Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 482 483 484 485
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2011. 01. 17. hétfő 23:38
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

A szexi testéxerektől az extrém test-dizájnig

Csináltathatod a magad kedvéért, vagy, hogy a partnerednek örömet szerezz. Egy biztos: egy intim helyen megbújó tetkó, egy szexi kis piercing csiklóban, punciban, mellbimbóban vagy péniszben beindít, felpörget. És nem csak a látvány miatt.

p1

A hazai testmodifikáció guruját, Zagyvai Gábort kérdeztük arról, simán csak divathóbort-e a testéxer-mánia, vagy sokkal több annál?

***

Zagy 2004 óta gyakorolja a mesterségét. Azaz: piercer, tetováló és testmódosító művész, aki nem csak mások testét díszíti, ő maga is rendelkezik egy-két testmodifikációval.

TFP: Kezdjük az alapoknál. A tetoválások után a második legnépszerűbb díszítés, amivel a testünket elláthatjuk a piercing. Kik jönnek hozzád, és hová kérnek piercinget?

- Nem tudnék konkrét korosztályt mondani, mert 18-tól felfelé mindenki jön. Fiatalok, idősebbek egyaránt. Bár, talán meglepő módon egyre több a 40-es, 50-es korosztály, nők és férfiak vegyesen, akik azért jönnek, mert intim piercinget szeretnének.

TFP: Melyek a legnépszerűbb helyek piercing szempontból?

- Ez is vegyes, nőknél főleg köldökbe, a csikló fölé, a szeméremdombra, a nagyajakba kérik. Férfiaknál menő a fitymafékbe, herezacskó alá, perem alá helyezett éxer, és a Prince Albert, azaz a húgycsövön bemenő, makk alatt kijövő piercing, azután mindkét nemre jellemző a mellbimbó-ékszer, és a nyelv-piercing.

TFP: Szex közben jelent ez valami pluszt, vagy csak a látvány miatt fontos?

- Természetesen ad plusz töltést, ha valakinek piercing van a nyelvében vagy puncijában. Az úgynevezett mellbimbópajzstól érzékenyebbé válik a bimbó, a csikló érzékenységét pedig a csiklócsuklyába helyezett piercinggel fokozhatjuk. De azért a látvány is rengeteget számít. Általában azok, aki hozzám jönnek, már eldöntötték, hogy milyet szeretnének és hová. Akik bizonytalanok, azoknak segítek a döntésben, ha pedig valami extrém helyre kérnék, ahol bizonytalan a gyógyulás, akkor igyekszem lebeszélni az illetőt.

TFP: A piercingek is, de főként az extrémebb modifikációk már komoly veszélyekkel is járhatnak. Milyen végzettség kell ahhoz, hogy valaki bátran végezhesse ezt a munkát?

- Sajnos Magyarországon csak a sterilizációs tanfolyam elvégzésére van lehetőség – ez egyébként alapból kötelező mindenkinek, aki tetovál vagy testékszerek behelyezésével foglalkozik. Számomra a folyamatos fejlődés, újabb és újabb technikák elsajátítása és a biztonság a legfontosabb, ezt a tudást azonban csak külföldi mesterektől szerezhetem meg, tekintve, hogy Magyarországon tudtommal én vagyok az egyetlen testmódosító, aki extrémebb modifikációkat is végez.

TFP: Mielőtt extrémebb vizekre eveznénk, maradjunk még kicsit a piercingeknél. Melyek a legdivatosabb változatok?

- Legkeresettebbek a felszíni piercingek, a nyelvpiercing és a microdermal – illetve ezek ezeknek köves változatai. A legújabb „őrület” az úgynevezett microdermal piercing, ez talán a legnagyobb újítás a body piercingek terén. Nevezhetjük akár "egypontos" piercingnek is, hiszen más piercingekkel ellentétben ennek az éxernek csupán egy kimenete van, így a különlegessége abban rejlik, hogy úgy néz ki, mint egy transdermal implantátum, azonban a behelyezéséhez nincs szükség olyan bonyolult procedúrára, mint egy ilyen implantátumnál. Lényeges különbség, hogy a transdermal implantátumok szárvastagsága általában 4mm, azonban a microdermal szárának vastagsága mindössze 1,6mm. Anyaga titánium, tehát nem allergén. Kicsi méretének köszönhetően egy microdermalt a test bármelyik pontjára el lehet helyezni különösebb veszélyek és nem kívánt mellékhatások nélkül, azonban viselésénél fokozottan kell ügyelni arra, hogy az éxer ne irritálódjon, és ne akadjon bele semmibe, pont, mint egy átlagos felszíni piercingnél, hiszen ez megnyújthatja a gyógyulási időt, és nehezebbé teheti az éxer "beépülését" a testbe. Hölgyeknél dekoltázson, köldök körül, punci fölött gyönyörűen mutat. De gyakorlatilag bárhová tehető, ahová csak kérik.

TFP: Mennyi gyógyulási idővel számoljunk?

- A microdermal gyógyulási ideje nagyon rövid, kb. két hét (természetesen ez függ az adott testrésztől, valamint egyéb személyes tényezőktől is). A gyógyulási folyamatot az is segíti, hogy az éxer sebészeti titániumból van (általában G23-ból), melynél jobban gyógyuló piercing jelenleg nem létezik.

p3

TFP: És mennyit kell szenvedni a szépségért?

- A behelyezés nem jár nagyobb fájdalommal, mint egy felszíni piercing beszúrása, azonban különböző testrészeken különböző keménységű és lazaságú bőrszövet helyezkedik el, így az érzés nem mindenhol egyforma. Egy tetoválás sokszor nagyobb fájdalommal jár, mint a piercing behelyezése.

TFP: Használsz egyébként valamilyen érzéstelenítőt?

- Aki azért jön, hogy piercinget tetessen be, vagy tetováltasson magára, az általában tisztában van azzal, hogy az eljárás némi fájdalommal jár együtt. Az esetek 90 %-ban a vendégek nem kérnek érzéstelenítést, de ha valaki tudja magáról, hogy alacsonyabb a fájdalomküszöbe, azoknál jégsprayt használunk érzéstelenítéshez.

TFP: És most jöjjenek az extrémebb változatok. A különféle implantátumok, amelyeket a bőr alá kell behelyezni.

- Legnépszerűbb a genital beading. (Magyarul péniszgolyó, vagy stricigolyó néven fut.) Első alkalommal maximum 3 golyót lehet behelyezni a pénisz bőre alá, aztán az implantátumok száma folyamatosan növelhető. Eddig a legtöbb 8-9 golyó volt. Ugyanezek a golyócskák nőknél a külső szeméremajkakba ültethetők, de Magyarországon egyenlőre még nem volt hölgy, aki ilyet kért volna. Golyó helyett henger alakú rudacskák is használhatók erre a célra, ezek 1 cm hosszúak. A teljes gyógyulás itt 4-5 hét. Ha később valaki megunná, gond nélkül eltávolíthatók.

p1

TFP: Következő extrém állomásunk a tágítás. Ezt hogyan képzeljük el?

- Fülcimpába helyezett tágítót biztosan mindenki látott már. Ugyanígy intim részeken is tágíthatunk. Férfiaknál a herezacskó tágítása a leggyakoribb. Illetve mindkét nemnél a mellbimbó tágítás.

TFP: És mi újság a péniszhosszabbítással?

- Sok férfi szeretne hosszabb péniszt, de műtétre azért nem vállalkozna. Létezik több olyan eljárás is, aminek segítségével képes lehet mindenki arra, hogy a péniszét nagyobbá tegye. Fontos azonban tudni, hogy a pénisz gyűrűk általi, vagy súlyokkal történő nyújtása meghozhatja a kívánt eredményt (a pénisz mérete valóban nagyobb lesz), azonban ha ilyen eljárásoknak vetjük alá férfiasságunkat elveszíthetjük annak tényleges funkcióját, és teljesen megszűnhet az erekciónk! A pénisz erekciójáért két fő ér, ezek mellékerei és az ezeket körülölelő két hengeres szivacsos test felel. Mikor a férfi izgalomba jön két fő vérrel látja el a szivacsos testben lévő kisebb ereket amik megduzzasztják a szivacsos testeket. Azonban ha folyamatos nyújtásnak vetjük alá péniszünket, akár súlyok akár egyre nagyobb gyűrűk felhelyezése által a szivacsos testek és az erek megnyúlhatnak, valamint oly mértékben sérülhetnek, hogy az erekció többé nem fog létrejönni. Ezt az állapotot műtéttel is csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet visszaállítani, így érdemes kétszer is meggondolnunk, hogy akarunk-e egy hosszabb, de használhatatlan péniszt.

p2

TFP: Mondtál már nemet testmódosításra? Illetve mi az, amikor már te sem vállalod be a dolgot?

- Minden olyan dologra nemet mondok, ami túl veszélyes ahhoz, hogy megvalósítható legyen, vagy kockázatos a gyógyulás. Ami még soha nem csináltam, nem vagyok benne biztos, vagy nincs róla elég információm, olyat nem vállalok el.

TFP: Honnan eredeztethető az emberi test ilyen bizarr díszítése?

- Akárcsak a tetoválások, a scarification-ok (azaz bőrbe karcolt hegek)az ősi kultúrákra vezethetők vissza. Akkoriban ezeknek törzsi, vallási jelentőségük volt. A XXI-ik századi ember szeretné újra felfedezni magának ezeket az ősi rituálékat. Keressük mélyebb önmagukat, a gyökereinket. De természetesen akadnak olyanok is, akik polgárpukkasztásból csináltatnak ilyen beavatkozásokat magukon, vagy azért, hogy kitűnjenek az arctalan tömegből.

Szeretnél még többet tudni a testékszerekről, és testmódosításokról? KLIKK IDE:

Testmódosítás honlap

Testmódosítás blog
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2011. 01. 17. hétfő 23:24
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Privát filmek már Blu-ray változatban is!

A népszerű Privát DVD sorozat új korszakához érkezett! 2011 januárjától a sorozat már blu-ray változatban is megvásárolható szexshopjainkban. A Privát Szex Club stábja mindig is küldetésének tekintette a hazai amatőr puncik illetve párok bemutatását.

b1

A privát DVD legfrissebb, 70-es számában is kizárólag exhibicionista hazai csajokat-párokat láthattok maszti illetve kőkemény szex közben.

Három órányi tömény szex vár rád ismét, ha belelesel a Privát BD 70-es számába. Ráadásul mindez fullos HD minőségben!

A Privát DVD természetesen továbbra is elérhető a hagyományos DVD változatban.

Figyelem! A Blu-ray filmek csak Blu-ray lejátszón játszhatók le!

A filmek megvásárolhatók szexshopjainkban, vagy megrendelhetők Tutti csomagküldőnkből a
06-1-351-100-es telefonszámon.

br

TUTTI FRUTTI szexshopok:

• EROTIKA CENTRUM *
Budapest, VII. Dob utca 11
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig: 10- 22 óráig ,vasárnap: 12-18 óráig
Tel: 06-1-351-1000, 06-30-444-7900

• Tutti Frutti szexshop
Budapest, Nyugati pu aluljáról a West End felé
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
Tel: 06-20-941-1968
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#5   2011. 01. 17. hétfő 23:18
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Katie Holmes megvillantja...

Hogy mit szólna Tom Cruise Katie muffvillantós képeihez? Biztosan szétvetné az ideg, vagy szimplán csak felállna rájuk a lomposa – már ha nem igaz a szóbeszéd, miszerint Cruise bácsi inkább a fiúkra bukik. De, semmi sem árnyékolhatja be örömünket, hogy végre-végre anyaszült meztelenül is láthatjuk Katie Holmes-ot, az ártatlan, szendécske tekintetű színésznőt!

k1

FIGYELEM! Mielőtt bárki bedőlne a csupasz Katie látványának, gyorsan eláruljuk: a fotók hamisítványok!!!

Bár sokan és sokszor szívesen fantáziálunk arról, hogyan lovagolhatja meg a méteres kékerest Katie, és azt is többtucatszor elképzeltük már, milyen lehet a bájos pofija telespriccelve…

Nem hiszel a szemednek??? Jól teszed, de itt a TFP online-on az álom most valósággá válik: íme Katie a legtutibb pozíciókban!

Ezektől a képektől még ő is elpirulna, nem beszélve férjeuráról…

k2

k3

kh4

k6

k5

k7

kh8

(Forrás: celebdefamer.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#4   2011. 01. 17. hétfő 23:04
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

A szexi mellcsoda: Kelly Brook

kb1

A Fayreform fehérneműcég 2010-es szavazásán Kelly nyerte el a világ legszebb melleinek kijáró aranypálmát. A megmérettetésben kizárólag eredeti didkókkal büszkélkedő hölgyek indulhattak, és Kelly fotóit elnézve lehet némi halovány sejtésünk arról, mit érezhet a rögbijátékos férj, ha este bebújik a paplan alá...

Brook kisasszony 1979. november 23-án született Kelly Ann Parsons néven.

A brit modell, színésznő, műsorvezető, fürdőruci dizájner és nem utolsó sorban dögös nyuszilány 16 éves korában csöppent a modellvilágba, amikor is megnyert egy szépségversenyt, ahová az anyukája cipelte el. 3 évig színésznőnek tanult Londonban, de aztán egy gyors váltással mégis átnyergelt a modellszakmára.

Fotói a GQ illetve az FHM magazinokban jelentek meg, mígnem aztán 2005-ben az FHM szavazáson a világ 100 legdögösebb nőjének illusztris csapatába választották. A szavazás során 15 millió embert kérdeztek meg, akik egyhangúan egyetértettek abban, hogy Kelly Brook-nak mindenképp a 100-as klubban a helye.

kb2

Rá egy évre, 2006-ban ugyanezen a listán már a 15-ik helyen állt. Hát igen: aki szép, az szép! Az AXE illatszermárka, a T-Mobile és a Reebok sportmárka is egymást taposta, hogy Kellyvel dolgozhassanak.

Kelly persze igen-t mondott minden felkérésre, így esett a nagy eset, hogy az amerikai nyuszis magazinban is megcsodálhatjuk a barna szépség minden titkos porcikáját. Kelly nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy szexuális élete egyszerűen csodás, de sajna nem részletezte, pontosan miben nyilvánul meg ez a csoda. Az ágyban Billy Zane-t cserélte le egyébként egy 21 éves rögbijátékosra, Danny Ciprianira.

kb4

(fotók: PLAYBOY)
Forrás: 181st.net
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2011. 01. 05. szerda 01:48
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Pornószűz férfi egyszerűen nem létezik!

A montreali egyetem kutatóinak le kellett mondaniuk arról, hogy valaha is megtudják, vajon hogyan hat a férfiak párkapcsolatára, szexuális viselkedésére és érzelmi életére a pornó.

Tanulmányuk elvégzéséhez ugyanis szükségük lett volna olyan pornófogyasztó 20 év körüli pasikra, akiknek feltehetik szokásos kérdéseiket, ám szükség lett volna egy kontroll-csoportra is, vagyis olyanokra, akik még sosem láttak pornót.

porn

Ám nagy meglepetésükre egyetlen olyan huszonévest sem sikerült felhajtaniuk, aki még pornószűz lett volna.

Simon Louis Lajeunesse - a kutatócsoport vezetője szomorúan nyilatkozta a lapoknak, hogy nincs élő huszonéves kerek-e világon, aki ne nézett volna már pornót...

Kiderült, hogy a fiúk átlag 10 éves korukban már túl vannak első pornófilmes élményükön.

Jó hír, hogy a megkérdezettek igen gyorsan kiválasztották a listából mi az ami tetszik nekik, és ugyanilyen határozottan utasították vissza a számukra elfogadhatatlan, például erőszakot tartalmazó anyagokat. Az internet persze itt is magasan vezet: a pornó 90 %-át a neten nézik, és csak a fennmaradó 10 % jut a videotékás cuccoknak.

Lajeunesse szerint a megkérdezettek felnőttkori szexuális élete konvencionálisnak bizonyult, szüleikével csaknem megegyezőnek. A kutató szerint a fiúk nem keverték össze a fantáziát a valósággal, nem várták el partnereiktől, hogy pornósztárhoz hasonlítsanak.

"Na jó, talán az ágyban egyszer-kétszer, de az életben nem" - fűzte hozzá.
A vizsgálatban részt vevő egyedülálló férfiak átlagosan hetente háromszor, összesen 40 percet néztek pornót, míg a párkapcsolatban élők 1,7-szer, 20 percet.

pornószűz

Patológiásan zűrösnek tekinthető szexuális viselkedést egyiküknél sem tapasztaltak.
Lajeunesse-nek szent meggyőződése, hogy a pornográfiát démonizálják, és hatása jelentéktelen. Arra a vélekedésre, miszerint a pornográfia nők elleni erőszakot szülne, kifejtette, hogy az agresszív férfiaknak nem kell pornó az erőszakra ösztönzéshez.

(forrás: telegraph.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 482 483 484 485
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 2422db
Utolsó üzenet: tegnap 08:06
 

Hírek

tegnap 08:06
Új letölthető filmünk szőrös punci rajongóknak... Szőrös muffok, nagy csöcsök! Nem is kell ennél több. Igazi vörös nagymellű tehenészlány várja a kemény dákót szőrös puncijába, de aki egy kis ferdeszemű puncikát szeretne a bozontos fekete muffjával, az is megkapja amit akar. Ahogyan az sem marad... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty és a PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!