Sziasztok 40-es kedves feleség vagyok...gyönyörű csuszi puncival ....szeretnék egyszerre sok férfival szeretkezni a férjem jelenlétében ....szeretném kipróbálni milyen az amikor idegen férfiak vannak bennem....
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 19:36

Sziasztok 40-es kedves feleség vagyok...gyönyörű csuszi puncival ....szeretnék egyszerre sok férfival szeretkezni a férjem jelenlétében ....szeretném kipróbálni milyen az amikor idegen férfiak vannak bennem....
Hali, párokhoz csatlakoznék harmadiknak, mindkét fél örömére!! Imádok szopni és nyalni!!

Sziasztok. Bp.i nem független fiatalos (165 / 65 sportos szálkás alkat borotvált intim 18 / 5) férfi vagyok. Párhuzamosan csatlakoznék mind két fél örömére. Enyhe bi szexualitás belefér
Alkat-kor nem számít. Ápoltság és higiénia annál inkább. bpattila79@gmail.com

Sziasztok, mi is pár vagyunk szívesen ismerkednénk.
Szia manika. Szívesen csatlakoznék hozzátok bpattila79@gmail.com
(Ez egy válasz manika üzenetére (2016. 03. 12. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Manika! Csatlakoznék hozzátok szívesen, képeket, bemutatkozást küldök szívesen emailben, írj!
sokcsont@gmail.com
(Ez egy válasz manika üzenetére (2016. 03. 12. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok...Csini pár vagyunk és kultúrált 3-4 fős gang banget szervezünk a páromnak aki orálisan megcsapol titeket ha enyhe bisex belefér nektek...itt az oldalon a szexpartnerkeresőben részletesen irtunk maillel.
Baratnom kenyeztetesere keresunk nehany normalis sracot 25 es 45 ev kozott (bi kizart!!!) egy kisebb gruppen partyhoz (kb. 5-10 fo) akar csak szopatasra, a lenyeg,hogy szeretne ha tobben hasznalnak es az arcara szajaba elveznenek
szereti a faszt az osszes lukban ....buvohely Esztergomban megoldott .Enyhen molett testalkatu es 38 eves Ha erdekel irj emailt a fuszlee@gmail.com cimre, ha kuldesz fenykepet(nem a farkadrol...) mi is kuldunk.Esetleg olyan parok levelet is varjuk akik szinten szeretnek ezt kiprobalni

Udv. Szex partnert keresunk a parommal, 35 eves korig nő vagy ferfi partner szoba johet, vagy esetleg parok. Pest megyeiek elonyben, jelentkezest email cimen varjuk fenykepes.
sanyika18@gmail.hu

Hello emailbe fel tudjuk venni a kapcsolatot?
(Ez egy válasz hakim üzenetére (2016. 01. 25. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
28 éves miskolci àpolt borotvàlt sràc vagyok szívesen csatlakoznék pàrokhoz csoportokhoz!
Melinda pina barátnőm dugatására keresünk fiúkat debrecen.
Én ápolt illatos férfiként szeretnék jelentkezni, irjmanekem@indamail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 19:36

Ha szimpatikus benne lennék tudsz küldeni képet irjmanekem@indamail.hu
(Ez egy válasz rigó üzenetére (2016. 03. 30. szerda 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok !
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Írj smst305271451
(Ez egy válasz irjmanekem üzenetére (2016. 03. 30. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 13:51

Ha szimpatikus benne lennék tudsz küldeni képet irjmanekem@indamail.hu
Ma délutáni vagy esti időtöltéshez keressük bi párok társaságát! Bgyarmat-Vác-Bp vonalon! utazni tudunk

sziasztok! Eger közelében keresek nőket
18-50 éves korig
akár 2 nő is jöhet talán pár, helyem nincs :/ skypra vegyetek fel : kerzoo1 vagy emailben küdljetek képet és írjatok, janeszsz@freemail.hu

kedvcsináló kép
(Ez egy válasz fuszlee üzenetére (2016. 03. 18. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 18. péntek 21:31

Baratnom kenyeztetesere keresunk nehany normalis sracot 25 es 45 ev kozott (bi kizart!!!) egy kisebb gruppen partyhoz (kb. 5-10 fo) akar csak szopatasra, a lenyeg,hogy szeretne ha tobben hasznalnak es az arcara szajaba elveznenek
szereti a faszt az osszes lukban ....buvohely Esztergomban megoldott .Enyhen molett testalkatu es 38 eves Ha erdekel irj emailt a fuszlee@gmail.com cimre, ha kuldesz fenykepet(nem a farkadrol...) mi is kuldunk.Esetleg olyan parok levelet is varjuk akik szinten szeretnek ezt kiprobalni