BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#25   2011. 07. 25. hétfő 01:44
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A hat leghülyébb tárgy, amivel ember valaha szexelt

Egy amcsi honlap összegyűjtötte a hat legmegdöbbentőbb tárgyat, amivel ember valaha szexelt – és a dolog ráadásul még nyilvánosságra is került. Eszerint a felfújható guminők már a lejárt lemez kategóriába tartoznak…

Az első ilyen tárgya: a piknikasztal.
Ohio államban ugyanis egy férfit azzal vádoltak, hogy megdugta a piknikasztal közepén tátongó ernyőtartó lyukat.

table
( a fotó csak illusztráció)

Az esetet a szomszéd hozta nyilvánosságra, ugyanis feljelentést tett a túlfűtött úriember ellen, ráadásául több DVD-t is mellékelt az esetről. A gyanúsított beismerte furcsa szokását, sőt azt is bevallotta, hogy nem csak a kertben, hanem a lakásban is többször szexelt a piknikasztallal. Négyrendbeli közszeméremsértés vádjával indítottak eljárást ellene, de 20 ezer dolcsi óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

A második: a jelzőtábla.

tábla

Dél-Dakotában szintén szomszédjának köszönhetően bukott le az a 60 éves férfi, aki közlekedési jelzőtáblákat „erőszakolt” meg. Letartóztatása után egy rakat videó került elő, ugyanis a férfi közel két évig saját maga rögzítette videóra heves akcióit a jelzőtáblákkal. A felvételek tanúsága szerint viszont nem csak a táblákra gerjedt, az egyik videón például szado-mazó cuccban még az ajtófélfát is keményen megdöngette.

Harmadik: a bringa

bike

Egy 51 éves szintén amcsi férfira (gázosak ezek az amerikaiak, nem?!) – pont akkor nyitottak rá, amikor egy szál pólóban épp a bringáját kúrogatta. Őt a takarító személyzet leplezte le, ugyanis többször kopogtak a szoba ajtaján, de mivel semmiféle válasz nem érkezett, ezért saját kulcsukkal benyitottak. Azonnal értesítették a rendőrséget, ám a gyanúsított azzal mentegette magát, hogy túl sokat ivott, ezért gerjedt rá a biciklijére. Kapott is érte 3 év felfüggesztett börtönt.

Negyedik: az utcai lámpa

lamp

Egy verőfényes februári napon egy 32 éves angol csávó rákattant az egyik lámpaoszlopra, és ott helyben jól el is intézte a „csábos” lámpavasat. Az eset egy csomó iskolás gyerek és fiatal nő szeme láttára történt, akik finoman szólva sokkot kaptak a nem mindennapi látványtól. A férfit persze hamarosan le is tartóztatták közszeméremsértés vádjával, de érdekes módon az ő neve sosem került nyilvánosságra.

Ötödik: egy pad a parkban

pad

Késő éjjel Hong Kongban Hszing úr magányosan sétálgatott a LanTian parkban, és úrrá lett rajta a szexuális láz. Épp egy fémből készült pad előtt kapta őt el a kangörcs, és hirtelen jó ötletnek tűnt, ha ráveti magát az ülőalkalmatosságra. Mikor farkincáját a résbe dugta, a lyuk még tágas volt, de kihúzni sajna már nem sikerült. Így aztán kénytelen volt a rendőrség segítségét kérni, ők azonnal mentőt hívtak, akik a paddal együtt elszállították az idős férfit. Közel négy órás munka után sikerült csak megszabadítani Hszing urat szerelme tárgyától, a szakemberek szerint mindössze egyetlen órán múlott, hogy nem kellett levágni az öregúr dákóját…

És végül a hatodik: autók és helikopter

car sex

Edward Smith mindössze 13 éves volt, amikor először belezúgott egy autóba. Szüzességét 15 évesen veszítette el egy négykerekű modellel. Jelenleg egy Vanília névre keresztelt fehér Volkswagen Bogár az első számú szerelme. Férfiak és nők soha nem is érdekelték, ám egyszer azért félrekefélt, méghozzá egy helikopterrel.
Különben nagyon romantikus pasi, verseket is ír. „Nem vagyok beteg, senkit sem akarok bántani. Tudom, mi rejtőzik a szívemben, és ezen nem kívánok változtatni. Egyszerűen csak az autókat szeretem!” – nyilatkozta Edward az újságíróknak

(Forrás: cracked.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#24   2011. 07. 21. csütörtök 17:43
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Pornókurzus indult az egyetemen

Egyetemi tantárgy lett a pornó egy tajvani felsőfokú oktatási intézményben, ahol a speciális kurzuson azt tanulhatják meg az érdeklődő diákok, hogyan kell értékelni és elemezni a filmeket. A Providence Egyetem tömegkommunikációs tanszékén ebben az évben indult az első pornókurzus, amelyre máris 50-en jelentkeztek.

porn1

A sikeres vizsgához a diákoknak 15 perces előadást kell tartaniuk, amelyben tudományos szempontból elemzik, milyen pszichológiai reakciórt vált ki a nézőkből egy negyedórás pornófelvétel.

Az egyik diák azon aggódott, hogyan fogja majd megmagyarázni a szüleinek, ha túlzottan jó jegyet kap majd.
A jelentkezéskor az egyetemistákkal aláírattak egy nyilatkozatot, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elhagyják a termet, ha a bemutatott jelenet túlságosan egyértelmű.

„Ez azonban eddig még nem fordult elő” – mondta el a kurzust vezető Cseng-Ming Mej adjunktusnő. Azt azonban még a tanárnő is elismerte, hogy vetítés közben egy-egy diák néha percekre eltakarja a szemét.

A kurzusra több, mint félszáz diák jelentkezett, akiknek nagy része nem tagadja, hogy már korábban is látott pornófilmeket. Legtöbben kíváncsiságból jelentkeztek, de a szüleiknek nem merik bevallani, hogy mit tanulnak.
Bár egyikük talált egy nagyszerű kibúvót: „ha rossz jegyet kapok, legalább lesz indokom arra, miért kell majd sokkal több pornófilmet néznem!”

porn2

(Forrás: ananova.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#23   2011. 07. 13. szerda 11:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Tragikus pornóforgatás a Balatonon

Sötét tragédia árnyékolta be a PSC stáb balatoni turnéját. A Privát Szex Club csapata éppen bevállalós macákkal szaftos nyári anyagok elkészítésén serénykedett a magyar tenger partján, amikor az események tragikus fordulatot vettek.

balaton1

Egy kölcsön vízibiciklin Teri nevezetű mindenre kapható kis cafkával nyomultak a nyílt víz felé…
Teriről már tegnap bemutattunk nektek egy ledér fotósorozatot, és beígértük a folytatást is.

Teri balatoni fotóit ITT nézhetitek meg.

Nos tehát, Teri erősen felajzott állapotban csapatta magát a balatoni széllel, időközben egy álló fasz is előkerült, és a PSC stáb éppen teljes mellbedobással egy hamisítatlan nyári vízi szopatás film elkészítésén szorgoskodott, amikor a tragédia bekövetkezett.

balaton2

A PSC operatőre a kamerával együtt vízbe zuhant – mondjuk a forgatás előtti percekben elfogyasztott négy-öt üveg sör sem kifejezetten az egyensúlyi állapot fenntartását segítette elő…

Így a balatoni cumi videójával jól megcumiztuk, mert a film teljes egészében megsemmisült, a fotókat azonban megnézhetitek a PSC oldalán IDE kattintva.

Akit az operatőr sorsa is izgat, annak elárulhatjuk: ő élve megúszta a kalandot, de kedvenc kameráját a PSC saját halottjának tekinti worship
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#22   2011. 07. 11. hétfő 01:00
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Az őskorban is használtak műfütyit!

Sokan a modern kor találmányának tartják a pornót, és a vele járó huncutságokat. Ám nemrégiben előkerült egy kőkorszaki eszköz, ami kísértetiesen hasonlít a XXI-ik századi vibrátorra. Az Ulm városa közelében talált 28 ezer éves lelet egy kőtárgy, amelyet őseink szexuális segédeszközként használtak.

Mindez azt bizonyítja, hogy már az ősember számára is sokkal több volt a szex egyszerű töcskölésnél.

Az ősember-szexről annyit már korábban is tudtak az archeológusok, hogy leginkább a promiszkuitás volt jellemző a kőkorszaki férfiakra és nőkre, és meglepő módon igen változatos és aktív volt a szexuális életük.

Az archeológusok szerint az ősközösségi társadalmakban a gruppen-szex, a transzvesztitizmus, a szexuális segédeszközök és esetenként a szado-mazo technikák is meglepően széleskörben elterjedtek lehettek a primitív társadalmi körökben.
Legalábbis erre utalnak az őskorból származó szexuális segédeszközök vagy az ellentétes nemre jellemző ruhákban eltemetett emberi maradványok.
A kutatók még arról is szentül meg vannak győződve, hogy, hogy a számos helyen fellelt kőkori Vénusz-szobrocskák sem afféle termékenység istennőket ábrázoltak, hanem inkább a kőkorszaki nyuszis magazin kihajtható “posztereiként” funkcionáltak.

A monogámia sem volt bevett szokás akkoriban, ugyanis csak később vált uralkodó életformává, amikor a vadászó-gyűjtögető életmódról őseink áttértek a letelepedett, földművelő életmódra.

A kőfütyi valójában kettős funkciót töltött be: maszturbálásra és tűzgyújtásra is használták. Sima felületét ugyanis a kovakővel való tűzcsiholásnál tudták jól alkalmazni.

w1

(Forrás: pollsb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#21   2011. 07. 04. hétfő 01:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Meztelen diák-naptár készült a patinás Oxfordi egyetem falai között

A legendás Oxfordi egyetem diákjai nem mindennapi ötlettel álltak elő: meztelen naptárt készítettek az ódon falak között, ahol annak idején Einstein is tanult. A naptár eladásából befolyt összeget jótékonysági célokra fogják felhasználni. A fotózásban több mint 60 diák vett részt, és elmondásuk szerint nagyon élvezték, hogy megszabadulhattak a ruháiktól.

oxford1

Az ötletgazda a 22 éves Catherine Little volt, aki arra gondolt, miért is ne lehetne valami botrányos dologgal pénzt gyűjteni a harmadik világ nyomorgó országainak.

oxford2

A meztelen fotózásban résztvevő diákokat hétköznapi tevékenységük közben kapták lencsevégre, például a könyvtárban, a szobáikban, a kávézóban. A lányok elmondásuk szerint a legjobban a meztelen csónakázást élvezték, néhányan pedig olyannyira belejöttek a ruhaledobálásba, hogy még a fotózás utáni napokban is többször meztelenül jelentek meg itt-ott.

oxford3

oxford4

Catherine reméli, hogy fekete-fehér szexi naptáruk sok kellemes percet szerez majd a vásárlóknak, és az ebből befolyt pénzösszeggel sok rászorulót támogathatnak.
A naptárat 10 fontért bárki magáévá teheti. Nálunk a TFP online oldalán pedig egy kis ízelítőt kaphattok a merész oxfordi csajokból!

oxford5

oxford6

oxford7

oxford8

(Forrás: abcnews.com.go)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

tegnap 04:49
Perverz wellness A wellness részleg elromlott szaunája kihozza az állatot Szabiból és haverjából. A srácok úgy döntenek, a szauna helyett inkább egy csaj testét szeretnék felfűteni, ezért nekiesnek Andinak, és úgy használják, mint a felmosórongyot ... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!