Az ötvenes nejemet én is megbaszatnám. Néha őt is izgatja,a téma. Amikor mondtam neki,éppen benne voltam,rendesen benedvesedett.
Annyira szeretném ezt én is... iszonyatosan izgató. Akinek van kedve beszélgetni: csakegygondolat1@gmail.com
Sziasztok szombaton nem érdekellne titeket? 82bumbi@gmail.com
(Ez egy válasz tkor2 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 10:10

Jövő hétre keresek fiatal fiukat max 2 is lehet a barátnőmnek vagy enyhén leszbis lányt gárdonyba.Kb csüt este.
Ápolt igényes intelligens fiúkat
milasovszky.mark@gmail.com-on elersz, 21 éves vagyok
(Ez egy válasz tkor2 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Jövő hétre keresek fiatal fiukat max 2 is lehet a barátnőmnek vagy enyhén leszbis lányt gárdonyba.Kb csüt este.
Szia tkor2!
fowypep@hotmail.com az e-mail címem, itt eltudsz érni engem.
fowypep@hotmail.com az e-mail címem, itt eltudsz érni engem.
Vannak már jelentkezők? 35 évesen még beleférnék az elképzelésbe?

Esetleg ha érdekel csinálhatjuk!
(Ez egy válasz akommoka üzenetére (2017. 05. 27. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 16:58

Egy biztos, fantasztikus élmény mással látni a nejemet! Egy kicsit ciki de én az első alkalommal amikor a nejem a jelenlétemben szexelt egy másik pasival én spontán elélveztem csak a látványtól!

ezt meg tudom érteni én is így vagyok vele és ha nézem könyörög hogy adjam neki be a farkam a szájába izgatom a mellét persze rögtön beledurranok és szinte abban a pillanatban akkorát élvez,hogy elájul.
(Ez egy válasz akommoka üzenetére (2017. 05. 27. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy biztos, fantasztikus élmény mással látni a nejemet! Egy kicsit ciki de én az első alkalommal amikor a nejem a jelenlétemben szexelt egy másik pasival én spontán elélveztem csak a látványtól!

Jó méretű fiatal fiut keresünk ma esti hármashoz!
sziasztok merre laktok képek esetleg irjatok a lacc0605Vfreemail.hu -ra bárki irhat fejér megye mór és környékéről
(Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 08:23

Sziasztok
Feleségemnek keresünk pasit 3nak vagy aki előttem dugná meg.
Sziasztok! Szívesen leveleznék a feleségemről! Rengeteg képem van, ha esetleg van kedve valakinek csereberélni! Nem partnert keresek, csak elméletben működik a dolog! Légy részletes és szeress fantáziálni! Várom leveled!
exhibszilard@gmail.com
exhibszilard@gmail.com
Szia, ha megváltozna a nejed elképzelése írhattok joshua7@citromail.hu
(Ez egy válasz Gáborka üzenetére (2017. 02. 28. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én szívesen csatlakoznék hozzátok a hölgyörömére

(Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 15:40

Sziasztok! Engem is nagyon izgat ha mással képzelem el a párom. Valódi élmény sajnos nem jön szóba, de ha van kedve valakinek levelezni, fantáziálgatni kérlek keressetek: beszeljunkrola1@gmail.com
pinyopapa@freemail.hu
(Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Engem is nagyon izgat ha mással képzelem el a párom. Valódi élmény sajnos nem jön szóba, de ha van kedve valakinek levelezni, fantáziálgatni kérlek keressetek: beszeljunkrola1@gmail.com
Érdekelne a dolog.....akár ma este is menni tudok...!!
Irj és küldök videót magamról...
pinyopapa@freemail.hu
Irj és küldök videót magamról...
pinyopapa@freemail.hu
Sziasztok! Ugyanez érdekelne mint az előttem szólót, kérlek keressetek!
koivan033@gmail.com (Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

koivan033@gmail.com (Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
érdekelne a dolog nagyon is kérlek írjatok: danpoker@freemail.hu (Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 08:23
érdekelne a dolog nagyon is kérlek írjatok: danpoker@freemail.hu (Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok