Sziasztok! 25 éves,viszonylag nagy mérettel rendelkező srác vagyok.Hölgyeket,lányokat, keresek kortól,testalkattól függetlenül Heves megyén belül. Bármilyen szexuális tevékenységre. Ha bármilyen vágyad van amit ki szeretnél élni rajtam megteheted tabuk nélkül! :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com l skype: maxmaszti93 írj bátran! :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com l skype: maxmaszti93 írj bátran! :P
Sziasztok Én minden jóban benne vagyok. Érdekel a hirdetesed és ha válaszolsz tuti rajtam nem múlik és hosszutavu kapcsolatot biztosítok.Nalam a kor alkat nem de a tisztaság apoltsag fontos. Ha válaszoltok hol laktok Én 55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kanyeztetest a fantasztikus élvezetekig.En Nyíregyháza.Valaszt emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
Az (Ez egy válasz alexander berg üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 06. csütörtök 00:01
Az (Ez egy válasz alexander berg üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Kébzeljetek el egy 32 éves duci szép nőt, és egy 35 éves átlagos pasit. Akik már 3 hónapja keresnek maguknak +1 férfit egy szombat esti hancurhoz. És nem jön nekik össze! Már szinte minden helyen feldobtuk a labdát, de most már azt hiszem feladjuk!
Szia Én ha válaszolsz megduglak szetnyallak az elvezetekig.Mar küldtem üzit AlfaR164 -enJa és hosszan egy órán át bírom valamint hosszútávon rendszeresen.Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos
(Ez egy válasz alexander berg üzenetére (2013. 03. 29. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Ha egy magányos elhanyagolt nő vagy és szeretnéd Szetelvezni magad akkor gyere néz be hozzánk egy HARMASra egy Nyíregyházi középkorú párhoz. Hosszútávú kapcsolat előny!! Ha nagyon kivagy hozzánk is koltozhetsz. Mi ;FFI borotvált jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírja mindkettőnk kenyezteteset sok-sok fantasztikus élvezetekel én NO vékony kopasz puncis bi vagyok választ emailben/glaszlocsaba58@gmail.com/
ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok.
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
Keresek erre a fenti paraméterekre kapcsit
emailben: stomplevi@gmail.com
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
Keresek erre a fenti paraméterekre kapcsit
emailben: stomplevi@gmail.com