Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#95   2019. 11. 24. vasárnap 09:19
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Heidi Klum végre mindent megmutat!

Heidi Klum az egyik leghíresebb szupermodell az igazi nagy klasszisok közül, mint például Naomi Campbell, vagy Cindy Crawford. A most 46 éves szőkeség már 28 éve tolja az ipart, de ezidáig karrierje során még nem vállalt be teljes meztelenkedést.

Heidi

Most azonban megtört a jég, a 4-ik X-en túl Heidi úgy döntött, hogy egy világhírű celebfotós, Rankin kedvéért megválik minden ruhájától, és megmutatja a meztelen valóságot.

Heidi

Heidi egy meztelen fotókönyvet dob ugyanis piacra, melyen évek óta dolgoznak a fotóssal. A fotókönyvből pedig máris kiszivárgott néhány kép a világhálóra, így ízelítőt kaphatunk a német modell - nem mellesleg négygyermekes anyuka - domborulataiból.

Heidi

Heidi a készülő könyv kapcsán elmondta, hogy most érzi igazán jól magát a bőrében, négy szülés után is nagyon büszke a testére, és úgy érzi nincs mit szégyellnie, bátran megmutathatja meztelen testét az egész világnak.

Heidi

Az interjúból az is kiderült, hogy korábban is készültek róla teljesen meztelen fotók, ám csakis privát célra, azokat a képeket soha senkinek nem mutatta meg.

Heidi

Néhány közeli ismerőse felháborodott a fotókönyv híre hallatán, és támadták is Heidit, miért 40 felett kezd neki a vetkőzésnek?!

Heidi

Heidi azonban azzal szerelte le őket, hogy a női testet kortól függetlenül mindig csodálni kellene, hiszen egy érettebb hölgy is lehet szexi és vonzó. Sőt!

Heidi

Heidiről az is kiderült, hogy nudistának vallja magát, ezért imád bikinifelső nélkül napozni, de csakis olyan helyeken dobja le melltartóját, ahol kevesen látják.

Heidi

(Persze a paparazzók mindenütt ott vannak, így - hála nekik - mindenféle szögből megkukkolhatjuk Heidi hegyes bimbóit)

Heidi

Reméljük a fotók közt mindenki talál kedvére valót...

Heidi

A hosszú combok és a model alkat rajongói is...

Heidi

Akiket csak a punciközeliek érdekelnek, azoknak most csalódást okozunk shakehead De úgy izgalmas, ha ezt a részletet már a fantáziátokra bízzuk buck

Heidi

(Forrás: maxim.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#94   2019. 08. 28. szerda 13:57
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Monica Bellucci a nyílt házasság híve

Az olaszok örök szexszimbóluma, a most 54 éves Monica Bellucci még mindig lélegzetelállító és faszállító, minden porcikájából árad a bujaság és a csábítás. Monica 1964-ben született, és olyan jó tanuló volt, hogy ügyvéd szeretett volna lenni. Azért kezdett el modellkedni, hogy az abból befolyó zsetonokból fedezze egyetemi tanulmányait.

Monica

Azonban a modellmunkával járó utazgatás megváltoztatta elképzeléseit, otthagyta az egyetemet és 1988-ban Milánóba, a divat fővárosába költözött. Az Elite modellügynökségnél írt alá egy szerződést, és azonnal népszerűvé vált.

Monica

Rá egy évre már Párizs és New York legnevesebb lapjainál, és divatházainál modellkedett. Eközben elkezdett egy színiiskolát, ami akkoriban nagyon népszerű volt a modellek körében. Többek között Laetitia Casta is ott tanulta a színészetet. 1990-ben megkapta első televíziós szerepét, rá egy évre pedig ő játszhatta a Drakula című filmben a gróf feleségét.

Monica

Ezzel a szereppel máris tarolt, és kapkodni kezdtek utána a rendezők, olyannyira, hogy kedvére válogathatott a szerepekben. '96-ban César díjat kapott, de az igazi bomba sikert 4 évvel később a Maléna című film hozta meg számára. 2001-ben a Farkasok szövetségében, 2003-ban a Mátrixban, majd Mel Gibson Passió-jában csorgathatták rá nyálukat a nézők.

Monica

51 évesen pedig a soron következő James Bond filmben övé lett a kultikus Bond-lány szerep, ezúttal azonban nem csak egy szexi kiegészítő volt, hanem Bond mellett neki is főszerep jutott. Magánéletét illetően meglehetősen szűkszavú, első férje egy olasz fotós, Claudio Basso, második férje pedig a színész Vincent Cassel volt. Utóbbitól két kislánya is született.

Monica

Házasságuk 14 év után zátonyra futott, Bellucci pedig soha nem tagadta, hogy nyitott kapcsolatban éltek, mivel a sok munka és távollét miatt nem várhatták el egymástól, hogy hűségesek legyenek.

Monica

Monica 52 évesen is meztelenül pózolt egy magazin kedvéért, ezzel is bizonyítva, hogy egy rendkívüli nővel van dolgunk.

Monica

(Forrás: telegraph.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#93   2018. 12. 29. szombat 08:29
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Íme Trump elnök felesége pucér fotókon!

Donald Trump amerikai elnök felesége, a 48 éves egykori Jugoszláviából származó Melania Trump korábban modellként kereste meg a napi betevőt, és nem arról volt híres, hogy különösebben szégyellte volna a testi adottságait.

Trump

Ezért aztán abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az amerikai First Lady pucér testét alaposan szemügyre vehetjük, aki a vetkőzésen túl pikánsabb csajos fotókhoz is modellt állt egykor.

Trump

Trump

Az igencsak prűd Egyesült Államokban nem volt még példa ilyesmire, hogy felelős pozícióban lévő politikus felesége hasonló képekkel büszkélkedhetne, vagy ha mégis, akkor ezt sikerült gyönyörűen titokban tartani.

Trump

Melania Trump - leánykori nevén Melania Knauss 1996-ban nagyjából minden porcikáját megmutatta egy francia férfimagazinban, persze ekkor még senki sem sejtette, hogy a hölgyemény 20 évvel később Amerika első emberének felesége lesz.

Trump

Az elnökválasztási kampány során többször is meglobogtatták Melania pucér fotóit, főként azokat, ahol modell barátnőjével együtt hemperegnek az ágyban. De még ezek a fotók sem csorbították Trump népszerűségét. Melaniát 1998-ban mutatták be Trumpnak a New Yorki divatheteken, 2005-ben pedig Melania feleségül ment a politikus-milliárdoshoz.

Trump

Trump egyébiránt imádja a szép nőket, és soha nem is rejtette véka alá, hogy mennyire szexista és mekkora kan.

Trump

Trump

Hosszú combok, formás csöcsök és markolnivaló seggek - ezeknek Trump soha nem tudott - és nem is akart - ellenállni. Melaniában mindez megvan, mint alapfelszereltség, még most 48 évesen is. Igazi basznivaló MILF, nna! buck

Búcsúzóul még egy meztelen fotó a fiatal Melaniáról crazya

Trump

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#92   2018. 12. 16. vasárnap 09:16
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Jenny McCarthy befűzi a Télapót

Tessék, ilyen az, amikor egy színésznő, műsorvezető, írónő és modell találkozik a Télapóval! Legalábbis, ha Jenny McCarthyról van szó, akkor ő pontosan ilyen cuccban fogadja a Nagyszakállút, aki ennek láthatóan igencsak örül.


Jenny

Jenny

Mondjuk... valószínűleg nincs férfi a földkerekségen, aki ne somolyogna a bajusza alatt ennyire szélesen, ha egy bombázó szőkeség ül az ölébe egy szál fazonra igazított punciban! Jenny 1972-es évjárat úgy amúgy - tehát nem mai darab - de azért igencsak jól tartja magát. Cickói nem valódiak, de ettől még - vagy épp ezért - nagyon is csiklandozzák a pasik tekintetét.

Jenny

Jenny az a lány, aki pont a pucérkodásnak köszönheti karrierjét. 1993-ban a nyuszis magazin rekord összeget ajánlott neki, ha levetkőzik a fotósuknak - ami meg is történt, így ő lett a hónap playmate-je, majd 1993-ban az év playmate-jének is megválasztották. Ez a vetkőzés így potom 100 ezer dolcsit hozott a konyhájára.

Jenny

Innen már csak egy ugrás volt, hogy műsorvezető is legyen a Playboy tv-nél. '96-ban megkapta első filmszerepét, '97-ben pedig már saját show műsora volt. '98-ban főszerepet kap a BASEketball című filmben, de nem elégszik meg a színészkedéssel, 2005-re megírja első saját forgatókönyvét, melyből filmet rendez, és rögtön a főszerepet is eljátssza.

Jenny

Egy évvel később ezért a filmért kb az összes "legrosszabb"-nak járó díjat megkapja... Ez azonban nem szegte kedvét, továbbra is szívesen vállal műsorvezetést, sőt, a Playboy magazinnál mint celebfotós tevékenykedik.

Jenny

A Két pasi meg egy kicsi című szitkomban viszont egész jót alakított. Egyébként Jenny húga, a szintén igencsak dögös Amy is megmutatta bájait a magazinban. 2012-ben az akkor 40-ik születésnapját ünneplő Jenny ismét vetkőzik a nyuszinak, hát igen, így érdemes betölteni a 4-ik X-et, ha valaki ennyire bomba formában van! Jenny többek között Jim Carrey ágymelegítője is volt 5 kerek éven át, jelenleg Donnie Wahlberg felesége.

Jenny

(Forrás: ancensored.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#91   2018. 06. 30. szombat 09:17
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A Glee sztárja végre egy szál punciban...

Aki régóta szeretné látni a Glee - Sztárok leszünk! című sorozat szexi színésznőjét, Lea Michelét pucéran, annak itt az örömhír: a csaj végre engedett egy magazin rábeszélésének, és ledobta gönceit. A fotózást azért is vállalta el, mert úgy érzi, testileg most van a legbombább formájában - és ebben van is némi igazság.

Glee

A 31 éves színésznő egyébként nem csak a színpadon és a filmvásznon látható, énekesnőként is ismert. Már három zenei albumot is magáénak tudhat, ebből a 2006-os albumát Grammy díjjal is jutalmazták. A meztelen fotózást követő interjúban elmondta, hogy szerencsére sikerült túltennie magát szakításán, és elfogadja magát olyannak, amilyen - a hibáival együtt.

Glee

Lea első nagy szerelme, a szintén színész Cory Monteith 2013-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, és sokáig úgy nézett ki, Lea nem tudja kiheverni a tragédiát. De tavaly aztán eljegyezték, bár a folytatás ismét nem lett happy end, hiszen még a lagzi előtt szakítottak. De térjünk vissza a pucér fotókhoz. A képekről kiderül, hogy Lea csípőjén látható "Finn" feliratú tetkó - amit a Glee című sorozatban alakított karaktere, Rachel Berry is megcsináltatott - igencsak valódi.

Glee

Leának a Glee sorozat indulásakor volt egy kisebb fotós botránya, ugyanis az akkor 24 éves színésznő és a vele egykorú Dianna Agron iskolás tinilányoknak öltözve, a suli folyosóján fényképezkedtek, meglehetősen pikáns pózokban - szintén egy magazin felkérésére. Mindkét csaj melltartóban és bugyiban pózolt, Dianna pedig egy szép nagy terpeszben egy nyalókával szopást is imitált.

Glee

Glee

Mivel a Glee sorozat a tinilányok nagy kedvence, a magazin megjelenését követően egy szülőket tömörítő jogi szervezet azonnal kikelt a fotók ellen, és pedofíliának minősítették a képeket, a magazin viszont lazán lesöpörte a kiakadt szülőket, mondván, hogy több tv-t kéne nézniük, hátha akkor különbséget tudnának tenni a valódi és a fantáziavilág között.

Glee

Szerencsére Lea legfrissebb vetkőzős fotói nem a fantázia szüleményei, hanem nagyon is valódiak... Úgyhogy lehet bátran gyönyörködni!

Glee

(Forrás: people.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

ma 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!