanos vízzel alaposan mossuk el a segédeszközöket. Lehetőleg senkivel ne „osztozzunk” az anális segédeszközökön, ha feltétlenül mindkét fél használni akarja, ajánlatos óvszert húzni az eszközre.

A fenti termékek megvásárolhatók szexshopjainkban, vagy megrendelhetők csomagküldő katalógusunkból. A rendeléshez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 23 24 25 26 27
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 16. szombat
Bejegyzések: 131db
Utolsó üzenet: 2014. 12. 23. kedd
 

Hírek

ma 06:04
Kemény casting Mariannt, a perverz kis amatőr ribit a pasija hozta el hozzánk, és az volt a kívánság, hogy valami extrém filmben szeretnének szerepelni, mert nagyon unják a maszatolós kis szexjeleneteket. Ezen felbuzdulva ráeresztettük a csajra a legbrutálabb... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!