Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 438 439 440 441 442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2298   2017. 10. 14. szombat 02:45
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új letölthető filmünk: Anál lotyók újratöltve

Nem maradhat sokáig megtorlatlanul, ha a csajok magányosan hemperegnek a szobájukban. Úgyhogy jönnek a kemény bránerek, és popsiszaggató randira hívják a szexi csajokat. A lányok szépek és tüzesek, a popsijuk pedig elképesztően szűk és szippant befelé mindent, ami csak a bejárat közelébe kerül. Ennél többet nem is érdemes mondani erről a filmről, mert aki a popószexet szereti, annál telitalálat lesz a csokis karikák bevetésének minden pillanata.

TFP Anal sluts 2 cover

Az előzetesért és a film letöltéséhez kattints IDE!

felkialtas (Az oldalunkon található összes fotósorozat és film szerzői jogvédelem alatt áll! Az oldalon található kép és videó anyagok másolása, "újrafelhasználása" szigorúan tilos és minden esetben büntetőjogi feljelentést von maga után.) felkialtas

Köszönjük, hogy a legális utat választod a film letöltéséhez, és SMS-eddel a hazai amatőr szexfilmgyártást támogatod! worship worship worship

További letölthető filmjeinket IDE és IDE kattintva találod
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2297   2017. 10. 13. péntek 08:56
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Tera Bond emlékére

t5

Tera Bondra, a napokban tragikusan fiatalon elhunyt pornószínésznőre emlékezünk a Tutti Frutty Partynak adott korábbi interjúja felidézésével. Színésznőnek készült, majd hosszú ideig felnőttfilmekben szerepelt. Díjakat kapott, elvarázsolta a nézőket, majd váltott és áttért a színpadi erotikus műsorokra, emellett a Hegedűs Gyula utcában fele részben beszállt a Yes nevű sörözőbe. Ebben az interjúban szexről, munkáról és magánéletéről is vallott riporterünknek.

t6

-Hogyan kezdtél pornózni?


-Ezt két diploma előzte meg. Elvégeztem az Óvónőképzőt majd, a Goór Nagy Mária Színitanodát is. Véletlenül jött a dolog. Dolgoztam vándor színtársulatnál és pultoztam is egy diszkóban. Szerettem volna több pénzt keresni. Ahol akkoriban albérletet béreltem, a szomszéd fiúról, aki a szeretőm volt, kiderült, hogy pornózik. Egyszer azzal az ötlettel jött, hogy mi lenne, ha készülne rólam egy izgalmas fotó szett. Elvállaltam.

-Könnyen ment?

-A fotózás kicsit nehezebben, mint később a filmezés. Az utóbbinál nagy előny, hogy nem egyedül vagy a géppel. A fotózásnál egymagad állsz általában egy férfival szemben, ahol erotikusan kell viselkedni. Az egy lelki meztelenség. Nehéz különválasztani a gépet, és a mögötte álló embert. Nekem, mint színésznőnek is nehéz volt ezt eljátszani, milyen lehet ez egy civilnek? A fotós a nőiességedre kíváncsi, míg a filmnél egy sémára épül minden, amiben te szinte egy robot vagy. A pózokat kell megcsinálni, amit a producer vagy a rendező követel. Nincs előjáték, csak az aktus. A magánéletben sokkal nagyobb szerepe van a csábításnak, ott magamból kell adni.

-Mi maradt meg benned a fotózásokról emlékként?

tt

-Soha nem tetszettem magamnak. Mindig azon gondolkodtam, hogy kinek fog ez tetszeni? Már az is furcsa volt, hogy viszont láttam magam, mert a magánéletemben sosem készültek rólam ilyen képek. Kövérnek találtam magam, rossznak a sminket, nem láttam magam kívánatosnak. Nem értettem, hogy mit látnak bennem. Egy teljesen átlagos nő nézett vissza rám. Ez egészen addig így volt, amíg nem találkoztam egy olasz fotóssal, aki olyan szettet készített rólam, aminél elcsodálkoztam, hogy ilyen is tudok lenni? Ő volt az egyetlen a pályafutásom alatt, aki megértette, hogy milyen vagyok. Ő nagyon igényes mindenre. Hetekig épít ki a stúdióban egy hátteret. Beszélget a modelljeivel, és bele lát a lelkükbe. Saját maga készíti a sminket. Ezek glamour vagyis erotikus fotók voltak.

tt1

-Követted a rólad készült munkák nyomát?

-Nem igazán, mert a műfaj itthon még nem annyira elfogadott. Négy Oscarom van, amiért máshol a világban tisztelnének. Az a fotó szett volt az első munkám, amit megmutattam a szüleimnek. Addig titkoltam az egész dolgot.

-Hogyan jött a filmezés?

-Sokan mondták, hogy ne aggódjak, az könnyebb. Ahogy mondtam, a szeretőm is pornós volt, és gondoltam, milyen jó lesz, ha együtt fogunk szerepelni és utazgatni a világban. Aztán kipróbáltam és rájöttem, hogy ez csak a felszínt mutatja belőlem, és nem hatol a lelkemig.

-Nem voltál féltékeny a fiúra, hogy mással is lefekszik a forgatásokon?

-Érdekes, hogy nem. Tudtam, hogy milyen a magánéletben, és láttam, hogy milyen a filmeken. Én megláttam azokat a reakcióit, amikor kifelé néz a kamerára, és tulajdonképpen nincs is ott lélekben, csak a teste játszik annyira, amennyire éppen kell. Számomra nevetséges, hogy valaki ezt megnézi, és elhiszi a történetet.

-A filmek közül neked melyik típus tetszik?

-Az erotikus filmek, amikre nem volt igazán lehetőségem. Egy időben gondolkodtam is rajta, hogy át kéne állni rendezőnek Emanuel típusú filmet forgatni. Sajnos nem az a generáció voltam, ami ebbe még beleeshetett volna. Forgattam ugyan nagy kosztümös filmeket is, amiben volt némi előjáték vagy párbeszéd. Akkor hagytam abba, amikor már csak az aktusról szólt minden, és aberációba mentek át a témák, amit nem tudtam elfogadni.

-Mennyire szűrődött át a magánéletedbe a filmezés, tanultál-e valamit szexuális téren?


-Tanultam, de nem pózokat, különleges helyzeteket, hanem csábítani és nőnek lenni. Hogy hogyan tudok dögösen ránézni egy pasira. Ezt nem oktatják. A nők nem tudnak nők lenni. Emlékszem, hogy a Tanodában magas sarkú cipőben kellett próbálni a darabokban, és a lányok nem tudtak benne járni. Hozzászoktak a sportcipőkhöz, a fiús öltözékhez, és ezzel a belsőből is eltűnik a nőiesség, a csábítani tudás.

-A színházi élettel párhuzamosan is filmeztél?

-Nem. Tiszteltem annyira a színpadot, hogy a kettőt nem akartam összekeverni.

-Vissza tudnál még menni abba az irányba?

-Nem tudom. Volt egy hívás, de aztán költségvetési okok miatt az meghiúsult. És sokat felejtettem is.

-Milyen helyekre jutottál el a világban a forgatásokkal?

-Tulajdonképpen az egész világot beutaztam. Jártam Dominikán, Japánban, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, a Bali szigeteken Indonéziában, Spanyolországban és az Egyesült Államokban Los Angelesben, Hollywoodban, New Yorkban.

-Milyen nemzetiségű színészekkel dolgoztál?

-Magyarokkal a világ számos helyén, és olaszokkal, mert ezeknek a filmeknek a jelentős részében olaszok a rendezők, de az USA-ban amerikaiakkal is. Tulajdonképpen ez egy szűk csoport. Azt hiszik az emberek, hogy a pályafutásom alatt rengeteg férfi nemi szervvel találkoztam, de ez nem igaz. A felső kategóriába csak kevés fiú fér be.

-Japán szereplővel nem forgattál?

-De igen. Rólam lehet tudni, hogy nem vagyok berendezkedve a nagy méretek befogadására, a 15-16 centis kényelmes, a nagyobb már fáj, de akkor igazán nem éreztem semmit.

-Miért a nagy farkú férfiakat szerepeltetik a filmekben, ami sok hétköznapi férfiban kisebbségi érzést alakít ki.

-Ezt én sem értem. Ez olyan lehet, mint ahogy a modelleknél a kifutóra csont vékony, abnormális lányokat alkalmaznak. Hozzám a jó home videók állnak közelebb, amik a magánélet színesítésében adhatnak ötleteket. Én nem várnék abnormális méreteket férfiban és nőben, teljesen elvadult helyszíneken és helyzetekben. Ezeknek a filmeknek szexuális útmutatóknak kéne inkább lenniük.

-Milyen nőtípus szerinted az ideális?

-A gésák példák lehetnének. Megtanulták, hogy milyennek kell lenni egy nőnek: táncoljon, legyen szépérzéke, mutasson jól, legyen gyönyörű a hangja, legyen finom és illatos.

tt4
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2296   2017. 10. 13. péntek 08:50
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Tera Bond interjú, 2. rész

t1

-Sokfelé forgattál, de mit láttál a világból?

-Nem sokat, leginkább a forgatási helyszíneket és a szállodákat. Az egy-két szabadnapomon többnyire pihentem. Ezt majd magánúton fogom bepótolni. Voltam azért néhány exkluzív helyen is, például egy japán színházban. Az lenne a jó, ha majd civilként tölthetnék kicsit hosszabb időt bizonyos helyeken, megértve az embereket a mindennapjaikkal. Egy luxus szállóból Dominika közepén ezt nem lehet átélni.

-A forgatásokból mi maradt meg élményként?

-Valenciában, Spanyolországban kaptam egy vándordíjat, amit a munkásságomért adtak.

-Milyen díjakat kaptál, hol őrzöd őket, és mit jelentenek ezek a szakmában?

-Akkor válik valaki pornó sztárra, ha díjai vannak. Rigában megkaptam az Európa legjobb színésznője díjat, Madridban is megkaptam ugyanezt és Valenciában is, és egyszer Magyarországon is voltam az év legjobb színésznője. Ezeket nem a polcomon kitéve tartom, de ha Spanyolországban élnék, akkor büszkébben kitehetném őket. Ott sokkal nyitottabbak az emberek, egy-egy show műsor alatt óriási energiák szabadulnak fel. Nyitottabbak az erotikára.

-Miért nem költöztél ki külföldre, miért mindig innen utaztál?

-Mert magyar vagyok, ide köt a családom, de még nem vetettem el ezt a gondolatot.

-Hogyan bírják a férfiak a munkádat?

t2

-A magánéletemet egyáltalán nem befolyásolták a forgatások. Mióta nem filmezek, csak táncolok, azóta voltak csak kisebb összezördülések. Én mindenkinek, akivel randevúzok, elmondom, hogy ki vagyok, hogy mivel foglalkoztam. Utána a férfi választásán múlik, hogy ezt elfogadja-e?

-Hol ismerkedsz?

-Idő hiányában internetes társkeresőn.

-Kikkel lehet így összejönni?


-Mindenkivel. Már válogatott vízipólóssal is találkoztam.

-Ott mindenki akkorát mond, amekkorát akar.

-Vannak ilyenek is, de ismert emberek is, akiknek hozzám hasonlóan erre van csak idejük.

-Minek alapján választasz?

-Nem mondom, hogy nem befolyásol a külső, de utána elég egy-két mondatot váltani, hogy meg lehessen tudni az illető intelligencia szintjét például a helyesírásából. Utána egyetlen személyes találkozásból el lehet dönteni, hogy van-e értelme a következőnek.

-Mikor van értelme?

-Amikor megvan benne az a meghatározhatatlan plusz érzés, amikor megérzed, hogy erre kell tovább menni.

-Meddig tartanak ezek a kapcsolatok?

-Nálam általában egy évig. Nem tudom, hogy ennél hosszabb ideig meg tudok-e majd állapodni valaki mellett. Lehet, hogy csak ideig-óráig lesznek mellettem emberek. Meg szeretném ismerni magam. Tizenhárom éves korom óta ez visz tovább.

-A filmezést mikor hagytad abba?

-Úgy két évvel ezelőtt.

-Miből lett eleged?

-Nő lettem és szemérmes.

-A filmezés nem hozott kapcsolatokat?

-Az a pornószínész, akivel együtt éltem, az is csak egy évig tartott.

t3

-A filmek után mi jött?

-A tánc, a műsorozás. És most a másik lábon állásként a pub.

-Mi a jó a műsorozásban?

-Hogy végre újra színpadon lehetek. Ez sokkal jobb, mint a kamera előtt lenni.

-Mit látsz a közönségből?

-Nem látom, de érzem. Van, mondjuk öt műsorom, és abból megérzem, hogy akkor éppen melyikre vevők. Azt szeretem, hogy a legelső szám alatt egy ruhadarab sem kerül le rólam, de síri csönd van, majd tapsolnak. Ez szerintem művészet.

-Milyen műsoraid vannak?

-Általában film ötletek alapján dolgozom. Van James Bond műsor, Lara Croft, Kill Bill, vannak kommersz dolgok: tanár néni, nővérke, és olyanok, amiket legénybúcsún be lehet vetni. Most a legújabb műsoromba a nyolcvanas évekbeli Madonna számokat vettem elő. Fújok szappanbuborékot, mert imádom, és van egy misztikus boszorkányos műsorom is.

-Hogyan veszi ezeket a közönség?

-Jól, mert mindig a lelkiállapotomhoz igazítom, és állandóan változok. Sokszor érzem úgy, hogy nem is én választom a zenét, hanem megszáll valami, és az irányít. Sokszor esek extázisba színpadon, és nem emlékszem, hogy mi történt. Nem én táncolok, hanem valaki más rajtam keresztül. Én nem vagyok magamnál, és onnan tudom, hogy valami jó, hogy libabőrös leszek. Ezt a Tanodában is így éltem meg.

-Menyire lehet ebben a szakmában tisztának maradni?

-Soha nem próbáltam drogot, mert nem tudom, hogy micsoda. Ez jellem kérdése. Az alkohollal semmi problémám nincs, mert tudom, miből készül. Ez alól egyedül a pálinka kivétel, de nem tudom miért. Energiaitalt sem fogyasztottam még, azzal szemben is kétségeim vannak.

-A magánéletedben milyen vagy? Dívaként mész ki az utcára?

-Alapvetően konzervatív vagyok. E miatt működnek, vagy nem működnek a párkapcsolataim. Nem értik meg, hogy a magánéletben úgy gondolkodom, hogy a nőnek a konyhában van a helye, és mosson, főzzön, takarítson. Ilyen vagyok.

-Váltottál egy nagyot. Beszálltál egy sörözőbe. Ez egy visszavonulási lehetőség a korábbi életedből?

-Most harmincegy éves vagyok, és harmincöt évesen szeretnék gyereket szülni. Itt az ideje, hogy normális munkával keressem meg a kenyeremet. Nem a táncból akarom eltartani a gyerekem.

-Mit tudsz felmutatni ennyi munka után?

-Ezt a fél sörözőt, és egy lakást. Az autómat eladtam, mert nem tudok a városban vezetni. Gondoltam a jövőmre, de nem mondom, hogy nem élveztem a munkám gyümölcsét. Költöttem hülyeségekre is, de félre is tettem.

-Mi marad meg a pornós múltadból?

-Őszintén? Semmi. Snitt és vége.

t4

Tera Bond további fotósorozatai ERRE

(T.H.Z.)

Még több Tutti Frutti SZTÁRINTERJÚÉRT kattints IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2295   2017. 10. 12. csütörtök 07:50
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

2017. október 12-én, csütörtökön ismét Privát Gang-Bang Party élő filmfelvétele a Club Tuttiban!

2017. október 12-én, csütörtökön este ismét Privát Gang-Bang Party élő szexfilm felvétele a Club Tutti Fruttiban! Fergeteges gang-bang hangulat, és erotikus műsor vár Benneteket ismét a Club Tutti színpadán!

Party

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, gang-bang show, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

Party

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat egy erotikus hangulatú bulizásra. – Sőt! Ha elég bátrak vagytok, akár ti is irányíthatjátok a színpadi eseményeket!

Vigyázz, ha tényleg elszabadulnak az erotikus indulatok, nálunk harapni lehet a szexet a levegőben! Ha tehát szereted a dögös zenéket, az erotikus játékokat, a szexi lányokat - gyere el, és bulizz velünk! Ezen az estén akár te is lehetsz főszereplő!

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft


Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Műsorkezdés: 2017. október 12. csütörtök, 20 óra 30-tól!

Kitty2

Vigyázz, ez nem egy disco, ahol egész éjjel pörög a műsor! Mivel ez egy élő filmfelvétel, ha később érkezel, megeshet, hogy a legizgalmasabb részekről maradsz le!

Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Telefon: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@upcmail.hu


Linda

Ha kíváncsi vagy, milyen egy ilyen party, kattints IDE, és nézd meg partyvideóinkat! Nagy élvezések, hatalmas spriccelések, torkos magyar lányok várnak circling

Party
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2294   2017. 10. 10. kedd 07:04
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Bögyös anyuka kerti hancúrja

Renáta, a csöcsös-bögyös, huncut háziasszony ezt aztán jól kikavarta magának! Kertészkedés közben a kapanyél helyett inkább két kemény faszra markolt rá, és kellemesen eljátszadozott velük.

Renáta

A falánk anyuka imádja ugyanis, ha forró furulyában részesítheti a farkakat, és azt is nagyon tudja élvezni, ha öblös pináját alaposan megtömik. Két fasz közé szorulva most igazán nem panaszkodhatott vigyor2 Renáta duplafaszos kerti szexvideójáért kattints IDE!

Renáta

Több, mint 200 magyar amatőr anyuci és érett pinájú nagyi szexvideója vár még rád oldalunkon ERRE!
1 hozzászólás, utolsó: X (2017. 10. 10. kedd 07:14)
 
... 438 439 440 441 442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4493db
Utolsó üzenet: ma 08:09
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!