sziasztok
kaccser2008@gmail.com az elérhetőség
írjatok bátran
puszi (Ez egy válasz westbahn üzenetére (2018. 05. 15. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 15. kedd 20:58
kaccser2008@gmail.com az elérhetőség
írjatok bátran
puszi (Ez egy válasz westbahn üzenetére (2018. 05. 15. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok,
30as párként mi is szívesen csatlakoznánk a "30-as pasi" által említett party-hoz.
Valami email elérhetőség van?
30as párként mi is szívesen csatlakoznánk a "30-as pasi" által említett party-hoz.
Valami email elérhetőség van?
május 20, 21, 22-én délutánra (13-20 óra közt) debreceni búvóhelyet biztosítanék párnak
Ujkerti lakásomban tietek a franciaágy
én nézem, igény szerint szívesen be is szállok
masszírozni is tudok, a hölgyet kellemesen ellazítom, ha szeretnétek!
privát üzenetet várok mailon
kaccser2008@gmail.com címre
Ujkerti lakásomban tietek a franciaágy
én nézem, igény szerint szívesen be is szállok
masszírozni is tudok, a hölgyet kellemesen ellazítom, ha szeretnétek!
privát üzenetet várok mailon
kaccser2008@gmail.com címre
Sziasztok!
Fiatal kezdőként keresek olyan hölgyet aki tapasztaltabb a szex terén. : ) Odaadó és aranyos, sportos típus vagyok.
Ha érdekel írj emailt: roland97@gmail.hu
Fiatal kezdőként keresek olyan hölgyet aki tapasztaltabb a szex terén. : ) Odaadó és aranyos, sportos típus vagyok.
Ha érdekel írj emailt: roland97@gmail.hu
184/89 s.szoke, független pasikent fiatal lányokar, hölgyeket, elhanyagolt anyukákat kényeztetnék diszkréten.
trabantzsolt@gmail.com
Esetleg parokhoz is csatlakoznek, partin részt vennék. a
trabantzsolt@gmail.com
Esetleg parokhoz is csatlakoznek, partin részt vennék. a
Debrecenbe keresek szexpartnert, nőt vagy párt, de csak a nő érdekel. email: zsombi4255524@freemail.hu írj nyugodtan ha régi is a hírdetés, 2-3x nézem hetente az emailt.
Sziasztok! "Baráttság extrákkal." Hölgyet keresek szex alapú kapcsolatra. Lehetőleg hétköznaponként, napközben. Búvóhely van... Mindkét fél örömére!!! Vajon van aki ezt olvassa? Írj : lime02@citromail.hu
Üdv! Vannak itt Hölgyek, akik érdekeltek lábfétis témában?
Sziasztok.Kalandvágyó nős heteró férfi vagyok.Kedvencem a cuckold szex ,és az odavezető út.
) Szeretnèm ezt a gyakorlatban is átélni. Ennek megvalósítására keresek ebben tapasztalt, kedves, gyengéd, figyelmes, remek szerető, komoly férfiakat ès nőket. Barátokat keresek. Szívesen beszélgetek erről a tèmáról urakkal, hölgyekkel. Szivesen fogadok el jó tanácsokat is ez ügyben.
Üdv mindenkinek.

Üdv mindenkinek.

Üdv! Párokat moziznék szex közben, csak passzív vagy a hölgy részére orálisan aktív részvétellel! Nyíregyháza 60km környékében utazni is tudok! Kompenzáció lehetséges! Én 39 éves nyíregyházi férfias pasi vagyok!
Debrecenben keresek női szexpartnert kellemes kikapcsolódásra mind kettőnk örömére. Ha szeretnél egy jó masszázst ès ami utána jön. Meg más kalandokban részt venni. Akkor írj: tigris1388@gmail.com
32 éves férfi csak nők jelentkezését várom.
(Ez egy válasz Tigris13 üzenetére (2021. 02. 10. szerda 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 10. szerda 06:01

Debrecenben keresek női szexpartnert kellemes kikapcsolódásra mind kettőnk örömére. Ha szeretnél egy jó masszázst ès ami utána jön. Meg más kalandokban részt venni. Akkor írj: tigris1388@gmail.com
Üdv! Laci vagyok 40 éves. 180/78 sportos pasi,igényes,ápolt! Hölgyeket kényeztetnék és párokhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetéséhez! Várom a leveleket. laszlo.hadhazi80@gmail.com
Fiatal, értelmiségi egyetemista pár (26F, 23L) keresne Debrecenben vagy Hajdú-Biharban elsőkörben más párokat akikkel csere nélkül(!), de egy helységben tudnánk nézni egymást, továbbá fiatal, ápolt hetero vagy bisex férfit mindkettőnk örömére. Jelentkezni a titkoskert3@gmail.com-on tudtok, kérünk titeket hogy rövid bemutatkozást, illetve képet csatoljatok, egyébiránt nem fogunk tudni válaszolni!
Sziasztok, 23 tüzes srác vagyok ismerkednék hasonló fiúkkal/férfiakkal, bármiről lehet szó keressetek bátran, csók fiúk! :P :*
Sziasztok!!!
Idősebb, szubmisszív nőt keresek BDSM játékokhoz. Ami engem elsősőrban érdekel: alárendeltség, megalázás, kiszolgáltatottság (esetleg enyhe fájdalom, ha téged érdekel).
Az se baj, ha a hagyományos értelemben vett szex nem érdekel téged, de szívesen kiszolgálnál egy fiatalabb pasit, (vagy ha csak a BDSM aspektusa érdekel a dolgoknak).
Ha felkeltettem az érdeklődésed dobj 1 fényképes bemutatkozó emailt: kissbela095@freemail.hu
Idősebb, szubmisszív nőt keresek BDSM játékokhoz. Ami engem elsősőrban érdekel: alárendeltség, megalázás, kiszolgáltatottság (esetleg enyhe fájdalom, ha téged érdekel).
Az se baj, ha a hagyományos értelemben vett szex nem érdekel téged, de szívesen kiszolgálnál egy fiatalabb pasit, (vagy ha csak a BDSM aspektusa érdekel a dolgoknak).
Ha felkeltettem az érdeklődésed dobj 1 fényképes bemutatkozó emailt: kissbela095@freemail.hu
Keresem andi12345 klubtagot! Ha itt vagy még, kérlek itt válaszolj,jó?
Szia! Ez még aktuális? Ismerkedjünk. Az e-mail címem: fpisti74@freemail.hu
(Ez egy válasz BoyBoy95 üzenetére (2021. 06. 11. péntek 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 11. péntek 05:20

Sziasztok, 23 tüzes srác vagyok ismerkednék hasonló fiúkkal/férfiakkal, bármiről lehet szó keressetek bátran, csók fiúk! :P :*
Sziasztok,nos egyenes és őszinte leszek ,csakis kizárólag szexkapcsolatot keresek ,imádok kényeztetni az erotikus masszázs szeretem csinálni 20 évvel ezelőtt hivatásos erotikus masszőr voltam ,a szex a mindenem neked is ugyanúgy vágyad a jó szex akkor keress meg ,nem bánod meg puszi csakis nők válaszát várom,ja 48 éves vagyok és sokat tapasztalt ,átlagos testalkatú! email:forgacsbarna@freemail.hu
Sziasztok 34 sràc vagyo sex partner keresek debrecen környékén és kizàrolag csajokal pàrokbais bene vagyok mit beugro,
Hello még uj vagyok