SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#56   2020. 03. 29. vasárnap 11:06
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Gyúrj faszra!

Ha mindig is tudni szeretted volna hány kalóriát égetsz el egy dugás alatt, és milyen erővel tolod a farkad a punciba, eljött a te időd! Megérkezett ugyanis az okos farokgyűrű, ez a szuper intelligens kis kütyü, ami állítható méretű, így minden farokra remekül passzol, és mindennek tetejébe Bluetooth segítségével kommunikál az okostelóddal.

Sport

A nanotechnológiás chippel és érzékelőkkel ellátott karika a lökések sebességét és gyakoriságát is méri, továbbá egy micro USB csatlakozó is található rajta, ezzel lehet tölteni az eszközt, ha lemerül az akksija. A magyar zsére átszámítva kb 24 ezer pengő forintba kerülő kütyü méri az akciók hosszát, a szex közben elégetett kalóriák számát, a testhőt és a farokkerületet is.

Sport

Az intim adatok tárolása alapvetően anonim módon történik, de a telefonos alkalmazásnak köszönhetően aki olyan büszke a teljesítményére, hogy máris világgá akarja kürtölni, egy gombnyomással ki is posztolhatja valamelyik közösségi oldalra, hogy aztán bezsebelje a barátok és ismerősök csodálatát...

Sport

A farokgyűrű a fentieken kívül egyes nemi úton terjedő betegségek, például a szifilisz és a Chlamydia-fertőzés kiszűrésére is alkalmas, és a kipróbált pozíciók között is képes lesz különbséget tenni. És hogy mennyire biztonságos az okosfarokgyűrű? Kell-e máris rettegnünk a hekkerektől, akik majd ellopják és világgá kürtölik intim adatainkat?

Sport

Mivel minden mért érték anonim, így nincs miért parázni, celebek és hírességek is bátran használhatják. Az szexfit csodakütyüt már a piacra kerülés előtt 90 ezren rendelték meg, a tervezők pedig arra számítanak, hogy minél többen osztják majd meg a világgal mért teljesítményüket, így hamarosan pontos statisztikák is lesznek a világ férfiainak dugó teljesítményét illetően. Ha pedig mindez nem lenne elég, a gyűrű vibrál és rezeg is, mint egy hagyományos izgató farokgyűrű, LED világításának köszönhetően pedig egy koromsötét szobában is hamar rá lehet akadni viselőjére... vigyor3

Sport

(Forrás: engadget.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#55   2020. 03. 22. vasárnap 09:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Havi 21 spricc a hosszú élet titka

Ha fontos számodra a prosztatád egészsége (is), nem árt, ha megfogadod a Harvard Egyetem kutatócsoportjának jótanácsát! A tudósok több, mint 30 ezer ezer önkéntes férfi segítségével 18 éven át folytatott kutatásukban azt vizsgálták, csökken-e a prosztatarák kockázata, ha valaki rendszeresen élvez.

Spricc

És igen! Arra az eredményre jutottak, hogy aki legalább havonta 21-szer jó nagyot spriccel, annak nagyobb esélye van arra, hogy távol tartsa magától a rákot és a prosztata egyéb megbetegedéseit. A European Urology című szaklapban részletesen is taglalják, mik a teendők...

Spricc

Spriccelni lehet masztizástól is, de az sem rossz, ha valaki ennyiszer rá tudja venni barátnőjét, vagy feleségét egy kis egészség megóvó szexre! A magömléssel ugyanis a mérgező anyagok, toxinok is távoznak a prosztatából. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy a szexen és spriccelésen túl azért nem árt mellőzni a dohányzást, alkoholt, zsíros kajákat és egyéb kártékony dolgok túlzott fogyasztását.

Spricc

Na és a mozgásszegény életmód sem épp hasznos annak, aki 100 éves koráig akar prütykölni. Tehát: a havi 21 orbitális spricc nem minden... De aki mértékletesen él (és mértéktelenül sokat szexel), annak jó esélye van rá, hogy a prosztatája egészséges marad! Az, hogy ki hová élvez, természetesen nincs megkötve. Mindenki egyéni ízlésének megfelelően választhatja ki a célpontot...

Spricc

(Forrás: bristolpost.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#54   2019. 12. 22. vasárnap 09:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Fiatalos punci, hófehér popólyuk és feszes herezacskó!

A plasztikai sebészet fejlődésével az elmúlt évek során egyre népszerűbbek lettek az intimplasztikai beavatkozások, melyet főleg a szűkebb és feszesebb puncira és a fiatalos fütykösökre vágyók választanak. Mi most összegyűjtöttük nektek a közelmúlt legnépszerűbb köldök alatti sláger-beavatkozásait.

Első helyen a lézeres hüvelyszűkítés áll. Az eljárás nem minősül sebészeti beavatkozásnak, a kezelés során a kollagénrostok stimulálásával a hólyag alatti kötőszövet megerősödik, a hüvelyfal megvastagszik, így szűkül a hüvely.

Intimplasztika

Nagyon népszerű még a botoxos végbélnyílás fiatalítás is. Eredetileg a az aranyér, sipoly, végbélrepedés kezelésére alkalmazták, de az arcukat előszeretettel botoxoztató hölgyek rájöttek, hogy az sem hátrány, ha kandi segglyukuk feszesebb és fiatalosabb. A végbelet körülvevő gyűrűs izomba ilyenkor botolinus toxin injekciót juttatnak a dokik, így a sérült réteg gyorsabban és nagyobb hatásfokkal gyógyul, emellett a beavatkozás az análszexet is jelentősen megkönnyíti.

Intimplasztika

A szűzhártya rekonstrukció is igen népszerű, ezt talán különösebben nem is kell magyarázni... Ez egy olyan műtéti beavatkozás, melynek során a hártya ép részeit összevarrják, illetve mesterséges anyagokkal pótolják az elhalt részeket. Az eljárás főleg azokban az országokban népszerű, ahol a kultúra megköveteli a szüzen házasodást.

Intimplasztika

Ha bárki azt hinné, csak a hölgyek kényesek intim testrészeikre, az nagyon téved! Ugyanis a férfi szeméremdomb szűkítése is igen népszerű. Főként ez elhízott férfiak érzik azt, hogy péniszük mérete csökkent, hiszen a felhalmozódott zsírrétegtől a cerka is rövidebbnek látszik. Ilyenkor a pácienseknél szeméremtáji zsírleszívást alkalmaznak, esetleg kis szilikon kockák behelyezésével növelik a "férfias hatást".

Intimplasztika

A herevasalás köztudottan kis hazánk celebjei közt is népszerű. Ennél azonban hatékonyabb a herezacskó botoxos kezelése, melynek során a heretartó izmokba fecskendezik a botoxot, amelyek így ellazulnak, ezáltal a herék kényelmesebben férnek el.

Intimplasztika

Végül pedig a listában előkelő helyen szerepel még az ánuszfehérítés is. A kezelést a hidrokinon anyaggal végzik, melynek fehérítő hatásáról a gumigyártásban szereztek tudomást teljesen véletlenül.

Intimplasztika

A gyári munkások bőre kifehéredett, amikor az anyaggal dolgoztak, így került később a szer a kozmetikai iparágba. A fehérebb popólyuk, fiatalosabb punci és feszes herezacskó tehát nem elérhetetlen álom többé. Az intim plasztikának maximum a józan ész és a pénztárca mérete szabhat határt!

Intimplasztika

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#53   2018. 10. 21. vasárnap 09:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megérkezett az ébresztős vibrátor!

Az okosórák után itt a legújabb trend, aki kellemes ébredést szeretne magának, annak nem kell mást tennie, mint beszerezni a legújabb őrületet, az ébresztő vibrátort!

Vibe

Úgyhogy a jó öreg vekker mehet a kukába, mert orgazmusra ébredni mégiscsak ezerszer jobb, mint a fülsértő vekkercsörömpölésre. A Little Rooster S névre hallgató csodamasina nem úgy működik, mint egy igazi ébresztőóra, mert a kütyüt a hölgyeknek elalváskor a bugyijukba kell becsúsztatniuk, és ha itt az idő a felkelésre, a vibrátor finoman akcióba lép.

Vibe

A csodamasina természetesen minden funkcióval rendelkezik, amivel egy digitális ébresztőnek rendelkeznie kell, de emellett ott vannak még a kellemes izgatást jelentő rezgő funkciók, amelyből 30 féle erősségű van.

Vibe

Vibe

A masina természetesen a legkisebb fokozattól halad a leggyorsabb felé, az ára pedig ahhoz képest nem is olyan borsos, potom 25 ezer forinttól már megrendelhető a gyártó cég honlapjáról. Az ébresztő vibrátor programozható, szundi funkciója is van, három órán át bírja töltés nélkül, és ha lemerült, természetesen egyszerűen újratölthető.

Vibe

Úgyhogy aki szeret élvezni, de utálja a reggeli felkelést, és nincs a közelben egy koleszos barátnő, vagy kanos pasi sem, annak van egy új, kellemes alternatívája, hogy minden nap jól induljon!

Vibe

(Forrás: cosmopolitan.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#52   2016. 08. 07. vasárnap 07:32
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

És neked volt már láborgazmusod?

Természetesen mindenki hallott már olyanokról, akik rajonganak a gyönyörű női lábakért, és nem tudnak ellenállni a szexi lábujjak szopogatásának sem. Ez idáig rendben is van, de vajon a nők mennyire élvezik, ha a topogóikat kényeztetik? Egy orvosi tanulmány most erről is lerántja a leplet.

Foot

Létezik ugyanis egy úgynevezett foot orgazmus - azaz láb orgazmus szindróma, amely abból áll, hogy a kedves páciensnek spontán orgazmusa van az egyik lábának köszönhetően. A szexuálpszichológus cikkíró, dr Justin Lehmiller be is mutat egy 55 éves holland hölgyet, akinek napi 5-6 alkalommal is orgazmusa van a bal lábán keresztül, amely hasonló a puncit érő stimulálás hatására létrejövő orgazmusnak, csak ő éppenséggel nem a puncijában, hanem a lábán éli át ugyanezt.

Foot

Bár az így megélt gyönyör rövidebb ideig tartott, mint a csiklója izgatásakor történő orgazmus, ráadásul nem is kellett hozzá semmiféle fizikai behatás - spontán jött létre. A szakemberek vizsgálatai kimutatták, hogy a hölgy láborgazmusa nem függ össze semmilyen lábfétissel.

Foot

A hölgy ugyanis évek óta gyógyszeres kezelés alatt áll, és mint kiderült, a szerotonin tartalmú kezelések hozták létre ezeket a különös spontán orgazmusokat. A láb idegei és a nemi szervek idegei ugyanis rendkívül közel vannak egymáshoz a gerincvelőben, ez okozhatja a bizsergéseket, melyek mini orgazmusok.

Foot

A szakemberek szerint több olyan ember (nők és férfiak egyaránt) lehet a világon, aki a holland hölgyhöz hasonló láborgazmusokat él át.

Foot

(Forrás: huffingtonpost.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

tegnap 07:45
Kamerásunk szuvenírt kap :D Réka, akit már több jelenetben is láthattatok oldalunkon nagyon beindult, és a barátját is rádumálta egy közös szereplésre. De persze megint beütött a szokásos gixer, a kezdő srác gyakorlatilag becsődölt a kamera láttán - persze az is lehet,... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!