Arról, hogy nálunk hogyan töltheted fel amatőr képeidet, bővebben ITT olvashatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 26. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 26. szombat 13:16

remelem a feltoltes konyebb lesz mint a gg n. oda azert nem toltottunk mert tul van varialva.
szep az uj oldal, mondjuk bevalt design, fekete goldengate
ami szerintem sajalatos, hogy eddig a snapshot sorozatbol el lehetett donteni hogy milyen a video, de most egy 15 masodperces kis kivagasbol az egvilagon semmit nem lehet megtudni.

ami szerintem sajalatos, hogy eddig a snapshot sorozatbol el lehetett donteni hogy milyen a video, de most egy 15 masodperces kis kivagasbol az egvilagon semmit nem lehet megtudni.
A TUTTI FRUTTI oldalon az aktuális napi videóhoz aznap a fotógalériáit is kitesszük.
A PRIVÁT SZEX CLUB oldalán IDE kattintva láthatsz pár fotót a videóból, és egy részletet is megnézhetsz. Amelyik videóhoz van külön fotógaléria, ez szintén a napi legfrissebb anyagoknál lesz látható. De mivel amatőr filmekkel dolgozunk, sok esetben csak a filmet kapjuk meg, és nincs hozzá külön fotóanyag. Ezért tájékozódásnak valóban csak a pár másodperces előzetes marad. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 14:59
A PRIVÁT SZEX CLUB oldalán IDE kattintva láthatsz pár fotót a videóból, és egy részletet is megnézhetsz. Amelyik videóhoz van külön fotógaléria, ez szintén a napi legfrissebb anyagoknál lesz látható. De mivel amatőr filmekkel dolgozunk, sok esetben csak a filmet kapjuk meg, és nincs hozzá külön fotóanyag. Ezért tájékozódásnak valóban csak a pár másodperces előzetes marad. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

szep az uj oldal, mondjuk bevalt design, fekete goldengate

Sziasztok!!
Egy elég súlyos hibát jelentenék. Amikor be vagyok jelentkezve és VIP tag vagyok nem tudok teljes fotósorozatot letölteni egyben mivel a gomb megszűnik létezni. Ha nem vagyok bejelentkezve természetesen ott van.
Üdv Garfield
Egy elég súlyos hibát jelentenék. Amikor be vagyok jelentkezve és VIP tag vagyok nem tudok teljes fotósorozatot letölteni egyben mivel a gomb megszűnik létezni. Ha nem vagyok bejelentkezve természetesen ott van.
Üdv Garfield
Hopp, ez valóban súlyos probléma, köszönjük, hogy szóltál! Máris intézkedünk, és elnézést a kellemetlenségért - amilyen gyorsan csak lehet orvosoljuk a problémát!
Az archívum még nem lett lezippelve, csak az
újak, kis türelmet kérünk, esetleg mentsd le addig képenként, ha sürgős a dolog
(Ez egy válasz HUNGarfield üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 22:03

Sziasztok!!
Üdv Garfield
Üdv Garfield
Hehehe annyira nem sürgős, csak gondoltam hogy szólok ha már észre vettem
amúgy az oldal szerintem király lett nekem bejön a "goldengate" feeling
csak így tovább (Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 23:36

csak így tovább (Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hopp, ez valóban súlyos probléma, köszönjük, hogy szóltál! Máris intézkedünk, és elnézést a kellemetlenségért - amilyen gyorsan csak lehet orvosoljuk a problémát!

Nagyon jó, hogy szóltál! Tartsd meg eme jó szokásodat a jövőben is!
És nagyon örülünk, hogy bejön neked az új oldal feelingje
(Ez egy válasz HUNGarfield üzenetére (2011. 03. 03. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 03. csütörtök 17:24
És nagyon örülünk, hogy bejön neked az új oldal feelingje

Hehehe annyira nem sürgős, csak gondoltam hogy szólok ha már észre vettem
amúgy az oldal szerintem király lett nekem bejön a "goldengate" feeling
csak így tovább

csak így tovább
Külföldről hogyan lehet letölteni a filmeket, lehet már egyáltalán???
Pontosan ez az én problémám is,hogy nem tudok letölteni fotósorozatot.Pedig a párom van az oldalon.Csináljatok már valamit.Köszike.
Ha aktiválom a vip kódom,miért tünk el a teljes fotósorozat letöltése felirat???????????
Remélem a képsorozat letöltését minél hamarabb megoldjátok,mert addig én sem adok ki potyára pénzt,mível pont a kép letöltés érdekelne!
Külföldről pillanatnyilag még nem lehet filmeket tölteni. A hírekben azonnal közzétesszük, mihelyst aktiváljuk ezt a funkciót is! Addig türelmet kérünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 05. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
újak, ezért nem tudsz képeket egyben letölteni. Nagyon igyexünk, hogy mielőbb működjön az egyben letöltés funkció is! Türelmet kérünk
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2011. 03. 05. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 05. szombat 20:00
újak, ezért nem tudsz képeket egyben letölteni. Nagyon igyexünk, hogy mielőbb működjön az egyben letöltés funkció is! Türelmet kérünk

Ha aktiválom a vip kódom,miért tünk el a teljes fotósorozat letöltése felirat???????????
Dolgozunk az ügyön! Az archívum még nem lett lezippelve, csak az
(Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 03. 05. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 05. szombat 21:29

Remélem a képsorozat letöltését minél hamarabb megoldjátok,mert addig én sem adok ki potyára pénzt,mível pont a kép letöltés érdekelne!
Köszi,ha meglesznek mindenképpen tegyétek közzé,mert akkor tuti regelek,jó az oldal!
Feltétlenül közzétesszük!!! És örülünk, hogy bejön az új oldal. Reméljük mindenki megtalálja rajta az ízlésének megfelelő fotókat/filmeket
(Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 03. 08. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 08. kedd 08:12

Köszi,ha meglesznek mindenképpen tegyétek közzé,mert akkor tuti regelek,jó az oldal!
Nagyon jó az oldal.Igaz,hogy sorozatot még mindig nem tudok letölteni,de a párom régóta a top lányok között van.Örülök,hogy ennyi embernek tettszik.
melyik a párod? szeretném látni és ha tényleg olyan jó nő akkor szavazok én is rá!
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2011. 03. 10. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 10. csütörtök 20:17

Nagyon jó az oldal.Igaz,hogy sorozatot még mindig nem tudok letölteni,de a párom régóta a top lányok között van.Örülök,hogy ennyi embernek tettszik.
Mi is örülünk, hogy ilyen sikeres a párod
A letöltések is megoldódnak hamarosan, és akkor már minden akadály elhárul az élvezetes böngészés elől! Kellemes hosszú hétvégét
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2011. 03. 10. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 10. csütörtök 20:17

Top1
(Ez egy válasz zozo89 üzenetére (2011. 03. 11. péntek 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 11. péntek 01:52

melyik a párod? szeretném látni és ha tényleg olyan jó nő akkor szavazok én is rá!