Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 824 825 826 827 828 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#410   2012. 05. 29. kedd 00:06
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A masztival most iPad 3-at nyerhetsz :)

A MASZTIVILÁGNAP jóvoltából most vadiúj iPad 3-at nyerhetsz! Mindenki, aki 2012 június 30-ig vált, vagy hosszabbít (legalább 30 napos) TFP + Privát VIP tagságot, esélyessé válik, hogy megnyerje a 3 db új iPad 3 egyikét.

Mindegyik iPad 3 64 Gb-os, WIFI-s, fehér színű

iPAD3

Ahhoz, hogy nyerhess, nem kell mást tenned, mint elküldeni

a TUTTI szót a 06-90-648-548-as számra!

Természetesen a kapott kódot 30 napos VIP tagságra tudod felhasználni.
Az sms ára: 1905 Ft

A részletekért klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#409   2012. 05. 28. hétfő 01:24
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ma a TFP-n: Retro pornómese felnőtteknek!

Egy retro pornós csemege vár ma benneteket a Tutti tv-ben! Rendhagyó módon egy rajzfilmmel szeretnénk meglepni mindazokat, akik nyitottak az ilyen pikáns kiruccanásokra.

Csipkepuncika1

"Pöcköm-pöcköm mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken.".. - ezzel a mondattal indul a klasszikus Csipkerózsika mese pornóváltozata - a Csipkepuncika! vigyor2 A 70-es évek egyik pikáns pornórajzfilmjében Romhányis rímeken, és elképesztő rajzolt perverzkedésen fetrenghettek. A minőség nem éppen HD, de nézzétek ezt el egy 40 éves rajzfilmnek!

Csipkepuncika2

Csipkepuncika3

A szigorúan felnőtteknek szóló mese megtekintéséhez klikk IDE!

Jó szórakozást alien
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#408   2012. 05. 27. vasárnap 02:53
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új letölthető filmünk: Maximális perverzió újratöltve

Ismét tetőfokára hág a perverzió ezen a hamisítatlan Tutti Frutti DVD-n. 5 brutál jelenet, hatalmasra pumpált pinák, fatörzs vastagságú műfaszok, öklözés, pinareccsentő dugás... Ezeken a filmeken aztán nem fogsz elaludni, arra mérget vehetsz!

Maximális perverzió3

Az előzeteshez és a film letöltéséhez klikk IDE!

felkialtas (Az oldalunkon található összes fotósorozat és film szerzői jogvédelem alatt áll, melynek tulajdonosa a Levélpressz Kft. Az oldalon található kép és videó anyagok másolása, "újrafelhasználása" szigorúan tilos és minden esetben büntetőjogi feljelentést von maga után.) felkialtas

Köszönjük, hogy a legális utat választod a film letöltéséhez, és SMS-eddel a hazai amatőr szexfilmgyártást támogatod! worship worship worship
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#407   2012. 05. 26. szombat 03:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

2012 május 26: Maszturbációs Világnap! Csatlakozz te is ;)

A maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya ismét felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen. wow1

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen

Masztinap2

Mi is az a Maszturbáció- világnap?

A maszturbációs világnap célja, hogy fölhívja a figyelmet az önkielégítés természetességére, fontosságára, mert a maszturbálás egészséges, biztonságos, örömteli, és segít közelebb kerülni saját testünkhöz, segít jobban megismerni, hogy reagálunk a különböző szexuális ingerekre. Tavaly Magyarország első ízben csatlakozott a maszturbációs világnapot megünneplők népes táborához buck

A kezdeményezés az Egyesült Államokból indult 1995-ben, kiváltó oka pedig Dr Joycelyn Elders elbocsájtása volt, aki csupán azt szerette volna elérni, hogy a maszturbáció része legyen a fiatalok szexuális oktatásának. Dr Joycelyn-t maga Clinton elnök szólította fel a lemondásra.

A mozgalmat ma már olyan hírességek is támogatják, mint például Kevin Spacey, Madonna, Howard Stern és Ally McBeal .

A tavalyi összesített eredmény 28 472 maszti volt, ebből 15 888-at a fiúk, 12 584-et pedig a lányok dobtak be a közösbe.

Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet, amitől akár meg is lehet vakulni) - ünnepelj velünk idén is, nyomj egy masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

Masztinap1

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus. Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat az egészséges, önfeledt és biztonságos orgazmusra vigyor5

Mi a célunk a Maszturbációs világnap hazai megszervezésével?

Sokakban még ma is szorongás és szégyenérzet él a témával kapcsolatban. Úgy éreztük, itt az ideje eloszlatni a tévhiteket, és felhívni a figyelmet arra, hogy létezik a felgyülemlett szexuális energiának egy olyan biztonságos és meghitt levezetési módja is, ahol nem kell félni a betegségektől, illetve a nem kívánatos következményektől.

Egy másik ijesztő adat: Magyarországon a felmérések szerint a nők 15 %-a még soha életében, egyetlen egyszer sem élt át orgazmust, másik 15 %-uk pedig csak nehezen jut el a csúcsra! A szexualitás teljesebb élvezetéhez nagyban hozzájárul testünk és erogén zónáink felfedezése, orgazmusunk kiismerése, ennek pedig legegyszerűbb és legkellemesebb módja a maszturbáció.

És legnagyobb előnye, hogy csak két dolog kell hozzá: a fantáziánk és a kezünk! Ez a két dolog pedig mindig kéznél van wink

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen

Masztinap3

A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#406   2012. 05. 25. péntek 01:14
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Május 26-án ismét Maszti világnap Magyarországon! Csatlakozz Te is és nyerj egy iPad-et!

1995 óta a május hónap szerte a világon a masztizásról szól, ezen belül is május utolsó hétvégéje a maszti-ünnep igazi csúcspontja. Tavaly Magyarország is csatlakozott az erotikusan ünneplők népes táborához. A maszti világnap idén sem marad el, sőt! alien2 Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally a TFP háziasszonya ismét közzé tették felhívásukat, amelyben mindenkit arra buzdítanak, nyomjon egy laza masztit, és utána nyomjon egy gombot a Masztivilágnap honlapján.

A tavalyi első masztinap várakozáson felüli népszerűségnek örvendett, szorgalmasan pörgettétek masztiméterünket!!!! A tavalyi összesített eredmény 28 472 maszti volt, ebből 15 888-at a fiúk,
12 584-et pedig a lányok „követtek el” vigyor2

Maszti világnap 2012

Idén újra felpörgetjük masztiméterünket! vigyor2 Aki tehát egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a magyar Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot. Hogy még izgalmasabb legyen a játék, idén a masztizással még egy vadiúj iPad 3-at is nyerhetsz! wink

A részletekért klikk IDE!

A maszti világnap hazai megünneplésével természetesen nem az a célunk, hogy mindenkit szakadatlan masztizásra buzdítsunk, sokkal inkább egy erotikus játéknak szánjuk, amellyel talán sikerül eloszlatnunk az évszázados prűd beidegződéseket, miszerint a masztizás bűn, sőt, káros az egészségre, mert vakságot, krónikus elmebajt, gerincsorvadást és más hasonló nyavalyákat okoz. wow3 Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet) - ünnepelj velünk, nyomj egy diszkrét masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen! vigyor3

A Masztivilágnap magyar honlapjához klikk IDE!

Lájkold a Magyar Maszti napot a Facebook-on is!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 824 825 826 827 828 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4535db
Utolsó üzenet: tegnap 05:02
 

Hírek

tegnap 05:02
Anyuci szülinapi ajándéka Gábor 18-ik szülinapjára az üveg pezsgő mellé egy pornóújságot is kap becsípett anyjától. A faszát verő srácra később rányit a kíváncsi mama, és ha már szülinap - gondolja beavatja fiát a szex csodás rejtelmeibe. Miután Gábor kinyalja... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!